Uvijek prvo prekinem, i onda skacem na drugu.
To sto je ta druga njezina sestra to je drugi par cipela.,
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
gadeprog321 wrote:Ne varam.
Uvijek prvo prekinem, i onda skacem na drugu.
To sto je ta druga njezina sestra to je drugi par cipela.,
ja zezam ti mobbing vrsissheilak wrote:moke za`ebava raju po forumu...
Sve je to samo prašina u vjetru. Ništa se ne može porediti sa pravom ljubavi kad se desi, sve ostalo je samo traženje, koračanje slijepca koji traži svjetlost na kraju tunela ...palestinka wrote:PSamUčini to Ramo, pa nam pričajRamzess Veliki wrote:Ova tema je po svom pitanju odmah osuđena na neiskrenost.
Trebali bi za nju napraviti druge nickove pa mislim da bi rezultati bili sasvim drugačiji.samo ostavi znak raspoznavanja, možda RV u zagradi
mO k3 wrote: osim toga zasto ti ne mogu pp poslati?
vala nek si... prepali si se ti one tvoje best frendice , zato si i zakljucalasheilak wrote:mO k3 wrote:ja zezam ti mobbing vrsissheilak wrote:moke za`ebava raju po forumu...jadna sarafina radi tebe je se povukla ev vec drugi dan ... osim toga zasto ti ne mogu pp poslati?
zakljucala pp
Kači za roditeljesheilak wrote: bosanac kad uhvati curu s drugim -place.i vrijedja,
Ramzess Veliki wrote:Sve je to samo prašina u vjetru. Ništa se ne može porediti sa pravom ljubavi kad se desi, sve ostalo je samo traženje, koračanje slijepca koji traži svjetlost na kraju tunela ...palestinka wrote:PSamUčini to Ramo, pa nam pričajRamzess Veliki wrote:Ova tema je po svom pitanju odmah osuđena na neiskrenost.
Trebali bi za nju napraviti druge nickove pa mislim da bi rezultati bili sasvim drugačiji.samo ostavi znak raspoznavanja, možda RV u zagradi
![]()
Odo' vidjeti ima li kakvih recepata od Sephore, unestalo mi koljenice.
pici wrote:NIKAD !!!
Mutivoda wrote:Jap

palestinka wrote:Ramzess Veliki wrote: Sve je to samo prašina u vjetru. Ništa se ne može porediti sa pravom ljubavi kad se desi, sve ostalo je samo traženje, koračanje slijepca koji traži svjetlost na kraju tunela ...![]()
Odo' vidjeti ima li kakvih recepata od Sephore, unestalo mi koljenice.![]()
Uvijek je problem s tom pravom ljubavi...neki progledali tek kad su umili pustinjski pijesak, neke na kraju tunela sačekala ljubav života, ali generalno ko vara sebe, kako god. Nije mu dobro. Ali, koljenica je dobra
Ovo treba da funkcionise i u drugom smijeru.arslanbey wrote:Ova majka je shvatila svu bit.i cisto sumnjam da ju je muz ikada prevario
http://www.azramag.ba/istaknuto/pismo-m ... red-djece/
Ta divna kitasta stvorenja...Sephora wrote:Zato nam i nije bila potrebna ova anketa da se dođe do zaključka ...sedma_7 wrote:Zaključak: MUškarci vole lagat![]()
Sad ce se oni buniti i reci da oni "ne lažu kad varaju..Sa njima i od njih sve je moguce!
Radi ovog pridjeva il' čega?sedma_7 wrote:
Ta divna kitasta stvorenja...
Ne mos s njima... ne mos bez njih...
Izmedju ostalog :pfatamorgana wrote:Radi ovog pridjeva il' čega?sedma_7 wrote:
Između ostalog? Bez tog atributa ni jedan nema prolaza. Iskreno.sedma_7 wrote:Izmedju ostalog :pfatamorgana wrote:Radi ovog pridjeva il' čega?sedma_7 wrote:
Ohrabrujuće je saznanje da još neko voli gramatiku!sedma_7 wrote:Izmedju ostalog :pfatamorgana wrote:Radi ovog pridjeva il' čega?sedma_7 wrote: