Idealan muz ili papucar?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#76 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

Ekspanzi wrote:
madner wrote:Joj papucara i izgovora :mrgreen:
:lol: znao sam :lol:
ne radi se o tome, nego fakat, meni je normala da sa curom radim po kuci i volim da kuham ono sto znam, a kad mi je stalo do cure merak mi je uraditi nesto sto ce je obradovati il sta vec, ako sam zbog toga papucar, dajte mi medalju :thumbup:
ma jok bolan nisi papučar.........ako taj "posao"gledaš s takve strane ono čisto da nekog usrećiš gestom...ali bio bi papučar da po vazdan ne skidaš pregaču........još da imaš ono sedmicu iona radi sedmicu ti...........e tad bio mega papučar :lol:
madner

#77 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by madner »

Ekspanzi wrote:
ne radi se o tome, nego fakat, meni je normala da sa curom radim po kuci i volim da kuham ono sto znam, a kad mi je stalo do cure merak mi je uraditi nesto sto ce je obradovati il sta vec, ako sam zbog toga papucar, dajte mi medalju :thumbup:
Svaka ti cast, roza kecelja sa cvijeticima je tvoja. :D
otherside

#78 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

od praistorije se zna da je obaveza muškarci obezbjediti svojoj ženki hranu :oops: nekad je to bio lov, danas je kuhanje :oops: dakle, muškarac ženi sprema hranu, ona njemu zahvali seksom i to je to :oops: :D
brecko

#79 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by brecko »

jedna normalna pojava u svakodnevnici. zasto muskarci se uvijek prave dase ili macho. za mene je normalna stvar ako znam da kuham da cu napraviti klopu sebi zeni i djetetu. nista manje a nista vise. podjela poslova u danasnjem dobu je isto tako normalna stvar da muskarac pomogne svojoj supruzi u kucnim poslovima radi brzeg zavrsavanja i koristenja ostatka vremena za porodicu. kod mene je tako. supruga kuha, ja kuham, zajedno obavljamo kucne poslove i opet imamo vise vrmena za nas.

jeli me to cini papucarom ili idealnom osobom. ne samo jednom normalnom osobom koja malo vise razmislja o ravnopravnosti u kuci. svaka zena koja kaze jao ja to nebi voljela laze, jer je velika olaksica u nekim stvarima ako supurg pomogne u kuci a ne izlezava se po citav dan gleda tv, dr... po trenerci ili zanovjeta. tako da dame koje kazu ja to nebi voljela lazu. sa druge strane muskarci koji se prave macho i govore nikad ja to nebi uradio je isto tako jedna velika laz. ako volis svoju suprugu i ako je postujes ili razumijes onda ces joj pomoci i podjeliti poslove koje imate.

svaka podjela posla i prije vremeno zavrsavanje znaci obostrano uzivanje u ostatku dana ili vikenda. zar to nije smisao svega. ljubav, pomoc, postovanje, razumijevanje. zar to nije idealan brak ili veza. vecim dijelom da. a to nas muskarce ne cini manje muskarcima, samo smo veci u njenim ocima.

naravno postoji i dio zena koji vole to da iskoriste pa kontaju al sam se udala, necu nista raditi. ti brakovi su osudjeni na propast, a muskarci koji to nevide su donji.
ravnopravnost u svim segmentima zivota mora da bude sa zenama i da postoji jedno veliko postovanje medju parovima.

moje misljenje.
brecko

#80 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by brecko »

madner wrote:
Ekspanzi wrote:
Svaka ti cast, roza kecelja sa cvijeticima je tvoja. :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
teletrader

#81 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by teletrader »

otherside wrote:
harka wrote:sto rece jedan

"imama masinu za ves,masinu za sudje,gotove jufke
sta ce mi zena" a ja pitam" a one stvari" :D
ih kaze" ima to svugdje i nezvoca mi"
a ljuuuubaaaaaav? :D
A Mercator subotom ujutro,ispred vas dvoje jedno 10 ljudi sa jos punijim kolicima,ona nervozna jer vas je njena mama zvala na rucak a zakasnicete a ti kontas...
"jos da prodje ovaj dan i ucinio sam jedan veliki korak u pravcu groba..."
:D
Loulou

#82 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Loulou »

JaguarXKR wrote:Uostalom, mamina kuhinja ce uvijek biti otvorena za mene...
Dok je mama živa.....
DobroJutroKolumbo

#83 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by DobroJutroKolumbo »

I onda mu se desi ovako nesto , u vecini slucajeva je to tako... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

teletrader

#84 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by teletrader »

Meni nije jasno sto se dizhe ovolika prasina oko podjele kucnih poslova,ko sta radi ili ne radi?Ili da li je neko papucar ako pere i pegla?
Pa ja sinoc pregledao koncert RHCP-a na DVDu dok sam ispeglao ves :D
zar nije jeftinija varijanta,fino anagazhovati zhenu da vam jednom u sedmici pocisti i uradi sto treba (ne znam koliko je ta dnevnica meni se cini oko 50KM)
a vas 2 se fino ispalite na Bjelasnicu,iznajmite apartman i vratite se fino nedjelju ujutro u svoj stan,a iz lica vam sija neka cudna svjetlost, i nesto vam lijepoooooo.... :D :D :D
A jos ako ne procitate "upustovo za upotrebu" ili se zalomi,mozhda uradite sta i na povecanju nataliteta u dragoj nam BiH,kako je krenulo,preplavice nam Kinezi i Crnci zemlju...
teletrader

#85 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by teletrader »

JaguarXKR wrote:
Bond_JaneBond wrote:Ma pusti,vec ga vidim kako guguče nekoj, masira stopala, pegla i slično..
Ako sam ista shvatila u zivotu, to je da sve one situacije gdje covjek kaze "necu nikad", postanu, "pa dobro,nije mi tako lose..."
Svi muskarci dozive transformaciju u braku, bas kao i zene.
i sta, ja bih sad trebao pasti na sise one zenske Nigelle kako li se zove, sto kuha a ja usisavam samo zato sto ima "fonase"? :lol: :lol: Da ponovim-grohotom se smijem. Vi starije koke bi onda trebale znati da je put do muskog srca samo jedan, i vodi preko...stomaka, naravno :D Normalno da imas pravo na te komentare tipa-radit ce on, radit ce, ali sto sto ste vi nasle sebi(hvala Bogu, jel) muskarce koji su spremni da vam pomognu u kucnim poslovima ne znaci da su svi takvi. Tu sam da pomaknem neku komodu, kauc, sklopim ormar i to je to. Brisanje prasine, usisavanje, pranje prozora i slicni(sad sam gotov, hahaha) zenski poslovi...neka ostanu zenski i dalje. Da ne bih smetao dok se obavljaju te operacije, ja cu se ispaliti da pogledam tekmu uz tocenu pivu. Zar nisam fer? :lol: :lol:
jaguare budes li osnivao kakvu pol.partiju,mogu'l se i ja uclanit' :D?
otherside

#86 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

teletrader wrote:
otherside wrote:
harka wrote:sto rece jedan

"imama masinu za ves,masinu za sudje,gotove jufke
sta ce mi zena" a ja pitam" a one stvari" :D
ih kaze" ima to svugdje i nezvoca mi"
a ljuuuubaaaaaav? :D
A Mercator subotom ujutro,ispred vas dvoje jedno 10 ljudi sa jos punijim kolicima,ona nervozna jer vas je njena mama zvala na rucak a zakasnicete a ti kontas...
"jos da prodje ovaj dan i ucinio sam jedan veliki korak u pravcu groba..."
:D
neprocjenjivo :D
cocochanel

#87 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by cocochanel »

jaguar, ja onda pretpostavljam da ti jako puno zaradjujes, pa si mozes priustiti takav nacin razmisljanja, kao i sve ostalo sto treba tvojoj porodici...
jer to je moguce samo ako ti privredjujes, a zena je domacica..
teletrader

#88 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by teletrader »

otherside wrote:od praistorije se zna da je obaveza muškarci obezbjediti svojoj ženki hranu :oops: nekad je to bio lov, danas je kuhanje :oops: dakle, muškarac ženi sprema hranu, ona njemu zahvali seksom i to je to :oops: :D
E kupio sam danas 3 one gotove pizze,ima margarita,ima funghi i 4 fromaggi...
Ho'sh na rucak doci :D?
otherside

#89 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

teletrader wrote:
otherside wrote:od praistorije se zna da je obaveza muškarci obezbjediti svojoj ženki hranu :oops: nekad je to bio lov, danas je kuhanje :oops: dakle, muškarac ženi sprema hranu, ona njemu zahvali seksom i to je to :oops: :D
E kupio sam danas 3 one gotove pizze,ima margarita,ima funghi i 4 fromaggi...
Ho'sh na rucak doci :D?
ccccc...gotove pizze :oops: s tim ne možeš računati na neku specijalnu zahvalnost :oops: :D
Ekspanzi

#90 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ekspanzi »

cuj ona njemu zahvali seksom? :shock:
tolika papuca nikad necu biti, zar seks ne bi trebao biti zajednicka zanimacija a ne da te ja hranim da bi se seksao :lol:
sreca niste sve iste :run:
otherside

#91 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

Ekspanzi wrote:
cuj ona njemu zahvali seksom? :shock:
tolika papuca nikad necu biti, zar seks ne bi trebao biti zajednicka zanimacija a ne da te ja hranim da bi se seksao :lol:
sreca niste sve iste :run:
nek' svako radi ono što najbolje zna :D
zelenashica

#92 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

brecko wrote:jedna normalna pojava u svakodnevnici. zasto muskarci se uvijek prave dase ili macho. za mene je normalna stvar ako znam da kuham da cu napraviti klopu sebi zeni i djetetu. nista manje a nista vise. podjela poslova u danasnjem dobu je isto tako normalna stvar da muskarac pomogne svojoj supruzi u kucnim poslovima radi brzeg zavrsavanja i koristenja ostatka vremena za porodicu. kod mene je tako. supruga kuha, ja kuham, zajedno obavljamo kucne poslove i opet imamo vise vrmena za nas.

jeli me to cini papucarom ili idealnom osobom. ne samo jednom normalnom osobom koja malo vise razmislja o ravnopravnosti u kuci. svaka zena koja kaze jao ja to nebi voljela laze, jer je velika olaksica u nekim stvarima ako supurg pomogne u kuci a ne izlezava se po citav dan gleda tv, dr... po trenerci ili zanovjeta. tako da dame koje kazu ja to nebi voljela lazu. sa druge strane muskarci koji se prave macho i govore nikad ja to nebi uradio je isto tako jedna velika laz. ako volis svoju suprugu i ako je postujes ili razumijes onda ces joj pomoci i podjeliti poslove koje imate.

svaka podjela posla i prije vremeno zavrsavanje znaci obostrano uzivanje u ostatku dana ili vikenda. zar to nije smisao svega. ljubav, pomoc, postovanje, razumijevanje. zar to nije idealan brak ili veza. vecim dijelom da. a to nas muskarce ne cini manje muskarcima, samo smo veci u njenim ocima.

naravno postoji i dio zena koji vole to da iskoriste pa kontaju al sam se udala, necu nista raditi. ti brakovi su osudjeni na propast, a muskarci koji to nevide su donji.
ravnopravnost u svim segmentima zivota mora da bude sa zenama i da postoji jedno veliko postovanje medju parovima.

moje misljenje.
EH SAD.. ja i dalje ostajem pri stavu da mu u kuhinju NEDAM.....i fkt ne lažem da to ne volim,jednostavno imam svoj princip od samog rasporeda namirnica,do sitnih detalja u kojima se samo ja snalazim......a što se ostalih kućnih poslova tiče.....usisivač će biti njegov :D klofer za tepihe.....i poneka krpica za prašinu.....uh zaboravih i kupatilo :oops: eto mu nek se ne osjeća ugroženim :razz: .....ostalo ja mogu sama....to je gore nabrojano samo ono što ne volim :D
Ekspanzi

#93 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ekspanzi »

otherside wrote:nek' svako radi ono što najbolje zna :D
hjoj samohvale u krevetu nikad dosta na ovom forumu :lol:
madner

#94 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by madner »

Ekspanzi wrote:
I ja sam to primjetio, jedino su gori oni satro emancipovani sto skupljaju poene na pricu :D
Ekspanzi

#95 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ekspanzi »

madner wrote: I ja sam to primjetio, jedino su gori oni satro emancipovani sto skupljaju poene na pricu :D
zar imaju i 'satro emancipovani' :?
de pojasni taj pojam :lol:
hocunecu

#96 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by hocunecu »

zar nije poenta biti sretan
sve dok je neko zadovoljan organizacijom,odnosima........pregacom :D
ko mu moze reci da je papucar
otherside

#97 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

Ekspanzi wrote:
:lol: :lol: :lol:
otherside

#98 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

madner wrote:
Ekspanzi wrote:
I ja sam to primjetio, jedino su gori oni satro emancipovani sto skupljaju poene na pricu :D
tako je madner :D uostalom, ako sam grozna u kuhanju moram se nečim i pohvaliti :D
madner

#99 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by madner »

otherside wrote:
madner wrote:
Ekspanzi wrote: hjoj samohvale u krevetu nikad dosta na ovom forumu :lol:
tako je madner :D uostalom, ako sam grozna u kuhanju moram se nečim i pohvaliti :D
Ja sam tako dobar :D i skroman :lol: da sam morao sam sebi naci par mana, kako bi me ljudi svatali kao realnu licnost :D
otherside

#100 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

madner wrote: Ja sam tako dobar :D i skroman :lol: da sam morao sam sebi naci par mana, kako bi me ljudi svatali kao realnu licnost :D
vidi se to odmah :D hoćeš reći da si papučar al' samo glumiš macho fuckera? :D
Post Reply