anais_nin wrote:to kao ljudi ne lazu i ne foliraju kad se upoznaju ovako u 4 oka???? ma daj....nekad je cak i lakse preko interneta zato sto se ljudi vise otvore i budu iskreniji o onome sta su i ko su...je li zeznuto odrzavati vezu na daljinu? naravno da jeste...Murat Sabanovic wrote: anisa,anisa, ima i to kakve veze dok ona sjedi u sarajevu a on u new yorku svasta se desava .razdaljina je to nije nekih 10 km
tako da od toga nema nista .svaka cast onima ,koji su se uzeli....
cak veza na relaciji mostar- sarajevo nebi dugo trajala.
distanca cini svoje
jedini nacin za opstajanje te veze je brak vide se 2-3 puta i odmah hajmo djecu pravit... ali je meni to glupo
Ali imas milion primjera veza gdje su ljudi zivjeli u istom gradu vidjali se svaki dan pa veza nakon par godina pukne...ili vjencaju se pa tek onda pukne....
po meni jedno nema veze s drugim....
a relacija sarajevo-mostar je macji kasalj kad ti je stalo do nekoga, mozes se prakticno svaki dan ili svaki drugi dan vidjati, sve zavisi od "ucesnika" u toj vezi....
hoćete li pričati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silentbob
-
Svemirski_Jebach
pa mozda zato sto mi se cini da ti se cio zivot vrti oko toga sta ces reci na forumu...i ciju i kakvu reakciju ce to proizvesti.anais_nin wrote:a zasto mislis da ja bilo sta trazim????Svemirski_Jebach wrote: a mogla si i ti pojasniti sta ti zaista trazis..nekako mi se to cini prikladnije
nesto kao forumski egzibicionista...
pazi nemam nista protiv, tvoja stvar...ali mi dozvoli da konstatujem.
Ma ustvari serem, ne znam ni ja sto mi je ovo trebalo...valjda me nekad iznerviras kometarima niske umjetnicke vrijednosti.
Uh...sto sam nervozan i osjetljiv danas...
- Murat Sabanovic
normalno da se preko interneta neke stvari lakse kazu nego uzivo...
covjek se prije zaljubi bas zbog toga sto je nevidljivoj osobi lakse pisati lijepe stvari ( kao ana frank),ali kad ga vidi u realnosti komunikacija se odvija drukcije.
poznajem dvoje koji su uzeli ,a ostali nisu imali uspijeha.neki su cak bili i razocarani.
prijateljstvo preko interneta je ok,ali veza je ono znas pisi propalo(u 99posto slucajeva).
covjek se prije zaljubi bas zbog toga sto je nevidljivoj osobi lakse pisati lijepe stvari ( kao ana frank),ali kad ga vidi u realnosti komunikacija se odvija drukcije.
poznajem dvoje koji su uzeli ,a ostali nisu imali uspijeha.neki su cak bili i razocarani.
prijateljstvo preko interneta je ok,ali veza je ono znas pisi propalo(u 99posto slucajeva).
- anais_nin
da nije PMS?Svemirski_Jebach wrote: valjda me nekad iznerviras kometarima niske umjetnicke vrijednosti.
Uh...sto sam nervozan i osjetljiv danas...
ocigledno je da se ne znamo....
-
Svemirski_Jebach
mozda se i znamo mozda i ne. Kad bi znao koji se lik krije iza nicka mozda bi ti i mogao odgovoriti na to pitanje...ovako ne znam.anais_nin wrote:da nije PMS?Svemirski_Jebach wrote: valjda me nekad iznerviras kometarima niske umjetnicke vrijednosti.
Uh...sto sam nervozan i osjetljiv danas...![]()
![]()
![]()
ocigledno je da se ne znamo....sta cu ti ja, jedino ti mogu preporuciti da me ne citas ako te vec nerviram
![]()
![]()
iz zdravstvenih razloga...
Nije PMS...nesto puno gore, dosadno mi...
heheh...eto citacu te jer mi je mrsko preskakat. ali eto samo sam htio da znas da me nerviras
jebo te, sto mene prenosi...nemoj se iznenaditi ako ti za pola sata kazem kako si moj najdrazi forumas...
- anais_nin
ma samo ti svoj posao, nek te "nosa", brze ce dosada prociSvemirski_Jebach wrote: mozda se i znamo mozda i ne. Kad bi znao koji se lik krije iza nicka mozda bi ti i mogao odgovoriti na to pitanje...ovako ne znam.
Nije PMS...nesto puno gore, dosadno mi...![]()
heheh...eto citacu te jer mi je mrsko preskakat. ali eto samo sam htio da znas da me nerviras![]()
![]()
![]()
![]()
jebo te, sto mene prenosi...nemoj se iznenaditi ako ti za pola sata kazem kako si moj najdrazi forumas...
a sto se mene tice vjerovao ili ne, nemam afiniteta da budem forumska zvijezda, samo sam i ovdje blentava kakva i jesam inace...pa je normala da neke zivciram, da me neki ne vole, da sam nekima pi kaka....
p.s. a o cemu bi se to ti pricao da ne bude dosadno?
- Murat Sabanovic
eh eto nelice jesi li zadovoljna sa "online-furanjem"
nema ba od toga haira ili sto bi moja nena rekla
"STA TI JE SAD INTERNET-LJUBAV"?
nema ba od toga haira ili sto bi moja nena rekla
"STA TI JE SAD INTERNET-LJUBAV"?
-
Svemirski_Jebach
oooo....hm....ne znam da me hebes
imas li kakvih ideja da me ne nerviraju?
- anais_nin
pa ne znam jos koji te aspekt moje price nerviraSvemirski_Jebach wrote:oooo....hm....ne znam da me hebes![]()
je li suplja? ili bRezobrazluci?
-
tigris
Svemirski_Jebach wrote:mozda se i znamo mozda i ne. Kad bi znao koji se lik krije iza nicka mozda bi ti i mogao odgovoriti na to pitanje...ovako ne znam.anais_nin wrote:da nije PMS?Svemirski_Jebach wrote: valjda me nekad iznerviras kometarima niske umjetnicke vrijednosti.
![]()
![]()
ocigledno je da se ne znamo....sta cu ti ja, jedino ti mogu preporuciti da me ne citas ako te vec nerviram
![]()
![]()
heheh...eto citacu te jer mi je mrsko preskakat. ali eto samo sam htio da znas da me nerviras![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
-
Svemirski_Jebach
paauk wrote:joj svemirac tebi bas dossadno...ramazan, a nemas nista za ucenje...
ti suti nisam te nista pitao...
sad te pitam...sta ima?
-
Svemirski_Jebach
anais_nin wrote:pa ne znam jos koji te aspekt moje price nerviraSvemirski_Jebach wrote:oooo....hm....ne znam da me hebes![]()
imas li kakvih ideja da me ne nerviraju?![]()
![]()
je li suplja? ili bRezobrazluci?hocemo li neku malo dublju, filozofsku bacit?
brezobrazluci su dobri...samo onako iskreno, sta ja imam od toga
necemo, necemo se svadjati...nego, da te pitam...je li ti dobro izgledas?
-
silentbob
Svemirski_Jebach wrote:anais_nin wrote:pa ne znam jos koji te aspekt moje price nerviraSvemirski_Jebach wrote:oooo....hm....ne znam da me hebes![]()
imas li kakvih ideja da me ne nerviraju?![]()
![]()
brezobrazluci su dobri...samo onako iskreno, sta ja imam od toga![]()
![]()
- anais_nin
evo da ti prevedem: silentbob kaze da samo njemu mogu dobro izgledatsilentbob wrote:Svemirski_Jebach wrote:anais_nin wrote: pa ne znam jos koji te aspekt moje price nervira![]()
![]()
brezobrazluci su dobri...samo onako iskreno, sta ja imam od toga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
ok ok
dobro pitte, ti si je dakle "oznacio"...je li nina?
a s kim si ti, nepostacu, pauce, bio na kafi...reci prvo slovo.
dobro pitte, ti si je dakle "oznacio"...je li nina?
a s kim si ti, nepostacu, pauce, bio na kafi...reci prvo slovo.
-
Svemirski_Jebach
ne znam ja nista...
evo vidis kako sam pokrenuo niz dogadjaja,,
evo vidis kako sam pokrenuo niz dogadjaja,,
- Lace
ti si fakat odljepio...hajd se smiri!Svemirski_Jebach wrote:mozda se i znamo mozda i ne. Kad bi znao koji se lik krije iza nicka mozda bi ti i mogao odgovoriti na to pitanje...ovako ne znam.anais_nin wrote:da nije PMS?Svemirski_Jebach wrote: valjda me nekad iznerviras kometarima niske umjetnicke vrijednosti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()