Treba tim stvarima pristupati zajednicki.
Idealan muz ili papucar?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lord-executioner
#526 Re: Idealan muz ili papucar?
Citajuci sve ovo meni odmah pade na pamet scena iz "Svi vole Raymonda", kad Debra usisava i cisti po kuci jer im trebaju doci neki prijatelji, a Ray ju, izvaljen na kaucu, ubjedjuje da nije posteno praviti "laznu kucu"
- ljubav_aha
#527 Re: Idealan muz ili papucar?
slabo mislistekma wrote:mislim da bi bilo neophodno da mi definiramo sta i kakav se muskarac podrazumijeva pod "papucar".ljubav_aha wrote:
losa logika
Ja sam se posluzio logikom zena nastanjenih na neurbanim prostorima, e bas zato i ta izreka....
sta, papucar...hebi ga , mozes ga kuci voditi.
Imati muza za papucara, atraktivnog muskarca i dobrog ljubavnika, e duso draga, takvog najvjerovatnije
preko konkursa moras traziti, izgledi da ga nadjes, mislim da su ravni nuli.
Ako ti takvog posjedujes, dobro pazi na njega, to je unikat.
papucara su izmislili macho tipovi
- tekma
#528 Re: Idealan muz ili papucar?
Ja se sluzim tvrdnjama zenske populacije, a ti to hoces meni okaciti o vrat.....ljubav_aha wrote:
slabo mislis
nemoze,neide, ako je tebi papucar dobar, sta bih ja trebao sa njim.
- bez_ideje
#529 Re: Idealan muz ili papucar?
Tekma,jesi ti gay?
- statix
#530 Re: Idealan muz ili papucar?
Hmmm, pa Rejmond bas nako, izgleda *ebacki....lord-executioner wrote:Citajuci sve ovo meni odmah pade na pamet scena iz "Svi vole Raymonda", kad Debra usisava i cisti po kuci jer im trebaju doci neki prijatelji, a Ray ju, izvaljen na kaucu, ubjedjuje da nije posteno praviti "laznu kucu"![]()
- tekma
#531 Re: Idealan muz ili papucar?
Hajd, majke ti, objasni mi, kako to ti dodje na takvu apstraktnu ideju.bez_ideje wrote:Tekma,jesi ti gay?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#532 Re: Idealan muz ili papucar?
Hmmm pa mogao bi i tebi doci pocistititekma wrote: nemoze,neide, ako je tebi papucar dobar, sta bih ja trebao sa njim.
- ljubav_aha
#533 Re: Idealan muz ili papucar?
tekma wrote:Ja se sluzim tvrdnjama zenske populacije, a ti to hoces meni okaciti o vrat.....ljubav_aha wrote:
slabo mislis
nemoze,neide, ako je tebi papucar dobar, sta bih ja trebao sa njim.
to je dio populacije koja uziva u ulozi sluzavke
necu ja tebi nista,sto si se prepao
- bez_ideje
#534 Re: Idealan muz ili papucar?
A nista onda...moja greska 
- tekma
#535 Re: Idealan muz ili papucar?
Hvala lijepa, mislim, ne samo da mislim, nego je tako, moja ljepsa strana,ladyblue18 wrote:Hmmm pa mogao bi i tebi doci pocistititekma wrote: nemoze,neide, ako je tebi papucar dobar, sta bih ja trebao sa njim.pospremiti...
![]()
bila bi striktno protiv takve pomoci, pomoci jednog papucara, tvrdi da ima izvjesnu
antipatiju prema populaciji tih tipova.
- ljubav_aha
#536 Re: Idealan muz ili papucar?
pa rekoh ja,papucare ne vole sluskinjetekma wrote: Hvala lijepa, mislim, ne samo da mislim, nego je tako, moja ljepsa strana,
bila bi striktno protiv takve pomoci, pomoci jednog papucara, tvrdi da ima izvjesnu
antipatiju prema populaciji tih tipova.
- ljubav_aha
#537 Re: Idealan muz ili papucar?
lord-executioner wrote:Citajuci sve ovo meni odmah pade na pamet scena iz "Svi vole Raymonda", kad Debra usisava i cisti po kuci jer im trebaju doci neki prijatelji, a Ray ju, izvaljen na kaucu, ubjedjuje da nije posteno praviti "laznu kucu"![]()
-
Omerovim_Koracima
#538 Re: Idealan muz ili papucar?
Please Lord send me a brand new car
And a prostitute, while my wife's sick in the hospital
ovo papucar nikad ne bi mogo reci

ovo papucar nikad ne bi mogo reci
- ljubav_aha
#539 Re: Idealan muz ili papucar?
naravno,jer papucaru zena sve DA,a ne-paupacarvu zenu boli glava,a ljubavnik u pozadiniOmerovim_Koracima wrote:Please Lord send me a brand new car
ovo papucar nikad ne bi mogo reci![]()
- Bullet Tooth Tony
#540 Re: Idealan muz ili papucar?
upravo suprotno , papucar zeli da mu zena sve da ali ona cesto kaze nenaravno,jer papucaru zena sve DA,a ne-paupacarvu zenu boli glava,a ljubavnik u pozadini
ne mislim da je papucar onaj koji pere sudje ili radi ostale kucanske poslove takodje ne mislim da je papucar onaj koji djevojci kupi cokoladu,ruzu ili je dobar prema njoj, nego mislim da je papucar onaj koji kada stane sa jaranima/jaranicama malo duze ona odma napravi grimasu a on kaze , eto vidimo se , onaj koji na svaki odgovor drage kaze "dobro" bez "zasto mislis da je tako" itd itd
- ljubav_aha
#541 Re: Idealan muz ili papucar?
to je jedno od obrazlozenja papucara,jer mnogi papucara definiraju i kao "cistaca kuce" ,ocevidno posotji vise obrazlozenja za istu rijecBeg_Babic wrote:upravo suprotno , papucar zeli da mu zena sve da ali ona cesto kaze nenaravno,jer papucaru zena sve DA,a ne-paupacarvu zenu boli glava,a ljubavnik u pozadini
ne mislim da je papucar onaj koji pere sudje ili radi ostale kucanske poslove takodje ne mislim da je papucar onaj koji djevojci kupi cokoladu,ruzu ili je dobar prema njoj, nego mislim da je papucar onaj koji kada stane sa jaranima/jaranicama malo duze ona odma napravi grimasu a on kaze , eto vidimo se , onaj koji na svaki odgovor drage kaze "dobro" bez "zasto mislis da je tako" itd itd
- ljubav_aha
#542 Re: Idealan muz ili papucar?
to je jedno od obrazlozenja papucara,jer mnogi papucara definiraju i kao "cistaca kuce" ,ocevidno posotji vise obrazlozenja za istu rijecBeg_Babic wrote:upravo suprotno , papucar zeli da mu zena sve da ali ona cesto kaze nenaravno,jer papucaru zena sve DA,a ne-paupacarvu zenu boli glava,a ljubavnik u pozadini
-
Omerovim_Koracima
#543 Re: Idealan muz ili papucar?
Sto bi se reklo ostao/la si bez idejebez_ideje wrote:A nista onda...moja greska
-
Omerovim_Koracima
#544 Re: Idealan muz ili papucar?
Ne znam daje il ne daje,al jbes to ako moras zamjenit uloge da bi dala..pfffffljubav_aha wrote:naravno,jer papucaru zena sve DA,a ne-paupacarvu zenu boli glava,a ljubavnik u pozadiniOmerovim_Koracima wrote:Please Lord send me a brand new car
- ljubav_aha
#545 Re: Idealan muz ili papucar?
nije ostala bez ideje,vidi joj smajlijaOmerovim_Koracima wrote:Sto bi se reklo ostao/la si bez idejebez_ideje wrote:A nista onda...moja greska
- ljubav_aha
#546 Re: Idealan muz ili papucar?
Omerovim_Koracima wrote:Ne znam daje il ne daje,al jbes to ako moras zamjenit uloge da bi dala..pfffffljubav_aha wrote:naravno,jer papucaru zena sve DA,a ne-paupacarvu zenu boli glava,a ljubavnik u pozadiniOmerovim_Koracima wrote:Please Lord send me a brand new car
nema to veze sa mijenjanjem uologa,vec dijelanjem obaveza kako u kuci,tako i van kuce
- bez_ideje
#547 Re: Idealan muz ili papucar?
Uloge igraju glumci,i za to su placeni.......u zivotu je sve pitanje izbora 
-
Omerovim_Koracima
#548 Re: Idealan muz ili papucar?
Taj mi smajli ima smisla ko polarni medvjed u pustinjiljubav_aha wrote:nije ostala bez ideje,vidi joj smajlijaOmerovim_Koracima wrote:Sto bi se reklo ostao/la si bez idejebez_ideje wrote:A nista onda...moja greska
- alijagoro
#549 Re: Idealan muz ili papucar?
Zakljucak za nas muskarce koji se planiramo zeniti u skorijoj buducnosti je da naucimo sve kucne poslove
sve se to moze izdurat(malo lazem al haj
)a sta ako ona ne zna kuhati to mi je najveci problem.Nakon tih svih kucanskih poslova umoris se odnosno ogladnis a ne jede mi se pasteta i hljeb sta onda?
.Mislim da ce se uskoro muskarci poceti i poradzati za zene,kako je pocelo to nije iskljucena opcija kad si papucar barem i budi papucar.Ne znam sta bi moj dzedo rekao na sve ovo
sigurno nesto u stilu,da su zene lopov i da su uzele previse fursata
.
-
zenicanin 1979
#550 Re: Idealan muz ili papucar?
A znate li gospodo da su najbolji svjetski kuhari upravo muskarci?
http://www.ezadar.hr/clanak/hrvat-najbo ... ar-balkana
http://www.ezadar.hr/clanak/hrvat-najbo ... ar-balkana