Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dobro vazi naucit cu te a sto se njemackih pjesama tice upravu si iako raja ovdje izludjuje kad ijm odpjevas pjesmu od "holzmichl-a" (drvenog mihela) ha ha ha ha ha tuj se para zaradi sa glupostima
prva lekcija njemackog jezika, tri rijeci sa kojima ces svugda proci bez frke i problema,
te rijeci su: Ich liebe dich izgovor: ih libe dih eto prvo to nauci pa idemo dalje na drugu lekciju vazi ?
Hauptgefrajter-u Ba wrote: dobro vazi naucit cu te a sto se njemackih pjesama tice upravu si iako raja ovdje izludjuje kad ijm odpjevas pjesmu od "holzmichl-a" (drvenog mihela) ha ha ha ha ha tuj se para zaradi sa glupostima
prva lekcija njemackog jezika, tri rijeci sa kojima ces svugda proci bez frke i problema,
te rijeci su: Ich liebe dich izgovor: ih libe dih eto prvo to nauci pa idemo dalje na drugu lekciju vazi ?
Pa ti ga pretjera sad. Ich liebe dich sam naucila davnih dana. Dajem ti sansu za drugu lekciju, ne bude li mi se svidjalo trazim drugog ucitelja
Ozbiljna sam, pa ti vidi
JESAM!
Pravim se da nisam, izigravam kulerku i sl, ali sva se rastopim u tako nekim romanticnim trenutcima... kasikom me struzu po krevet/ulici/stolici ...
Drug, priznaj da si romanticar i to onaj mrtvi, do koske homo romanticus... Priznaj brate da bude lakse svima. Ne moras da bjezis s teme nego to lijepo glasno i jasno na svom maternjem jeziku- reci
A ja sam tu da te podrzim, kao i inace
Pozdrav za Deutchland!
evo sacu reci da svi cuju: Romantika je Ljubav a Ljubav je romantika, i to ti je druga lekcija Secer, bez ljubavi nema ni romantike kontas ?
ko nevoli i nemoze voliti ono pravo neku osobu on nezna ni sta je romantika jednostavno takve osobe su hladne i nemaju veze stime, nije da su oni lose osobe i da neznaju voliti to nekazem ali neznaju biti romanticni i nisu se naucili pokazati ono sta osjecaju pa imaju svojih specijalnih nacina da to pokazuju.
Nema ono da pravo dalmatinski uhvate gitaru, i docekaju dragu kod kuce sa namjestenim stolom crvenom vinom i svijecama i da kazu: Gdje si Ljubavi ? kako ti je bio dan ? Hoces li jedno vino ? (haj ako hoces onda sipaj i meni boga ti jednu casu ha ha ha salim se) .. ozbiljno sad.
Mislim na takve sitnice zivota. Haaaa I ja cu nocas leptir postati a vi ce te zamnom puskom pucati.
*sklapa i otvara brzo svoje okice i gleda u nebo ko da je zaljubljen*
TO je Romantika ljudi ha ya*
jesam li dobro ovo aufgesriben-dovo prijateljice moja sa divnom podrskom iz dojcland-a ?
pozdrav svima evo jel to posteno i rijesen problem za temu ? moze li mo se ja i secer sad vratiti ovdje ?
radiostar wrote:ja sam procit'o brdo romana, jel me to cini romanticnim?
Cini ako uradis ono sto glavni lik uradi. Kad kupi curi ruzu, ostavi je pred vratima sa pismom u kojem pise da popodne dodje na plazu jer ima iznenacjenje za nju. Kad ona dodje vidi camac. Ona sjedi i jede bombonjeru koju joj je momak poklonio a on vesla i zajedno gledaju zalazak sunca.....
Samo dajem primjer
@ Hauptgefrajter: vratila sam se samo zbog tebe na ovu temu ali ni ta druga lekcija nije bila potrebna. i nju sam vec davno naucila. Imam ja prijedlog za trecu lekciju: kako naci romanticnog muskarca i cetvrta lekcija...kako ga zadrzati? Hajde ti to schriebeni, i Seherzadi ce odgovor valjati
radiostar wrote:ja sam procit'o brdo romana, jel me to cini romanticnim?
Cini ako uradis ono sto glavni lik uradi. Kad kupi curi ruzu, ostavi je pred vratima sa pismom u kojem pise da popodne dodje na plazu jer ima iznenacjenje za nju. Kad ona dodje vidi camac. Ona sjedi i jede bombonjeru koju joj je momak poklonio a on vesla i zajedno gledaju zalazak sunca.....
Samo dajem primjer
@ Hauptgefrajter: vratila sam se samo zbog tebe na ovu temu ali ni ta druga lekcija nije bila potrebna. i nju sam vec davno naucila. Imam ja prijedlog za trecu lekciju: kako naci romanticnog muskarca i cetvrta lekcija...kako ga zadrzati? Hajde ti to schriebeni, i Seherzadi ce odgovor valjati
hej, nisam ja rek'o da sam procit'o brdo ljubavnih romana...