risno wrote:Ma pusti tamo im je glavni neki ''Dario''predstavlja se kao Bosnjak ili on rece katolik Bosnjak..vrijeda islam..maltretira Bosnjake..pravi sprdacinu od Bosnjaka..narod koji je zrtvovan kroz stoljeca ..on je tamo glavna faca Admin.
Glavni junaci tog foruma je Fair Life ili Liar bolje receno..stara komunisticka garda..koji drvlja i kamenje osipa po Bosnjacima..tako siledzijski..da me je sramota da je on i ''Musliman''
Prenj mladi ali isto takoder jako nastrojen ljevicar koji pokusava da omalozava sve pozitivno o Bosnjacima
Obojica uobicajeno psuju Aliju i vrijedaju vecinu Bosnjake..a tamo je glavno ko ce Reisa Cerica izvrijedati ili reci sto gore o Bosnjastvu
Tako su uspjeli ne da baniraju samo mene..nego i par ostalih Bosnjaka koje sam znao sa drugih foruma..dok manjina..stalno dobija opomene..od takve administracije..koja je izgleda opcinjena Anti-Muslimanskom histerijom i vrijedanjem cak i Bosanskih sehida..koji su dali zivote za ovu zemlju
Iako imam Americki Pasos..cijenim i vise volim Bosnu nego Ameriku..dok kod njih je sve suprotno
Oni su faca u tom dijelu casa..na tom forumu..gdje se mogu pretvarati kao lafovi ili face..ali istina je drugacija u stvarnom svijetu
Njihova koncepcija individulizma je izgleda zamutila i onako im zamucene glave..pomutila im razum..koji je davno pomucen..
http://p083.ezboard.com/fbalkansbosnahe ... =902.topic
Hoce li se Bosanceki ikad otrgnuti od papka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nendertalac
evo me opet - papak za primjer:
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:evo me opet - papak za primjer:
-
nendertalac
@Kareembug wrote:Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:evo me opet - papak za primjer:
:D nemoj preostro sudit' o sebi!!
:lol:
![]()
![]()
joj neandretalac:D ovaj kareem je k'o balkon
:D ogranicen
;):D je l'e?
:D
nemam bas vremena da se bavim poducavanjem sintakse. Uzmi negdje neku gramatiku i pravopis za osnovnu skolu pa prouci sta znace crtice i dvotacke.
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:@Kareembug wrote:Kareem Abdul-Jabbar wrote::D nemoj preostro sudit' o sebi!!
![]()
![]()
nemam bas vremena da se bavim poducavanjem sintakse. Uzmi negdje neku gramatiku i pravopis za osnovnu skolu pa prouci sta znace crtice i dvotacke.
-
nendertalac
Pa vidi, ja cu ako hoces predloziti da se napravi pod-forum "PAPAK AND PROUD". onda se vjerovatno necete osjecati tako ruzno kad neko pokaze prstom na vas - bicete prepoznati i imacete jedno mjesto za okupljanje koje je samo vase i gdje vam niko ne smije nista reci protiv vas.Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:@Kareembug wrote:![]()
![]()
nemam bas vremena da se bavim poducavanjem sintakse. Uzmi negdje neku gramatiku i pravopis za osnovnu skolu pa prouci sta znace crtice i dvotacke.![]()
![]()
ali, profesorice, zar to nije uracunato u skolarinu???
:D:D
eh, da je i tebi znat' kad sjednes na solju sta bi radila, a??
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Pa vidi, ja cu ako hoces predloziti da se napravi pod-forum "PAPAK AND PROUD". onda se vjerovatno necete osjecati tako ruzno kad neko pokaze prstom na vas - bicete prepoznati i imacete jedno mjesto za okupljanje koje je samo vase i gdje vam niko ne smije nista reci protiv vas.Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote: @Kareem
nemam bas vremena da se bavim poducavanjem sintakse. Uzmi negdje neku gramatiku i pravopis za osnovnu skolu pa prouci sta znace crtice i dvotacke.![]()
![]()

-
nendertalac
sto si ti neki emotivan momak...Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:Pa vidi, ja cu ako hoces predloziti da se napravi pod-forum "PAPAK AND PROUD". onda se vjerovatno necete osjecati tako ruzno kad neko pokaze prstom na vas - bicete prepoznati i imacete jedno mjesto za okupljanje koje je samo vase i gdje vam niko ne smije nista reci protiv vas.Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
![]()
:lol: jaaaaao, profesorice, kako ste kreativni!!!
to bi bilo supeeeeer!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
Toozla wrote:...ja tek nakon seste pive moram u WC......ha, i to je nesto....![]()
![]()
-
No_Comment
Tko je ovde kravlji nokat...a ko papak haaaaaa
?;)
?;)
-
nendertalac
Pa papci su svi ovi sto se bune na poziv damama da predloze top 10 bosanaca i hercegovaca koji su najdalje odmakli od papka.No_Comment wrote:Tko je ovde kravlji nokat...a ko papak haaaaaa
?;)
- Kareem Abdul-Jabbar
No_Comment wrote:Tko je ovde kravlji nokat...a ko papak haaaaaa
?;)
-
No_Comment
Da nisi pogrijeshila mozda ovaj izraz pApak...da nisi mislila na pupak...tj. odmakli od PUPKA...nendertalac wrote:Pa papci su svi ovi sto se bune na poziv damama da predloze top 10 bosanaca i hercegovaca koji su najdalje odmakli od papka.No_Comment wrote:Tko je ovde kravlji nokat...a ko papak haaaaaa
?;)
?
-
Toozla
.....oooooo.....i crtice su se pocele koristiti.....Kareem Abdul-Jabbar wrote:No_Comment wrote:Tko je ovde kravlji nokat...a ko papak haaaaaa
?;)![]()
glede papaka i papanluka-dijagnoza je davno uspostavljena
...jos da nam demonstriras koristenje dvotacke....
- Kareem Abdul-Jabbar
Toozla wrote:.....oooooo.....i crtice su se pocele koristiti.....Kareem Abdul-Jabbar wrote:No_Comment wrote:Tko je ovde kravlji nokat...a ko papak haaaaaa
?;)![]()
glede papaka i papanluka-dijagnoza je davno uspostavljena
![]()
![]()
....respect....
![]()
...jos da nam demonstriras koristenje dvotacke....
-
nendertalac
@kareem
Sta mislis o formiranju jednog papanskog kulturnog centra?
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:@kareem
-
nendertalac
Pa htjela bih da vidim sta ti mislis o tome kako ti se moze pomoci.Kareem Abdul-Jabbar wrote:nendertalac wrote:@kareem
Sta mislis o formiranju jednog papanskog kulturnog centra?![]()
jaaaao, profesorice, jako sam pocastvovan sto vi, kao svjetski autoritet i papanolog svjestskog glasa
, trazite misljenje od mene, jadnog i zabludjelog BiH papka!!!
:)
hvala Vam, hvala-imacu sta unucima pricati
mozda je bolje da otvorite kliniku za lijecenje papanluka?!
papanski kulturni centar mi bas i ne zvuci najbolje!!
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Pa htjela bih da vidim sta ti mislis o tome kako ti se moze pomoci.
-
nendertalac
ili ne daj boze pocet raditi organizovanoToozla wrote:...ja mislim da je ovo razocaravajuca ideja....papci nikad nece prihvatiti institucionalni oblik djelovanja.....to bi dovelo do gubitka identiteta...@kareem
![]()
![]()
u stvari to i nije onda tako losa ideja - onda im mozemo pomoci da se bave papanlukom u vise svrhe. Recimo organizovano pisanje po zidovima ODREDJENIH ZGRADA
nesto kao PRIMJENJENE PAPANSKE UMJETNOSTI
- Kareem Abdul-Jabbar