ako nađeš đe takvog khmbez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
2.A sto se tice lupanja sakom....lupio bi jednom
3.Sto se autoriteta tice,autoritet imas nad podredjenima s tim dalje od mene ...prema partneru imas postovanje i uvazavanje
4.tapete se biraju konsenzusom izmedju dviju strana,privatni kutak se uredjuje svako po svojoj zelji,radni i prometni dijelovi slaganjem boja,a za dnevnu sobu se trazi arbitar sa stane
Idealan muz ili papucar?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#201 Re: Idealan muz ili papucar?
-
andrija2007
#202 Re: Idealan muz ili papucar?
Nešto mi govori da studiraš pravo?bez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
3.Sto se autoriteta tice,autoritet imas nad podredjenima s tim dalje od mene ...prema partneru imas postovanje i uvazavanje
4.tapete se biraju konsenzusom izmedju dviju strana,privatni kutak se uredjuje svako po svojoj zelji,radni i prometni dijelovi slaganjem boja,a za dnevnu sobu se trazi arbitar sa stane
- bez_ideje
#203 Re: Idealan muz ili papucar?
Siroka je planeta....
Ma nisam ja uopste ni opterecena balkanskim sindromom"ako nisi u braku nesto s tobom nije u redu" ,ako nema,nema,meni je zao ali ja ne pristajem na drugacije,ima drugih stvari u zivotu........mada jos uvijek koliko toliko vjerujem da postoji normalan( kako ja vidim normalnu osobu) covjek u muskom obliku.
Ako ga nadjem,garantujem ti da ti necu rec

@andrija-ma odkud ti to

Ma nisam ja uopste ni opterecena balkanskim sindromom"ako nisi u braku nesto s tobom nije u redu" ,ako nema,nema,meni je zao ali ja ne pristajem na drugacije,ima drugih stvari u zivotu........mada jos uvijek koliko toliko vjerujem da postoji normalan( kako ja vidim normalnu osobu) covjek u muskom obliku.
Ako ga nadjem,garantujem ti da ti necu rec
@andrija-ma odkud ti to
-
andrija2007
#204 Re: Idealan muz ili papucar?
Ma ne znam, ova tvoja skica gore u četiri tačke, donekle me potsjeća na neku vrstu predbračnog ugovora.
- bez_ideje
#205 Re: Idealan muz ili papucar?
Dobro ti se cini,studiram pravo
Auuu kako ce moj(ako ga bude) predbracni da izgleda ......ovo ti je samo preambula
Auuu kako ce moj(ako ga bude) predbracni da izgleda ......ovo ti je samo preambula
-
andrija2007
#206 Re: Idealan muz ili papucar?
bez_ideje wrote:Dobro ti se cini,studiram pravo![]()
- Bullet Tooth Tony
#207 Re: Idealan muz ili papucar?
uh uh uh viljuskom supe....viljuskom supebez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
- bez_ideje
#208 Re: Idealan muz ili papucar?
Naravno,tako je i Baseskija govorio
@Babicu svoj ti pos'o (odjela,parfemi .......nadje li ista? )
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#209 Re: Idealan muz ili papucar?
bez_ideje wrote:Dobro ti se cini,studiram pravo![]()
- Bullet Tooth Tony
#210 Re: Idealan muz ili papucar?
u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajembez_ideje wrote:Naravno,tako je i Baseskija govorio![]()
jedva cekam aBd da te vidim za jedno 10 godina,pa pitam, moja ti....sta bi od onih uslova,zakona,cuda,bakraca ?
- bez_ideje
#211 Re: Idealan muz ili papucar?
Ma sva sam ti takva,bolan Babicu,ako ikog znam sebe znam 
-
vuk1975
#212 Re: Idealan muz ili papucar?
''papucar"hmmm dosta muskaraca voli da kuha sto je tu cudno,to znaci ako covjek u braku nastoji pomoci svojoj supruzi u kucanskim poslovima odma ja papucar,pa niko se nije ozenio ili udo da bude nekome rob,ja licno pomazem i niko me nije natjerao ,pomognes fino i onda imate vise vremena jedno za drugo,ali ne u nas je jos uvjek onaj fazon iliti balkanski sidrom.doduse imam i ja malo tog balkanskog sindroma,ja svojoj kazem ja sam predsjednik a ti si podpredsjednik

-
laks
#213 Re: Idealan muz ili papucar?
Najgore što će mu kćerka misliti da je to normalno, pa će i njen morat pite razvijat.
Ženi treba dobar sex, a ona će s pjesmom maslanjake pravit.
Ženi treba dobar sex, a ona će s pjesmom maslanjake pravit.
-
zelenashica
#214 Re: Idealan muz ili papucar?
vala baš Beže....kad se zavoli više nije bitno ko šta radi.....Beg_Babic wrote:u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajembez_ideje wrote:Naravno,tako je i Baseskija govorio![]()
@Babicu svoj ti pos'o (odjela,parfemi .......nadje li ista? )![]()
![]()
jedva cekam aBd da te vidim za jedno 10 godina,pa pitam, moja ti....sta bi od onih uslova,zakona,cuda,bakraca ?![]()
![]()
![]()
![]()
a ti kazes....ali ja ga volim
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#215 Re: Idealan muz ili papucar?
bez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
volim i ja naučnu fantastiku
- Ma.Le.Na
#216 Re: Idealan muz ili papucar?
bez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
edit
zaboravih zamoliti da kad zavrsisi predbracni sibnes i meni tu svoju verziju
misljenja nam se podudaraju pa vjerujem da ce bit koda sam ga ja sastavljala
- HAVANA
#217 Re: Idealan muz ili papucar?
komi wrote:bez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
Kakvu ćeš ti zeljanicu pravit,nisi ni svjesna.
-
Njanjo
#218 Re: Idealan muz ili papucar?
@bez_ideje
....kasike kazu....imaces 50 godina i 10 macki.....

....kasike kazu....imaces 50 godina i 10 macki.....
- Ma.Le.Na
#219 Re: Idealan muz ili papucar?
jest eto koja tragedija sve zene koje ovako razmisljaju se nece udatNjanjo wrote:@bez_ideje
....kasike kazu....imaces 50 godina i 10 macki.....![]()
![]()
![]()
![]()
a koja je tek to tragedija
ono hodas ulicom a iza ledja se dosaptavaju i pokazuju prstom malim djevojcicama "ono je STARA cura..nikad se nije udavala...ters...nemoj bit "taka-i-taka" pa neces ZAVRSIT tako"
cccc
- JThomas
#220 Re: Idealan muz ili papucar?
eh toBeg_Babic wrote: u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajem![]()
![]()
jedva cekam aBd da te vidim za jedno 10 godina,pa pitam, moja ti....sta bi od onih uslova,zakona,cuda,bakraca ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biće, meni je on najbolji, kakav je da je
-
Njanjo
#221 Re: Idealan muz ili papucar?
Ma.Le.Na wrote:jest eto koja tragedija sve zene koje ovako razmisljaju se nece udatNjanjo wrote:@bez_ideje
....kasike kazu....imaces 50 godina i 10 macki.....![]()
![]()
![]()
![]()
a koja je tek to tragedija![]()
![]()
ono hodas ulicom a iza ledja se dosaptavaju i pokazuju prstom malim djevojcicama "ono je STARA cura..nikad se nije udavala...ters...nemoj bit "taka-i-taka" pa neces ZAVRSIT tako"
cccc
![]()
ja nisam nista rekao oko udaje
skontaj samo kakav bi trebao biti profil muskarca za vas dvije...jer se izgleda slazete oko zenske uloge u braku.
btw ne mislim nikakvo zlo nikom da se razumijemo
ovako se zavrsava sva ta prica o razno raznim zenskim uslovimaJThomas wrote:eh toBeg_Babic wrote: u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biće, meni je on najbolji, kakav je da je![]()
- Ma.Le.Na
#222 Re: Idealan muz ili papucar?
ne uzimam za zloNjanjo wrote:
ja nisam nista rekao oko udajea i na kraju krajeva nemam nista protiv neudatih zena, cak naprotiv
skontaj samo kakav bi trebao biti profil muskarca za vas dvije...jer se izgleda slazete oko zenske uloge u braku.
btw ne mislim nikakvo zlo nikom da se razumijemo
a profil..pa sta da ti kazem...ja sam nasla takvE...prosli je bio takav...evo i ovaj sad
-
Njanjo
#223 Re: Idealan muz ili papucar?
e gdje ih nadjes, svaka ti cast. Znaci ti njima sefujes vise manje?

- Ma.Le.Na
#224 Re: Idealan muz ili papucar?
ne nikakoNjanjo wrote:e gdje ih nadjes, svaka ti cast. Znaci ti njima sefujes vise manje?![]()
stvar dogovora ..i ljubavi naravno
-
zelenashica
#225 Re: Idealan muz ili papucar?
Vala ne znam cure,samo ja haman nisam normalna.....meni je muško muško,koje zna i da povisi glas(*ebem onog ko samo viče DA DRAGA
)i koji zna da lupi šakom o sto....a za kuhinju sam se davno izjasnila....eto kafa mu jedino može biti dopuštena da je ponekad skuha,a i to ako jednom vidim rasuti šećer ili kafu,biće mu posljednji ulazak u kuhinju....
ali isto tako mene ne zanima niti jedan šarafciger(mada znam da rukujem s njima).....i nema to uslov ovakav-onakav...spontani dogovori da...ali uslovljavanja ne....nisam rekla ima dana kad se i meni ne u lazi u kuhinju,ali vala i burekdžije moraju zaraditi koju marku
ali isto tako mene ne zanima niti jedan šarafciger(mada znam da rukujem s njima).....i nema to uslov ovakav-onakav...spontani dogovori da...ali uslovljavanja ne....nisam rekla ima dana kad se i meni ne u lazi u kuhinju,ali vala i burekdžije moraju zaraditi koju marku