mIRCerka wrote:Imas cak i razliku u fizionomiji....vecina Hercegovki (genetskih Hercegovki, ne doseljenica), ima jace kosti lica, tj malo su im naglasenije jagodice i pocesto nos. Mnoge Hercegovke, pogotovo one iz Istocne Hercegovine, posjeduju vitko dugo tijelobabilon wrote:Malo je reci Chuck, ni Bruce lee se ne moze sa nama mjeriti.mIRCerka wrote:kako ste krenuliu, ispasce svaka Herka zenski Chuck Norris
Salu na stranu, ja cesto od moje okoline cujem da u meni nema ni h od herge. Neki cak tvrde da sam bosanka. A meni i nije bas jasno koja je to razlika izmedju herge i bosanke. Moze li mi neko objasniti.
Trebinje je prvi grad u Evropi kad je u pitanju prosjecna visina. I kad odes u Trebinje, odmah vidis ko je "domaci" a ko je "doseljenik"
Kao sto vec napisah, samo se neki prave blesavi, Bosanke su nekako mirnije, one se recimo u sukobu sa dragim najcesce povuku, dok Hercegovka najcesce lupa sakom od sto.
To su samo neke od generalnih osobina, sto ne znaci da je svaka Hercegovka prgave naravi.
I ja sam Lav u horoskopu pa od zlatnih nausnica dobijem alergiju. Et.
Sad odo instalirati fotosop jer je ocigledno da se nek stvari moraju crtati.
Pa gdje si Chuck, nisam te pozno!
Apsolutno tacno, znam. A jos da dodam da ako su Herke na taj jedan nacin opasnije da su mi i bolje od Bosanki, postenije, jer nisu ovako namazane!!
A jeste da vole sakom od sto -al samo kad treba!!