Idealan muz ili papucar?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#551 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

zenicanin 1979 wrote:A znate li gospodo da su najbolji svjetski kuhari upravo muskarci?
Naravno da znamo...a znaš li ti prvo iščitati sve stranice teme da bi malo bolje shvatio problematiku teme :D nije poenta u kuhanju,podjeli poslova....poenta je u ovome ...

Raspored dnevnih obaveza za dan:________________

USISAVANJE,BRISANJE PRAŠINE MUŠKARAC
PRANJE VEŠA,PEGLANJE ŽENA
PRANJE SUĐA MUŠKARAC
ODLAZAK U KUPOVINU ŽENA
KUPANJE DJECE ŽENA
VOĐENJE DJECE U ŠKOLU,OBDANIŠTE MUŠKARAC
IZVOĐENJE PSA U ŠETNJU ŽENA
BLA BLA
BLA BLA
....
....

Haj' mi samo reci da li bi se mogao pridržavati rasporeda ovog tipa..... :roll:
ljubav_aha

#552 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

alijagoro wrote:Zakljucak za nas muskarce koji se planiramo zeniti u skorijoj buducnosti je da naucimo sve kucne poslove :D
a sto ako se supruga razboli,imate dijete,ko ce joj pomoci,ili bolje reci,koce vam pomoci,ti ili mahala :!: :?:
ljubav_aha

#553 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:
zenicanin 1979 wrote:A znate li gospodo da su najbolji svjetski kuhari upravo muskarci?
Naravno da znamo...a znaš li ti prvo iščitati sve stranice teme da bi malo bolje shvatio problematiku teme :D nije poenta u kuhanju,podjeli poslova....poenta je u ovome ...

Raspored dnevnih obaveza za dan:________________

USISAVANJE,BRISANJE PRAŠINE MUŠKARAC
PRANJE VEŠA,PEGLANJE ŽENA
PRANJE SUĐA MUŠKARAC
ODLAZAK U KUPOVINU ŽENA
KUPANJE DJECE ŽENA
VOĐENJE DJECE U ŠKOLU,OBDANIŠTE MUŠKARAC
IZVOĐENJE PSA U ŠETNJU ŽENA
BLA BLA
BLA BLA
....
....

Haj' mi samo reci da li bi se mogao pridržavati rasporeda ovog tipa..... :roll:

sva sreca,ima ih,svaka cast :thumbup:
tekma

#554 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by tekma »

ljubav_aha wrote:
a sto ako se supruga razboli,imate dijete,ko ce joj pomoci,ili bolje reci,koce vam pomoci,ti ili mahala :!: :?:
Cemu tolika dramaturgija oko pomoci.
Zaboravljate li vi odakle mi svi dolazimo....pak mi muska populacija smo u apsolutnoj prednosti naprema
svim drugima.
Nama (muslimanima) je dozvoljeno da imamo vise zena, dakle mozemo ozeniti dvije tri zene.
Nije li sa time problem rijesen....nase je da begujemo...ponovo su nasa zlatna vremena dosla.
zelenashica

#555 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
alijagoro wrote:Zakljucak za nas muskarce koji se planiramo zeniti u skorijoj buducnosti je da naucimo sve kucne poslove :D
Ovo je meni sad odlazak iz krajnosti u krajnost...ama sasvim je jasno i logično da je muž taj koji treba pomoći....ali očito sene poznaje dovoljno razlika između HJETI i MORATI :D
zelenashica

#556 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

tekma wrote:
ljubav_aha wrote:
Zaboravljate li vi odakle mi svi dolazimo....pak mi muska populacija smo u apsolutnoj prednosti naprema
svim drugima.
Nama (muslimanima) je dozvoljeno da imamo vise zena, dakle mozemo ozeniti dvije tri zene.
Nije li sa time problem rijesen....nase je da begujemo...ponovo su nasa zlatna vremena dosla.
Religija je koji sprat iznad :roll: i ne počini tu temu inače neće dorbo završiti :lol: :lol: :lol: u svemu sam haman na strani muŠkinja ali vala u tom slučaju sam ipak na strani žena :oops:
ljubav_aha

#557 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

tekma wrote:
ljubav_aha wrote:
svim drugima.
mozda je tebi nomrlano sto je tvoja mati robinja-sluskinja tvoga oca
alijagoro

#558 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by alijagoro »

ljubav_aha wrote:
Mahala zna najbolje :D salim se ali sad ozbiljno to je vandredna situacija tako da bi se tad morao prilagodit,znam usisavat,pranje vesa pa ima masina kao i susilica,znam prati sudze to mi je bio prvi posao u Americi :D ,znam ponesto i skuhat,sto se tice djece tu bi vjerovatno trebalo malo vise vremena ali nista strasno 8-) kad se mora mora se.Zelenashica svaka cast,pa nismo mi muskarci robovi pa da nam neko pravi listu :oops: .
ljubav_aha

#559 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:
ljubav_aha wrote:
Ovo je meni sad odlazak iz krajnosti u krajnost...ama sasvim je jasno i logično da je muž taj koji treba pomoći....ali očito sene poznaje dovoljno razlika između HJETI i MORATI :D

bravo kolegice :thumbup:
ljubav_aha

#560 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

alijagoro wrote:
ljubav_aha wrote:
Mahala zna najbolje :D salim se ali sad ozbiljno to je vandredna situacija tako da bi se tad morao prilagodit,znam usisavat,pranje vesa pa ima masina kao i susilica,znam prati sudze to mi je bio prvi posao u Americi :D ,znam ponesto i skuhat,sto se tice djece tu bi vjerovatno trebalo malo vise vremena ali nista strasno 8-) kad se mora mora se.Zelenashica svaka cast,pa nismo mi muskarci robovi pa da nam neko pravi listu :oops: .

hm,vandredna situacija :!: zanci sve se moze kad se mora ;-) ali sve se moze ako se i hoce ;-)
alijagoro

#561 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by alijagoro »

hm,vandredna situacija :!: zanci sve se moze kad se mora ;-) ali sve se moze ako se i hoce ;-)[/quote]
Aha ali samo za ove nedaj Boze situacije,nista od ovih listi na dnevnoj bazi,nije me tako dzedo ucio :D
Dioda

#562 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Dioda »

tekma wrote:
ljubav_aha wrote:
svim drugima.
Ja sam primjetila da muskarci sa takvim stavom kao ti ne znaju ni sarafa zavrnuti, a da ne spominjem obavljanje nekih zahtjevnijih "muskih" poslova.
Tako da razumijem potrebu za vise zena :D Jbg, tvoje je da begujes, a zena ce ormare premjestat :lol: Samo ne znam onda koja je uopste svrha muskarca u takvoj situaciji?
Lud i ponosan wrote:Inace, jesam za dogovor i ispomoc u kuci, ali opet je potrebno da se zna neka granica i ne bih dozvolio da nosim suknju ni pod koju cijenu, odnosno ne zelim neku modernu sci-fi zenu koja ce biti harambasa i koja ce svoju primarnu ulogu da zapostavi. Ako razumijete sta hocu reci :D
:thumbup:
ljubav_aha

#563 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

alijagoro wrote:hm,vandredna situacija :!: zanci sve se moze kad se mora ;-) ali sve se moze ako se i hoce ;-)
Aha ali samo za ove nedaj Boze situacije,nista od ovih listi na dnevnoj bazi,nije me tako dzedo ucio :D[/quote]

jadna li je tvoja majka
alijagoro

#564 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by alijagoro »

ljubav_aha wrote:
alijagoro wrote:hm,vandredna situacija :!: zanci sve se moze kad se mora ;-) ali sve se moze ako se i hoce ;-)
Aha ali samo za ove nedaj Boze situacije,nista od ovih listi na dnevnoj bazi,nije me tako dzedo ucio :D
jadna li je tvoja majka[/quote]
Pogresno si me razumjela ali nema veze,hvala ti za ovo jadna li je tvoja majka :roll:
ljubav_aha

#565 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

Lud i ponosan wrote:Ne bih pristao na brisanje prasine, to mi je tako suhoparno i dosadno i ne pronalazim se u toj raboti :D

Ali, to mijenjam za odlazak u kopovinu, nekako mi taj zadatak odmara mozak i nemam nista protiv toga.

Pranje sudja dolazi u obzir nekada, ali to ne smije postati uobicajna pojava, odnosno izvescu cuku u setnju da se jadan ne upiski na sred sobe :D

Inace, jesam za dogovor i ispomoc u kuci, ali opet je potrebno da se zna neka granica i ne bih dozvolio da nosim suknju ni pod koju cijenu, odnosno ne zelim neku modernu sci-fi zenu koja ce biti harambasa i koja ce svoju primarnu ulogu da zapostavi. Ako razumijete sta hocu reci :D

Moderan jesam, ali opet se zna "ko kosi, a ko vodu nosi" :D
primarna uloga :lol: usmjeri se na dijeneje priamrnih uloga :D a ko tacno postavlja granice :mrgreen:

zena-harambasha :lol:

harambasho,sto ti smeta brisanje prasine :D alergican :lol:
Gospoda Ministarka

#566 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Gospoda Ministarka »

ljubav_aha wrote:
tekma wrote:
ljubav_aha wrote:
svim drugima.
mozda je tebi nomrlano sto je tvoja mati robinja-sluskinja tvoga oca

Ovaj gore post suvisno mi je da komentarisem ali ljubav_aha, tvoj mi je zaparao usi.

Da li su sve zene do nase generacije bile robinje/sluskinje i eto kao nasa generacija pametnija i i boljoj poziciji, slobodnije i svjesne svoje moci.
Sta to zenu cini robinjom u "klasicnom" ne modernom braku?
ljubav_aha

#567 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

alijagoro wrote:
ljubav_aha wrote:
jadna li je tvoja majka
Pogresno si me razumjela ali nema veze,hvala ti za ovo jadna li je tvoja majka :roll:[/quote]

stavio si malog zelenog,ocevidno je dvosmislenost "proradila", sorry

ali cim vama ,muskarcima,spomenem, majku,mamu u skupini sluzavki,koje mnogi primarno zele,interesantno svi se postavite ovako :roll:
ljubav_aha

#568 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

Gospoda Ministarka wrote:
ljubav_aha wrote:mozda je tebi nomrlano sto je tvoja mati robinja-sluskinja tvoga oca

Ovaj gore post suvisno mi je da komentarisem ali ljubav_aha, tvoj mi je zaparao usi.

Da li su sve zene do nase generacije bile robinje/sluskinje i eto kao nasa generacija pametnija i i boljoj poziciji, slobodnije i svjesne svoje moci.
Sta to zenu cini robinjom u "klasicnom" ne modernom braku?
muskarci koji razmisljaju poput tekme sigurno su odrasli u porodicamam gdje je nomralno damsukarac beguje,a zena robuje

zena-robinja moze biti u bilo kojem braku,tradicionalnom ili modernom,ovisi o zeni
zelenashica

#569 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
zena-robinja moze biti u bilo kojem braku,tradicionalnom ili modernom,ovisi o zeni
Vala ako je žena robinja što kuha za svog muškarca,sprema,i radi ostale za mene normalne poslove onda neka sam i robinja....mada po mom mišljenju nije rob samo onaj koji radi.... :wink: jako puno je vrsta robovanja....neki robuju nečijim mislima,osjećajima.....e vala u tome rob nisam nikad bila niti bi :roll:
Gospoda Ministarka

#570 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Gospoda Ministarka »

Aha. sorry pogresno sam te protumacila... a ovaj tekmin post nisam ni htjela da citam do kraja nit da komentarisem.

Once more truly sorry
zelenashica wrote:
ljubav_aha wrote:
Vala ako je žena robinja što kuha za svog muškarca,sprema,i radi ostale za mene normalne poslove onda neka sam i robinja....mada po mom mišljenju nije rob samo onaj koji radi.... :wink: jako puno je vrsta robovanja....neki robuju nečijim mislima,osjećajima.....e vala u tome rob nisam nikad bila niti bi :roll:
:thumbup:

Joj, ljudi sto ja vise nemogu ovih sazvakanih endless tema :x
ljubav_aha

#571 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

neka svako uziva u onome sto mu odogovara
zelenashica

#572 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:neka svako uziva u onome sto mu odogovara
lakše uživati u realnim stvarima nego u maštanjima ;-) al bujrum jeda sreće pa nađeš nekog pored koga ćeš tako uživati :-)

kažu ko visoko leti nisko padne.....samo znaš pad sa niskog leta ne zaboli ni upola kao sa visokog :wink:
ljubav_aha

#573 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:
lakše uživati u realnim stvarima nego u maštanjima ;-) al bujrum jeda sreće pa nađeš nekog pored koga ćeš tako uživati :-)

kažu ko visoko leti nisko padne.....samo znaš pad sa niskog leta ne zaboli ni upola kao sa visokog :wink:
imam realne primjere oko sebe,ne treba mi masta

izgleda da je to samo u mom gradu/drzavi svakodnevna pojava a u BiH naucna fantastika :-)
zelenashica

#574 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
zelenashica wrote:

imam realne primjere oko sebe,ne treba mi masta

izgleda da je to samo u mom gradu/drzavi svakodnevna pojava a u BiH naucna fantastika :-)
šta se uvijek kačite za BiH..To sad ko mi u Bosni zatucani :D ...helem samo ti bujrum svojim putem ali ne skreči ni nas sa našek....kakav god je moj je ..... :wink:
bez_ideje

#575 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by bez_ideje »

Kako je samo meni sega kad ovako pocnu da "prijete" -dabogda ti se ostvarilo,pazi da se ne zajebes,da ne udaris glavom .......cemu to? Mislim ocito je ili da ne posmatramo i ne postavljamo stvari na isti nacin ,ili je nekom malo zivot "zakiselio" pa otud zajedljivost!

A zatucanost ovih prostora je za mene neupitna,i to na zalost,ne samo u ovim stvarima!
Post Reply