Djevojke/zene, znam da ste vi romanticne duse, da makar ponekad volite da vas vash "ljubavnik" iznenadi necim romanticnim, ali sta je sa vama mushki? Kada ste zadnji put uradili nesto romenticno i oborili svoju ljepsu polovinu s nogu? Kako ste to uradili i kakva je bila reakcija? Kada bi samo znali kako je malo potrebno vaseg truda, i kako bi vam se isti stostruko vratio
Jeste li romanticni?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FFK as Lucy01
#1 Jeste li romanticni?
Znam da je mnogim muskarcima romantika pomor
...nemoj mu svijece, vino, prigusenu muziku, beskrajno duge zagrljaje i poljupce (osim ako isti ne vode u beskrajno duge sate divljeg i neobuzdanog sexa
)....ako moze kako brza vecera, jos brzi sex i repriza jucerasnje utakmice koji nije mogao da gleda zbog "prokletog posla"
....
Djevojke/zene, znam da ste vi romanticne duse, da makar ponekad volite da vas vash "ljubavnik" iznenadi necim romanticnim, ali sta je sa vama mushki? Kada ste zadnji put uradili nesto romenticno i oborili svoju ljepsu polovinu s nogu? Kako ste to uradili i kakva je bila reakcija? Kada bi samo znali kako je malo potrebno vaseg truda, i kako bi vam se isti stostruko vratio

-
FFK as Lucy01
Rasho, sto izbrisa post kukavice
...mislis ne pratim ja mapu, ha

-
FFK as Lucy01
Pa de ti eto nadjiforUMASH wrote:.....vala, mogla si naci i kakav online test romantike pa da vidimo cija nana kiselo vino pravi i ko kupuje svjece sto izgore za tri minute.......
-
FFK as Lucy01
De ti turi ruku u gace i opipaj da ti nije sta izraslomaccarona wrote:kod mene nema mandjare
ima sexa![]()
i jedinu reprizu koju ce dobit je ovo drugo![]()
-
FFK as Lucy01
Dzaba jeSaian wrote:ja bih i napisao nesto, al ne smijem, Lucy ce mislit da je pratim![]()
![]()
![]()
- Dirty Harry
maccarona wrote:kod mene nema mandjare
ima sexa![]()
i jedinu reprizu koju ce dobit je ovo drugo![]()
-
malizeleni
Jesam ja samo ona nije 
-
ibrik
Eh evo zbog ovoga...pa zamisli da ti je jos popalio svijece, napravio vecericu, ukrasio krevet laticama ruza...odmah bi to bio kraj veze, jer bi sumnjala da nisu cista posla...danas wrote:meni cafir jednom doso sa nakim cvijecem kuci![]()
![]()
ja ga oma pitala -- sta si sad skrivio
![]()
![]()
![]()
-
PITARKA_SA
moze biti romanticno i uz gledanje utakmice
mada ja nisam nikada ni bila normalno zensko

-
zmijaIzmaj
ponekad moze biti romanticnoibrik wrote:Eh evo zbog ovoga...pa zamisli da ti je jos popalio svijece, napravio vecericu, ukrasio krevet laticama ruza...odmah bi to bio kraj veze, jer bi sumnjala da nisu cista posla...danas wrote:meni cafir jednom doso sa nakim cvijecem kuci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uvijek mi je romanticno
nikad mi nije romanticno
-
FFK as Lucy01
Vala da znaszmijaIzmaj wrote:nikad mi nije romanticnoibrik wrote:Eh evo zbog ovoga...pa zamisli da ti je jos popalio svijece, napravio vecericu, ukrasio krevet laticama ruza...odmah bi to bio kraj veze, jer bi sumnjala da nisu cista posla...danas wrote:meni cafir jednom doso sa nakim cvijecem kuci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
romantichan tuta forca
, kako da kazhem
nepodnosljivo romantichan chak i meni nekad muka bude
, ono, skros, ono, pleshem na granici dobrog ukusa
, Amor digao ruke od mene, kazhe toliko romantichan da se on osjeca suvishan, kazhe ima precheg posla, od znoja mog ekstrahiraju esenciju romantike
tako romantichan, hard-fakin-kor romantichan, romantichan do jaja
sta da kazhem jednostavno neizljechivo romantichan

-
Pearl
Lucy01 wrote:Vala da znaszmijaIzmaj wrote:nikad mi nije romanticnoibrik wrote: Eh evo zbog ovoga...pa zamisli da ti je jos popalio svijece, napravio vecericu, ukrasio krevet laticama ruza...odmah bi to bio kraj veze, jer bi sumnjala da nisu cista posla...![]()
...i poslije opet ja cisti latice iz kreveta i dupeta
hebes tu romantiku
-
FFK as Lucy01
Hej vas dvoje...ovo je ozbiljna i poucna tema, a vi se nasli zayebavat

Sajo, imamo mi u Bosni izraz za takvog romatika k'o ti
....pocinje sa P, zavrsava se sa A, a u sredini je IZD

Za danas znam da je operisana od romantike, ona vjerovatno mrve sa stolanjaka i u restoranu cisti

Sajo, imamo mi u Bosni izraz za takvog romatika k'o ti
Za danas znam da je operisana od romantike, ona vjerovatno mrve sa stolanjaka i u restoranu cisti