Indikatori
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Karanfilka
#1 Indikatori
Kada ste u vezi, koji su to indikatori sto vam dokazaju/pokazuju da vas momak/cura voli,- tj. da im je stalo do vas?
I kako se moze znati da osoba s kojom ste u vezi potajno ne voli nekog drugog? ,- da ne postoji neko koga nije prebolio/prebolila i da mozda vas nece nikad zavoliti toliko ili cak vise?
I kako se moze znati da osoba s kojom ste u vezi potajno ne voli nekog drugog? ,- da ne postoji neko koga nije prebolio/prebolila i da mozda vas nece nikad zavoliti toliko ili cak vise?
- Gile Šampion
#2 Re: Indikatori
Pa vidis kako se ta osoba ophodi prema tebi...nema tu nikakve mudrolije 
- BarbaDue
#3 Re: Indikatori
Napravi neki lagani test, pokusaj ga isfolirati
Uradi nesta sto on nebi volio i sve ce ti se samo reci
Uradi nesta sto on nebi volio i sve ce ti se samo reci
-
Karanfilka
#4 Re: Indikatori
Barbadue,- mozes li malo bolje pojasniti hehe
-
Karanfilka
#5 Re: Indikatori
Da....ali ako nisu u pitanju rijeci "volim te" (to svako moze reci), i ako nisu u pitanju materialne stvari....kako onda skuziti? Kroz npr. koja djela?Gile Šampion wrote:Pa vidis kako se ta osoba ophodi prema tebi...nema tu nikakve mudrolije
- BarbaDue
#6 Re: Indikatori
pa sigurno kod tebe postoji nesto sto on ne voli ili ga nervira, (naravno ne mora biti) ili ako znas sta bi to bilo a da se njemu nebi svidjelo...uradi to nekoliko puta i vidjet ces dali ti tolerise. mada kod nekih stvari ma koliko da te voli nece ti tolerisati, mada i to ne mora biti pravilo. Sve je to individualno.Karanfilka wrote:Barbadue,- mozes li malo bolje pojasniti hehe
Druga stvar, nekada partner ne pokaze na pravi nacin koliko te voli (ne sjeti se ili nema taj obicaj). moze se dewsiti da ljubav ne dokazuje na onaj nacin na koji bi ti htjela nego na neki svoj...itd...itd.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Indikatori
ja samo znam kad sam slijedio instinkte bilo je sve ok
čim sam koristio srce i razum popušio sam ko veliki
- nellington
#8 Re: Indikatori
Kod mene je indikator da me ne voli bilo to što nije govorila "Volim te"Karanfilka wrote:Da....ali ako nisu u pitanju rijeci "volim te" (to svako moze reci), i ako nisu u pitanju materialne stvari....kako onda skuziti? Kroz npr. koja djela?Gile Šampion wrote:Pa vidis kako se ta osoba ophodi prema tebi...nema tu nikakve mudrolije
- pustopoljina
#9 Re: Indikatori
da prostis, nema garancije u ljubavi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10 Re: Indikatori
izgleda da je tako danas obećavaš kule i gradove a sutra ko psa otjeraš od sebe voljenu osobu
- pustopoljina
#11 Re: Indikatori
mogu ti reci...nalazim se u ovome.nellington wrote: Kod mene je indikator da me ne voli bilo to što nije govorila "Volim te"
tako ne volim kad se govori sta se ne misli...ono, radi atmosfere...
-
PalaSa Marsa
#12 Re: Indikatori
Nema ti tu neke narocite recepture po kojoj bi mogla doc' do nekog narocitog (definitivnog) obrazlozenja.Karanfilka wrote:Kada ste u vezi, koji su to indikatori sto vam dokazaju/pokazuju da vas momak/cura voli,- tj. da im je stalo do vas?
-
Officer Crabtree
#13 Re: Indikatori
Najbolji indikator je seks.
... a ovi što preporučuju testiranje ljubavi na način da nekog živciraš na osnovu nečega što znaš da ne voli je prava ljubav, iskonska jebiga.
... a ovi što preporučuju testiranje ljubavi na način da nekog živciraš na osnovu nečega što znaš da ne voli je prava ljubav, iskonska jebiga.
- citroen
#14 Re: Indikatori
da se potpisemkomi wrote:ja samo znam kad sam slijedio instinkte bilo je sve ok
- Mis mekinjas
#15 Re: Indikatori
Kupi mu medeno srce....

- cat lover
#16 Re: Indikatori
probaj s lakmus papirom
- adda_sa
#17 Re: Indikatori
komi wrote:ja samo znam kad sam slijedio instinkte bilo je sve ok
- jedna tamo
#18 Re: Indikatori
pustopoljina wrote:da prostis, nema garancije u ljubavi.
cat lover wrote:probaj s lakmus papirom
-
Glumica
#19 Re: Indikatori
nikakoKaranfilka wrote:I kako se moze znati da osoba s kojom ste u vezi potajno ne voli nekog drugog? ,- da ne postoji neko koga nije prebolio/prebolila i da mozda vas nece nikad zavoliti toliko ili cak vise?
- PapakizSarajeva
#20 Re: Indikatori
moze i metil-oranz ...cat lover wrote:probaj s lakmus papirom
- Ljuska_u_BaklaFi
#21 Re: Indikatori
Ono sto ti mozesh uraditi je da volish! Sigurnije je,lakshe i bezbolnije. Ocekivati da budesh voljena, nuzno donosi bar nekoliko razocarenja, sto ne znaci da neces i biti 
- plejka2
#22 Re: Indikatori
Meni su ti indikatori sto kazes bili vazni nekad davno.Sad me to vise ne zanima.Ako voli dobro je ako ne nema veze eto je pa nek izabereKaranfilka wrote:Kada ste u vezi, koji su to indikatori sto vam dokazaju/pokazuju da vas momak/cura voli,- tj. da im je stalo do vas?