Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beatrix wrote:pa ja bih se kladila da jeste rekla bih da nije ni lezbejka ni zena
od svih lezbejki koje poznajem (ukupno cetiri) ova je jedina koja se registruje, te pravo na temu o higijeni da kaze kako spava sa zenama izbrijanim ali eto, ko sam ja da sudim
Sta cu otvorena sam
Necu da se pravdam, ali nisam CLONE NICK(valjda se tako pise )
BEA- jeli mislis da bi se trebala stiditi i sakrivati od okoline ono sto jesam
Beatrix wrote:pa ja bih se kladila da jeste rekla bih da nije ni lezbejka ni zena
od svih lezbejki koje poznajem (ukupno cetiri) ova je jedina koja se registruje, te pravo na temu o higijeni da kaze kako spava sa zenama izbrijanim ali eto, ko sam ja da sudim
Sta cu otvorena sam
Necu da se pravdam, ali nisam CLONE NICK(valjda se tako pise )
BEA- jeli mislis da bi se trebala stiditi i sakrivati od okoline ono sto jesam
Bea-ice, koliko god iz miminih postova izvire muska energija, ja sam dosta sigurna da iza SaraLe-i nicka stoji zensko e sad sa sadrzaje postova ne znam, ali nije bas tako jednostavno folirat da si suprotnog pola pa cak i kad je samo u pismenom obliku
mima wrote:Anais............nema potrebe da lupas ako nisi sigurna. Mene ne intersuje ko se krije iza kojeg nicka i ne volim prepucavanja.
ne razumijem cemu takav agresivan odbrambeni stav ukoliko ti znas da sam ja u krivu bolan, niko ovde nije lud (pa dobro ne bas NIKO, ali eto vecina nije ), prokuzen si odmah nakon prvih postova