Idealan muz ili papucar?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#201 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

bez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
2.A sto se tice lupanja sakom....lupio bi jednom
3.Sto se autoriteta tice,autoritet imas nad podredjenima s tim dalje od mene ...prema partneru imas postovanje i uvazavanje
4.tapete se biraju konsenzusom izmedju dviju strana,privatni kutak se uredjuje svako po svojoj zelji,radni i prometni dijelovi slaganjem boja,a za dnevnu sobu se trazi arbitar sa stane :mrgreen:
ako nađeš đe takvog khm :roll: javi bona i meni :D
andrija2007

#202 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by andrija2007 »

bez_ideje wrote:1.Meni je drugacije od ovoga nenormalno,ko nije sposoban i spreman da kuha ,nije ni spreman na zivot sa mnom .....a sad,svakom svoje
3.Sto se autoriteta tice,autoritet imas nad podredjenima s tim dalje od mene ...prema partneru imas postovanje i uvazavanje
4.tapete se biraju konsenzusom izmedju dviju strana,privatni kutak se uredjuje svako po svojoj zelji,radni i prometni dijelovi slaganjem boja,a za dnevnu sobu se trazi arbitar sa stane :mrgreen:
Nešto mi govori da studiraš pravo? :wink:
bez_ideje

#203 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by bez_ideje »

Siroka je planeta.... :mrgreen:
Ma nisam ja uopste ni opterecena balkanskim sindromom"ako nisi u braku nesto s tobom nije u redu" ,ako nema,nema,meni je zao ali ja ne pristajem na drugacije,ima drugih stvari u zivotu........mada jos uvijek koliko toliko vjerujem da postoji normalan( kako ja vidim normalnu osobu) covjek u muskom obliku.
Ako ga nadjem,garantujem ti da ti necu rec :lol: :lol:

@andrija-ma odkud ti to :mrgreen: :mrgreen:
andrija2007

#204 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by andrija2007 »

Ma ne znam, ova tvoja skica gore u četiri tačke, donekle me potsjeća na neku vrstu predbračnog ugovora.
bez_ideje

#205 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by bez_ideje »

Dobro ti se cini,studiram pravo :mrgreen:
Auuu kako ce moj(ako ga bude) predbracni da izgleda ......ovo ti je samo preambula :evil:
andrija2007

#206 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by andrija2007 »

bez_ideje wrote:Dobro ti se cini,studiram pravo :mrgreen:
Auuu kako ce moj(ako ga bude) predbracni da izgleda ......ovo ti je samo preambula :evil:
:thumbup: verba volant, scripta manent!
Bullet Tooth Tony

#207 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Bullet Tooth Tony »

uh uh uh viljuskom supe....viljuskom supe :lol: :lol: :lol: :lol:
bez_ideje

#208 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by bez_ideje »

Naravno,tako je i Baseskija govorio :mrgreen:
@Babicu svoj ti pos'o (odjela,parfemi .......nadje li ista? )
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#209 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ladyblue18 »

bez_ideje wrote:Dobro ti se cini,studiram pravo :mrgreen:
:lol: :lol: :thumbup:
Bullet Tooth Tony

#210 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Bullet Tooth Tony »

bez_ideje wrote:Naravno,tako je i Baseskija govorio :mrgreen:
u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajem :D :D :D

jedva cekam aBd da te vidim za jedno 10 godina,pa pitam, moja ti....sta bi od onih uslova,zakona,cuda,bakraca ? :lol: :lol: :lol: ;-) ;-) a ti kazes....ali ja ga volim :D :D
bez_ideje

#211 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by bez_ideje »

Ma sva sam ti takva,bolan Babicu,ako ikog znam sebe znam :mrgreen:
vuk1975

#212 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by vuk1975 »

''papucar"hmmm dosta muskaraca voli da kuha sto je tu cudno,to znaci ako covjek u braku nastoji pomoci svojoj supruzi u kucanskim poslovima odma ja papucar,pa niko se nije ozenio ili udo da bude nekome rob,ja licno pomazem i niko me nije natjerao ,pomognes fino i onda imate vise vremena jedno za drugo,ali ne u nas je jos uvjek onaj fazon iliti balkanski sidrom.doduse imam i ja malo tog balkanskog sindroma,ja svojoj kazem ja sam predsjednik a ti si podpredsjednik :D :evil: :D :run:
laks

#213 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by laks »

Najgore što će mu kćerka misliti da je to normalno, pa će i njen morat pite razvijat.
Ženi treba dobar sex, a ona će s pjesmom maslanjake pravit.
zelenashica

#214 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:
bez_ideje wrote:Naravno,tako je i Baseskija govorio :mrgreen:
u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajem :D :D :D

jedva cekam aBd da te vidim za jedno 10 godina,pa pitam, moja ti....sta bi od onih uslova,zakona,cuda,bakraca ? :lol: :lol: :lol: ;-) ;-) a ti kazes....ali ja ga volim :D :D
vala baš Beže....kad se zavoli više nije bitno ko šta radi..... :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#215 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Truba »

volim i ja naučnu fantastiku :skoljka:
Ma.Le.Na

#216 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ma.Le.Na »

:lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

edit :D
zaboravih zamoliti da kad zavrsisi predbracni sibnes i meni tu svoju verziju :D
misljenja nam se podudaraju pa vjerujem da ce bit koda sam ga ja sastavljala :lol: :lol: :D :D
HAVANA

#217 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by HAVANA »

komi wrote:

Kakvu ćeš ti zeljanicu pravit,nisi ni svjesna. :lol: :skoljka:
Njanjo

#218 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Njanjo »

@bez_ideje

....kasike kazu....imaces 50 godina i 10 macki..... :D :D :D :D :run:
Ma.Le.Na

#219 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ma.Le.Na »

Njanjo wrote:@bez_ideje

jest eto koja tragedija sve zene koje ovako razmisljaju se nece udat
a koja je tek to tragedija :shock: :D
ono hodas ulicom a iza ledja se dosaptavaju i pokazuju prstom malim djevojcicama "ono je STARA cura..nikad se nije udavala...ters...nemoj bit "taka-i-taka" pa neces ZAVRSIT tako"
cccc
:-) :lol:
JThomas

#220 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by JThomas »

Beg_Babic wrote: u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajem :D :D :D

eh to :D

biće, meni je on najbolji, kakav je da je :D :lol:
Njanjo

#221 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Njanjo »

Ma.Le.Na wrote:
Njanjo wrote:@bez_ideje

jest eto koja tragedija sve zene koje ovako razmisljaju se nece udat
a koja je tek to tragedija :shock: :D
ono hodas ulicom a iza ledja se dosaptavaju i pokazuju prstom malim djevojcicama "ono je STARA cura..nikad se nije udavala...ters...nemoj bit "taka-i-taka" pa neces ZAVRSIT tako"
cccc
:-) :lol:

ja nisam nista rekao oko udaje :D a i na kraju krajeva nemam nista protiv neudatih zena, cak naprotiv :D

skontaj samo kakav bi trebao biti profil muskarca za vas dvije...jer se izgleda slazete oko zenske uloge u braku.
btw ne mislim nikakvo zlo nikom da se razumijemo :D
JThomas wrote:
Beg_Babic wrote: u vezi cega...odjela,slabo...ali ne odustajem :D :D :D

eh to :D

biće, meni je on najbolji, kakav je da je :D :lol:
ovako se zavrsava sva ta prica o razno raznim zenskim uslovima :D :skoljka:
Ma.Le.Na

#222 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ma.Le.Na »

Njanjo wrote:
ja nisam nista rekao oko udaje :D a i na kraju krajeva nemam nista protiv neudatih zena, cak naprotiv :D

skontaj samo kakav bi trebao biti profil muskarca za vas dvije...jer se izgleda slazete oko zenske uloge u braku.
btw ne mislim nikakvo zlo nikom da se razumijemo :D
ne uzimam za zlo :D
a profil..pa sta da ti kazem...ja sam nasla takvE...prosli je bio takav...evo i ovaj sad :skoljka: :D
Njanjo

#223 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Njanjo »

e gdje ih nadjes, svaka ti cast. Znaci ti njima sefujes vise manje? :D :D
Ma.Le.Na

#224 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Ma.Le.Na »

Njanjo wrote:e gdje ih nadjes, svaka ti cast. Znaci ti njima sefujes vise manje? :D :D
ne nikako :shock: :)
stvar dogovora ..i ljubavi naravno :-D :)
zelenashica

#225 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

Vala ne znam cure,samo ja haman nisam normalna.....meni je muško muško,koje zna i da povisi glas(*ebem onog ko samo viče DA DRAGA :D )i koji zna da lupi šakom o sto....a za kuhinju sam se davno izjasnila....eto kafa mu jedino može biti dopuštena da je ponekad skuha,a i to ako jednom vidim rasuti šećer ili kafu,biće mu posljednji ulazak u kuhinju....
ali isto tako mene ne zanima niti jedan šarafciger(mada znam da rukujem s njima).....i nema to uslov ovakav-onakav...spontani dogovori da...ali uslovljavanja ne....nisam rekla ima dana kad se i meni ne u lazi u kuhinju,ali vala i burekdžije moraju zaraditi koju marku :D
Post Reply