Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljakan wrote:
ne vrtim se ja niđe samo ti kazem kad si vec mene pomenula da za mene para nemas nit ces ikad imat
pa, ljakane, jel te iko trazio da te kupi?
(sad bi bio efektan ljakanov demonstrativni odlazaka nakon ovog njegovog dramaticnog stejtmenta )
cim je moj stavila u pricu tu nisu cista posla znaci misli na njega.bolje sprijeciti nego lijeciti
kakvo ba napustanje 3 kokoske napadaju ja im odoljevam,malo vas je,malo vas je
a frajera! dobro bnb eto sve si, nisam zainteresovana ni bila
sada jos i manje. Isto oni nazor prodavaci, "ne treba mi jos jedna jakna", a uzmite bas je vrijedna, i snizena u pola cijena, a dobro ce vam i stajati ne morate ni probavati
sada jos i manje. Isto oni nazor prodavaci, "ne treba mi jos jedna jakna", a uzmite bas je vrijedna, i snizena u pola cijena, a dobro ce vam i stajati ne morate ni probavati
Can heterosexual men and women ever be “just friends”?
Males were significantly more likely than females to list romantic attraction as a benefit of opposite-sex friendships, and this discrepancy increased as men aged—males on the younger end of the spectrum were four times more likely than females to report romantic attraction as a benefit of opposite-sex friendships, whereas those on the older end of the spectrum were ten times more likely to do the same.
So, can men and women be “just friends?” If we all thought like women, almost certainly. But if we all thought like men, we’d probably be facing a serious overpopulation crisis.
MedenoSrce wrote:
bumerangss wrote:Danasnje zene su ljubomorne i na svekrvu i na zaovu i na jetrvu i na radne kolegice pa i na muski pol i na radne kolege i na prijatelje zato vise druga zaboravi sto ste pili kafu pili ste! Neda ga draga nikome
Istina, samo s tom razlikom da se njoj ništa ne zabranjuje i da ona sve radi kao i prije bračne hartije.
Ima i onih koji se "objese" još prije braka.Jadna im majka,ne znaš da li im je to gore,ili kadabi eventualno ušli u brak s dotičnom osobom.Nigjde, ih gotovo nedostupni.
sherbett wrote:Sto je problem da izadje? Cuj ljubomora.. pa vece su sanse da ce nac zensku na poslu nego vani.. musko kad ide van u braku ide da se opusti s prijateljima.. ne da si natovari jos jednu kokos.. prije ce ga u mirnim uvijetima ureda uhvatit nego dok dize pive vani s deckima
Sve je to od osobe do osobe. Ima ih tek se podju zabavljati Pa uvijek skupa. I prije samog braka CE jedno drugom dosaditi. Kasnije, kad se uzmu, to je vise navika i neki sablon. Treba Malo pustiti insana da dahne dusom. Ja Sam za varijantu da se izlasci smanje, Ali Malo Nemam nikakav problem, kad zena sedmicno kaze da izlazi. Ne pitam je ni gdje ni s Kim. Samo kazem fino se provedi