postavila sam ti pitanje pa si ga ignorisao - nema preskakanja lekcijaToozla wrote:...ni spomenula nije moju pjesmicu....ja kontao bar cu sesticu izvuci....kad ono nista.....![]()
![]()
Hoce li se Bosanceki ikad otrgnuti od papka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nendertalac
- bug
Toozla wrote:ljubomora je kao rijekabug wrote:a sto ti ne bi prob'otoozla papcino
:D
sad plahovita, a sad meka
dok je u koritu svome
drzi nas na oprezu
kad nabuja i poplavi
pojede racionalnost k'o najbolju mezu
...nemoj biti ljubomorna....![]()
![]()
![]()
by Papcina

kvaris image
-
Toozla
...ma u slucaju napada papka, ja bih ga pukao korjenom.....iz dva....veceg papka korjenom iz tri....nendertalac wrote:postavila sam ti pitanje pa si ga ignorisao - nema preskakanja lekcijaToozla wrote:...ni spomenula nije moju pjesmicu....ja kontao bar cu sesticu izvuci....kad ono nista.....![]()
![]()
-
nendertalac
moze kareem - cim naidje neko pametniji - papak postane papucarKareem Abdul-Jabbar wrote:novalic wrote:opiceni papucar..
hm
nisu svi besposleni kao miprofesorice, reci ovoj Novalicki da je nemoguce biti papak i biti papucar!!
![]()
to su dijametralno suprotni pojmovi!!
reci joj, reci joj!!!
:lol:
i gledaju njegov televizor...
- Kareem Abdul-Jabbar
zadig, zadig, odnio sam ti nagradu za mjesec jun-ispred nosa!!!

- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:moze kareem - cim naidje neko pametniji - papak postane papucarKareem Abdul-Jabbar wrote:novalic wrote:opiceni papucar..
hm
nisu svi besposleni kao miprofesorice, reci ovoj Novalicki da je nemoguce biti papak i biti papucar!!
![]()
reci joj, reci joj!!!
i gledaju njegov televizor...
-
Zadig
Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
![]()
![]()
zadig, zadig, odnio sam ti nagradu za mjesec jun-ispred nosa!!!:lol:
zlatni papucar!!!
To znaci da ja definitivno nisam papakprofesorice, reci ovoj Novalicki da je nemoguce biti papak i biti papucar!! to su dijametralno suprotni pojmovi!! reci joj, reci joj!!!
kareeme, ovo je stari model, apdejtuj i informatishi se loma
-
Toozla
...ma ona me piva malo smeksala....bug wrote:Toozla wrote:ljubomora je kao rijekabug wrote:a sto ti ne bi prob'otoozla papcino
sad plahovita, a sad meka
dok je u koritu svome
drzi nas na oprezu
kad nabuja i poplavi
pojede racionalnost k'o najbolju mezu
...nemoj biti ljubomorna....![]()
![]()
![]()
by Papcina
![]()
kvaris imagepapka
-
nendertalac
Ja to nikad nisam rekla. Nije to da oni nemaju respekta prema zenama, nego oni ne znaju sta je respekt.Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:moze kareem - cim naidje neko pametniji - papak postane papucarKareem Abdul-Jabbar wrote:profesorice, reci ovoj Novalicki da je nemoguce biti papak i biti papucar!!
![]()
reci joj, reci joj!!!
i gledaju njegov televizor...ma, po onom sto si ti nas ucila, nasa vrla profesorice, BiH papci ne respektuju BiH zene-pa samim tim dolazimo u koliziju sa definicijom papucara....
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote: Ja to nikad nisam rekla. Nije to da oni nemaju respekta prema zenama, nego oni ne znaju sta je respekt.
Last edited by Kareem Abdul-Jabbar on 30/06/2005 17:46, edited 1 time in total.
-
nendertalac
Mogu, ali slucajnoKareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote: Ja to nikad nisam rekla. Nije to da oni nemaju respekta prema zenama, nego oni ne znaju sta je respekt.joj, tebe profesorice, ako ne znaju sta je onda ga ne mogu ni (h)aplicirati, zar ne? pa opet dolazimo u kontradikciju sa definicijom papucara
i sta mozemo zakljuciti?
-
nendertalac
Treba nam neko da ih pukne koordinatama. Mozemo li se na tebe osloniti?Toozla wrote:...ma u slucaju napada papka, ja bih ga pukao korjenom.....iz dva....veceg papka korjenom iz tri....nendertalac wrote:postavila sam ti pitanje pa si ga ignorisao - nema preskakanja lekcijaToozla wrote:...ni spomenula nije moju pjesmicu....ja kontao bar cu sesticu izvuci....kad ono nista.....![]()
![]()
![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
Toozla wrote:...sve sam bobe pojeo......pravi papak...samo na sebe mislim...
![]()
![]()
-
nendertalac
pa ne moras ti bas biti na brdu da posaljes koordinate... slab si mi ti student...Toozla wrote:...eh, to je vec zadatak za brdzane...kad te s brda opali koordinatom....zvoni u glavi po par dana...nendertalac wrote: Treba nam neko da ih pukne koordinatama. Mozemo li se na tebe osloniti?![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:pa ne moras ti bas biti na brdu da posaljes koordinate... slab si mi ti student...Toozla wrote:...eh, to je vec zadatak za brdzane...kad te s brda opali koordinatom....zvoni u glavi po par dana...nendertalac wrote: Treba nam neko da ih pukne koordinatama. Mozemo li se na tebe osloniti?![]()
![]()
-
Toozla
...a ja se trudio...Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:pa ne moras ti bas biti na brdu da posaljes koordinate... slab si mi ti student...Toozla wrote: ...eh, to je vec zadatak za brdzane...kad te s brda opali koordinatom....zvoni u glavi po par dana...![]()
![]()
joooooj, profesorice, pa gdje ce vam dusha???!!!
![]()
![]()