Hoce li se Bosanceki ikad otrgnuti od papka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Toozla
...ako nece brijeg nendertalcu, hoce nendertalac brijegu....preseli se u Englesku(e sad druga je stvar sta ti treba za ulazak u "drustveni sloj leady's & gentleman")....u suprotnom ostaju ti vjetrenjace da se marises sa njima...ako si strpljiva osoba, mozda i ostvaris\primjetis neke rezultate za nekih 20-30 godina.....nendertalac wrote:Pa sta treba? Da sastavimo jedan test i provjerimo nivo papka pa da obrazujemo neku malu skolu? Ili da sastavimo nesto kao vodic tipa - ZNAS DA SI PAPAK KAD:
.
.
.
???
....preko noci, nece moci...
-
nendertalac
Pa dovoljno ti je da popricas sa zenama. Al papci imaju problema kad treba pricati sa zenama... zato je najbolje napraviti jednu nezavisnu listu koju bi popunile zene - konkretnim stvarima. Ne treba meni nikakva referenca za zenu ako mi ukazuje na ponasanje koje je papansko.Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:
Pa sta treba? Da sastavimo jedan test i provjerimo nivo papka pa da obrazujemo neku malu skolu? Ili da sastavimo nesto kao vodic tipa - ZNAS DA SI PAPAK KAD:
.
.
.
???![]()
![]()
ja sam vise zainteresovan da nam das vodic tipa "kako postati procjenitelj za nivo papanluka kod BiH muskaraca"!!
:lol::lol:
- Kareem Abdul-Jabbar
hananah wrote:Strumfeta nikad ne lazeI ne bih se raspravljala s tobom jer ja znam kakve su mi boje i vene i oci i kosa i kakvim lakom nokte lakiram i u koju se boju pretezno oblacim i kakve je boje i nebo i more i sve to znam, a ti gori u crvenom paklu
i nerviraj se zbog poraza i dalje i ostani papak kad neces da dodjes tobe
S'a me ba briga
al' si zato iznutra crvena, brazzo, kao bostan!!!
-
nendertalac
Ma daleko od toga da su meni Englezi pojam kulture! Nikad! Ali me za Engleze nesto ne boli briga. Engleze neka sredjuju EngleskinjeToozla wrote:...ako nece brijeg nendertalcu, hoce nendertalac brijegu....preseli se u Englesku(e sad druga je stvar sta ti treba za ulazak u "drustveni sloj leady's & gentleman")....u suprotnom ostaju ti vjetrenjace da se marises sa njima...ako si strpljiva osoba, mozda i ostvaris\primjetis neke rezultate za nekih 20-30 godina.....nendertalac wrote:Pa sta treba? Da sastavimo jedan test i provjerimo nivo papka pa da obrazujemo neku malu skolu? Ili da sastavimo nesto kao vodic tipa - ZNAS DA SI PAPAK KAD:
.
.
.
???
-
No_Comment
I ti neshto pametno da napishesh...nego shta ima...nendertalac wrote:Ma daleko od toga da su meni Englezi pojam kulture! Nikad! Ali me za Engleze nesto ne boli briga. Engleze neka sredjuju EngleskinjeToozla wrote:...ako nece brijeg nendertalcu, hoce nendertalac brijegu....preseli se u Englesku(e sad druga je stvar sta ti treba za ulazak u "drustveni sloj leady's & gentleman")....u suprotnom ostaju ti vjetrenjace da se marises sa njima...ako si strpljiva osoba, mozda i ostvaris\primjetis neke rezultate za nekih 20-30 godina.....nendertalac wrote:Pa sta treba? Da sastavimo jedan test i provjerimo nivo papka pa da obrazujemo neku malu skolu? Ili da sastavimo nesto kao vodic tipa - ZNAS DA SI PAPAK KAD:
.
.
.
???
?
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Pa dovoljno ti je da popricas sa zenama. Al papci imaju problema kad treba pricati sa zenama... zato je najbolje napraviti jednu nezavisnu listu koju bi popunile zene - konkretnim stvarima. Ne treba meni nikakva referenca za zenu ako mi ukazuje na ponasanje koje je papansko.Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:
Pa sta treba? Da sastavimo jedan test i provjerimo nivo papka pa da obrazujemo neku malu skolu? Ili da sastavimo nesto kao vodic tipa - ZNAS DA SI PAPAK KAD:
.
.
.
???![]()
![]()
ja sam vise zainteresovan da nam das vodic tipa "kako postati procjenitelj za nivo papanluka kod BiH muskaraca"!!
-
Toozla
...prvo moras procitati sve Alan Fordove....Kareem Abdul-Jabbar wrote:Rado bih pohodio kakav kondenzovani kurs na temu antipapanluk-ako biste se odlucili na prosvjecivanje BiH muskaraca bespovratno i beznadezno ogrezlih u papanluku!
- Kareem Abdul-Jabbar
Toozla wrote:...prvo moras procitati sve Alan Fordove....Kareem Abdul-Jabbar wrote:Rado bih pohodio kakav kondenzovani kurs na temu antipapanluk-ako biste se odlucili na prosvjecivanje BiH muskaraca bespovratno i beznadezno ogrezlih u papanluku!
-
Toozla
...da sam zensko, ja bih te sad odmah preporucio na listu gentleman-a....Kareem Abdul-Jabbar wrote:Toozla wrote:...prvo moras procitati sve Alan Fordove....Kareem Abdul-Jabbar wrote:Rado bih pohodio kakav kondenzovani kurs na temu antipapanluk-ako biste se odlucili na prosvjecivanje BiH muskaraca bespovratno i beznadezno ogrezlih u papanluku!
taj preduslov ispunjen!
:D
-
nendertalac
Pa za pocetak - papak misli ako promjeni ime u Kareem Abdul-Jabbar - da se time automatski podigao u visine i procistio od papanluka. Papak ne zna da nije papak zato sto je iz Bosne i Hercegovine, nego zato sto je papak.Kareem Abdul-Jabbar wrote:
:lol: ma ja sam vise nekako zainteresovan za tvoje sistematizovano znanje-vidim da si pravi ekspert na polju muskog papanluka-uzha oblast BiH
:lol:
bas bi nas BiH-papke obradovala kakvom skripticom na temu naseg genetski uslovljenog papanluka koji se prenosi generacijama s koljena na koljeno u ovom dijelu planete-cime ovo poluostrvo predstavlja rezervat' endemske vrste papanluka-tzv. BiH papanluk, koji se pokazao neizljecivim do danasnjeg dana!
Rado bih pohodio kakav kondenzovani kurs na temu antipapanluk-ako biste se odlucili na prosvjecivanje BiH muskaraca bespovratno i beznadezno ogrezlih u papanluku!
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Pa za pocetak - papak misli ako promjeni ime u Kareem Abdul-Jabbar - da se time automatski podigao u visine i procistio od papanluka. Papak ne zna da nije papak zato sto je iz Bosne i Hercegovine, nego zato sto je papak.Kareem Abdul-Jabbar wrote:
:lol: ma ja sam vise nekako zainteresovan za tvoje sistematizovano znanje-vidim da si pravi ekspert na polju muskog papanluka-uzha oblast BiH
:lol:
bas bi nas BiH-papke obradovala kakvom skripticom na temu naseg genetski uslovljenog papanluka koji se prenosi generacijama s koljena na koljeno u ovom dijelu planete-cime ovo poluostrvo predstavlja rezervat' endemske vrste papanluka-tzv. BiH papanluk, koji se pokazao neizljecivim do danasnjeg dana!
Rado bih pohodio kakav kondenzovani kurs na temu antipapanluk-ako biste se odlucili na prosvjecivanje BiH muskaraca bespovratno i beznadezno ogrezlih u papanluku!
KAKO DIVNO RECENO, PROFESORICE!!!!
Jel' ova prva lekcija besplatna za sve polaznike?

- Kareem Abdul-Jabbar
Toozla wrote:...da sam zensko, ja bih te sad odmah preporucio na listu gentleman-a....Kareem Abdul-Jabbar wrote:Toozla wrote: ...prvo moras procitati sve Alan Fordove....taj preduslov ispunjen!
Profesorice

-
nendertalac
Nije za sve. Sto za sve??? Ovo je samo za tebe.Kareem Abdul-Jabbar wrote:KAKO DIVNO RECENO, PROFESORICE!!!!nendertalac wrote:
Pa za pocetak - papak misli ako promjeni ime u Kareem Abdul-Jabbar - da se time automatski podigao u visine i procistio od papanluka. Papak ne zna da nije papak zato sto je iz Bosne i Hercegovine, nego zato sto je papak.:D:D
Jel' ova prva lekcija besplatna za sve polaznike?:lol:
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Nije za sve. Sto za sve??? Ovo je samo za tebe.Kareem Abdul-Jabbar wrote:KAKO DIVNO RECENO, PROFESORICE!!!!nendertalac wrote:
Pa za pocetak - papak misli ako promjeni ime u Kareem Abdul-Jabbar - da se time automatski podigao u visine i procistio od papanluka. Papak ne zna da nije papak zato sto je iz Bosne i Hercegovine, nego zato sto je papak.:D:D
Jel' ova prva lekcija besplatna za sve polaznike?:lol:
-
nendertalac
Evo odmah lekcija broj 2 - opet samo za tebe -Kareem Abdul-Jabbar wrote:Toozla wrote: da sam zensko, ja bih te sad odmah preporucio na listu gentleman-a....Dragi gospon Toozla, vidi se da ste fin coek i gospodin, pa moram priznati da bih i ja vas preporucio u istom slucaju!
![]()
Profesorice, da li se vi, kao svjetski autoritet na polju papanluka, slazete sa opservacijom vasa dva zutokljuna studenta?
![]()
Papak kad skonta da ispada papak - zove raju.
-
nendertalac
Strogo "Harrys"Harrys wrote:Onda sam i ja papak,haj i za mene.nendertalac wrote:Nije za sve. Sto za sve??? Ovo je samo za tebe.Kareem Abdul-Jabbar wrote: Jel' ova prva lekcija besplatna za sve polaznike?:lol:
![]()
![]()
-
Toozla
...evo, ja ispadoh papak iz mase.....to je valjda gore nego samo papak...nendertalac wrote:Evo odmah lekcija broj 2 - opet samo za tebe -Kareem Abdul-Jabbar wrote:Toozla wrote: da sam zensko, ja bih te sad odmah preporucio na listu gentleman-a....Dragi gospon Toozla, vidi se da ste fin coek i gospodin, pa moram priznati da bih i ja vas preporucio u istom slucaju!
![]()
Profesorice, da li se vi, kao svjetski autoritet na polju papanluka, slazete sa opservacijom vasa dva zutokljuna studenta?
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Evo odmah lekcija broj 2 - opet samo za tebe -Kareem Abdul-Jabbar wrote:Toozla wrote: da sam zensko, ja bih te sad odmah preporucio na listu gentleman-a....Dragi gospon Toozla, vidi se da ste fin coek i gospodin, pa moram priznati da bih i ja vas preporucio u istom slucaju!
![]()
![]()
Nevjerovatno!!!
To je ono kada vrhunski pisac opstepoznatu istinu sroci u jednu recenicu, a priprostim BiH papcima bi trebalo nekoliko tomova!!!

-
nendertalac
Nema veze, mozete se vi opirat - al je svima jasno da kad biste vi bili sigurni da ste se otrgnuli od papanluka - vi ovo ne bi uzimali licno. Ali svejedno, prije ili kasnije bicete mi zahvalni sto sam ulozila truda da vas kulturno osvijestim. Na moju srecu - ne mozete ovdje koristiti pracke i fiseke, koliko god da se naljutite. Cekam samo primarne krikove - i onda ce sve biti u redu.Harrys wrote:nendertalac wrote: Papak kad skonta da ispada papak - zove raju.Da ti Harrys kaze,sigurno ne znas ,
raji je najdraze da uzmu pod svoje-papanke-
-![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Nema veze, mozete se vi opirat - al je svima jasno da kad biste vi bili sigurni da ste se otrgnuli od papanluka - vi ovo ne bi uzimali licno. Ali svejedno, prije ili kasnije bicete mi zahvalni sto sam ulozila truda da vas kulturno osvijestim. Na moju srecu - ne mozete ovdje koristiti pracke i fiseke, koliko god da se naljutite. Cekam samo primarne krikove - i onda ce sve biti u redu.Harrys wrote:nendertalac wrote: Papak kad skonta da ispada papak - zove raju.Da ti Harrys kaze,sigurno ne znas ,
raji je najdraze da uzmu pod svoje-papanke-
-![]()
![]()

Dolje Hashim!!!!