Igrac koji puca...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

teletrader

#1 Igrac koji puca...

Post by teletrader »

Koristim prilku da citiram,doajena bh.fudbala,covjeka ciji tim ima bolju publiku
od FK Barcelone i Milana,Brace a.k.a "gumena glava",trenera F.K Vrbanjuse..

Pa veli Braco tako jednom prilikom:
"Igrac koji ima loptu i puca,dace go,onaj koji ne puca nece nikada dati go"

Pitanje za forumase..
Koliko ste se udvarali,znaci izlazili,cvrkutali itd. itd. sa damom svoga srca,prije nego sto je ta veza postala oficijelna?Koliko dugo vam je trajalo najduzhe "udvaranje"..Da li ste odmah na pocetku poznanstva isli na vezu ili ste prvo bili prijatelji pa se onda iz toga izrodilo nesto vise (znam da se ovo rijetko desava)
Za forumasice:
Da li ste odmah osjetile neku hemiju prema udvaracu ili je to potrajalo neko vrijeme?da li ste se opirale necijim insistiranjima i koliko dugo..da li bi sebe oznacile kao "tvjde ojahe" ili ne?
:)
Dori

Post by Dori »

Pa cuj...meni pravo interesantna igra "lovca i lovine".....ima vise cari kad se potrudis oko neceg i s tim pokazes da ti je stvarno stalo... :D

Najduze "muntanje" trajalo je oko 3 mjeseca (prije pocetka prave veze ;-))
Michun

Post by Michun »

veca_sa wrote:toplotni udar danas
Doktore :D odlicna dijagnoza :thumbup:
Michun

#4 Re: Igrac koji puca...

Post by Michun »

teletrader wrote:Koristim prilku da citiram,doajena bh.fudbala,covjeka ciji tim ima bolju publiku
od FK Barcelone i Milana,Brace a.k.a "gumena glava",trenera F.K Vrbanjuse..

Pa veli Braco tako jednom prilikom:
"Igrac koji ima loptu i puca,dace go,onaj koji ne puca nece nikada dati go"

Pitanje za forumase..
Koliko ste se udvarali,znaci izlazili,cvrkutali itd. itd. sa damom svoga srca,prije nego sto je ta veza postala oficijelna?Koliko dugo vam je trajalo najduzhe "udvaranje"..Da li ste odmah na pocetku poznanstva isli na vezu ili ste prvo bili prijatelji pa se onda iz toga izrodilo nesto vise (znam da se ovo rijetko desava)
Za forumasice:
Da li ste odmah osjetile neku hemiju prema udvaracu ili je to potrajalo neko vrijeme?da li ste se opirale necijim insistiranjima i koliko dugo..da li bi sebe oznacile kao "tvjde ojahe" ili ne?
Ta ima :? :kiss:
teletrader

Post by teletrader »

Ćelava cura wrote:Dena, ne znam koliko ti je godina :D al' nazalost znam koliko je meni :D
Sto je covjek stariji :D kad se upusta u bilo kakvu vezu romanticne prirode :D :D misli ima li fajde traciti vrijeme na nju/njega
E sada da si toliko stara da si celava ne vjerujem :-)
ali da li se onda kod nas "malo starijih" sve treba svesti na ono "Ho'sh ne'sh Bangladesh"?Zar nije potrebno imati malu dozu idealiziranosti pa zazhmiriti na neke stvari..
Sve do trenutka kad otkrijes da ti draga/dragi ne navija za Vrbanjusu nego za Vratnik..:D
Tada tonu svjetovi...:)
debela

Post by debela »

kod vas 'malo starijih' se mozda jos i idealizuje ali kod nas malo i puno starijih se na kraju sve svodi na ho's ne's banglades, koliko god to nekome ne odgovaralo.
teletrader

Post by teletrader »

debela wrote:kod vas 'malo starijih' se mozda jos i idealizuje ali kod nas malo i puno starijih se na kraju sve svodi na ho's ne's banglades, koliko god to nekome ne odgovaralo.
E haj nam daj sada malo matematike i definisi sta je "puno starije"

35-40
40+
debela

Post by debela »

nemam pojma traderu. eto, ti si sebe nazvao 'malo starijim', a ja sebe smatram dobro starijom iako sam ispod 35 banki. valjda je do licnog osjecaja :)
zena21

Post by zena21 »

debela wrote:nemam pojma traderu. eto, ti si sebe nazvao 'malo starijim', a ja sebe smatram dobro starijom iako sam ispod 35 banki. valjda je do licnog osjecaja :)

:? :? :? :shock: ma daj ba debo :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Vala, ja odmah znam jel ima hemije :-) i ne volim te igrice macke i misa :oops: :D
debela

Post by debela »

haj ba, sta se ibretite za moj osjecaj :D samo se vi furajte da ste ludi i mladi ali znamo svi kako se osjeca i misli kad se ostane sam sa sobom :D
teletrader

Post by teletrader »

Ćelava cura wrote:Promijenicu nick u Neshvacena :D
Nisam htjela reci da se kod nas sve treba svesti na "Ho'sh ne'sh Bangladesh?"vec :D da mi , stariji, kad biramo :D potencijalnu zrtvu za vezu :D otvorimo cetiri oka :D i ne upustamo se tako lako :D kriteriji rastu sa godinama :D a samim time se broj partnera smanjuje :D do konacnog :D smanjenja na jedan :D Selekcija. :D
Desi se da zazmirim oci na neke stvari, tipa za koga navija dragi- jer ja ne volem fudbal :D dok nekome tonu svjetovi :D

Neshvacena (sa dugom kosom) :D
Jasno je da kriteriji rastu sa godinama,(nekome cak i stomak) :),puno je toga sto nam smeta,malo manje onoga sto nam odgovara..
Ali da li medju tim kriterijama vise onih po kojima bi sa potencijalnim kandidatom mogla zamisliti brak ili ti je veza bitnija...
zena21

Post by zena21 »

debela wrote:haj ba, sta se ibretite za moj osjecaj :D samo se vi furajte da ste ludi i mladi ali znamo svi kako se osjeca i misli kad se ostane sam sa sobom :D
ja se najbolje slazem sama sa sobom... skoro se nikad ne svadjamo :lol: :lol: :lol:
debela

Post by debela »

veca_sa wrote:
debela wrote:nemam pojma traderu. eto, ti si sebe nazvao 'malo starijim', a ja sebe smatram dobro starijom iako sam ispod 35 banki. valjda je do licnog osjecaja :)
svi smo mi ispod 35 banki, to ti je 350 god. :D :D
stvarno? nisam znala. meni je 35 godina = 35 banki i ostace tako :D
teletrader

Post by teletrader »

debela wrote:
veca_sa wrote:
svi smo mi ispod 35 banki, to ti je 350 god. :D :D
stvarno? nisam znala. meni je 35 godina = 35 banki i ostace tako :D
Ma tebi su 3 i po banke..
Cuj 35 banki pa nisi kornjaca sa Galapagosa :)
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

A jesu li stari oni sto imaju preko 40?
Pitam 'nako zbog neke raje. :D
teletrader

Post by teletrader »

jugoistocnjak wrote:A jesu li stari oni sto imaju preko 40?
Ma jok ako su sretno razvedeni :)
debela

Post by debela »

teletrader wrote: Ma tebi su 3 i po banke..
nisu ba, rekoh da nemam jos toliko godina :D jebo banke, skontali smo svi sta je pisao htio reci.

a kakvo istrazivanje pravis, hajde nam sad fino otkrij?
zena21

Post by zena21 »

Najvolim te sto imaju 40+...mmmmmmmmm :oops: :D
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

zena21 wrote:
Najvolim te sto imaju 40+...mmmmmmmmm :oops: :D
Hm..
Dobro.
Mozda se i upoznamo.
Samo se nadam da ti nisi 60+...
Hastor

Post by Hastor »

Svako igra svoju igru jer je tu najaci!
Juce smo igrali po tvom i izborili solidan rezltat!
Danas igramo po mom,80 minut u toku,da sudija osvira kraj ja bi taj koji ide dalje :) ali :( znam i to da od 80 do 90 padne najvise golova pa tek jos ta nadoknada vremena tad vec gubis zivce.puuu kud znam taj podatak ;)

Kod ozbiljni i kod onih koji znaju sta hoce to to bas sve kratko traje tih 2x90min. bude ko 2x16min, heheh ;)
teletrader

Post by teletrader »

debela wrote:
teletrader wrote: Ma tebi su 3 i po banke..
nisu ba, rekoh da nemam jos toliko godina :D jebo banke, skontali smo svi sta je pisao htio reci.

a kakvo istrazivanje pravis, hajde nam sad fino otkrij?
Ma kontam iz IT-a preci u sociologe,pa da imam od necega poceti..:-)
Salu na stranu,ali motivacija nije bio samo citat velikoga "Brace" nego i party neki dan..Izmedju ostalih, djevojka iz Australije zapoce diskusiju u vezi klix-a u raznim zemljama pa sam ja,spomenuo BiH i izmedju ostalog spomenuo glagol "to court" na sto se pravo slatko nasmijala i rekla "How Hilarious" :)
Znam da se nisam provalio u lingvistickom smislu,(osim ako Aussie pod "to court" ne podrazumjevaju nesto drugo) :) ali mi ona rece da je u svakoj svojoj vezi u roku od 2 izlaska znala je li sa momkom ili ne..
Izgleda da je taj Bangladesh pravo velika zemlja... ;)
MadamPiaNo

#23 Re: Igrac koji puca...

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 12/09/2007 21:03, edited 1 time in total.
teletrader

#24 Re: Igrac koji puca...

Post by teletrader »

MadamPiaNo wrote:
teletrader wrote:Za forumasice:

Ne volem da cekam :) Neznam, otisla sam malo na zivcima, mozda malo vise :)
I sama sam ti taka.. :)
Neki dan mi se zhali jedna rodica:
"NE znam vise ni cemu se zabavljati i izlaziti,ja bih se najradije udala" :)
NJoj 28. raskinula nedavno sa momkom kome je 38. i covjek nije ni pomisljao da potegne sudbonosno pitanje:
"Ja kont'o uplatiti Platz u Bakijama pa bi'l i ti sa mnom" :))
O.o

Post by O.o »

Opet odoste sa teme...
Ja bas volim muntanje i napetost i leptirice u stomaku! Sto duze to bolje! :-D
Post Reply