Hemija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pretposljednji Mohikanac
mislim da je Lucy zrela za lijecenje kuranom

- pitt
#52 Re: Hemija
Jok samo tebibug wrote:je l' ovo ti meni prijetis?pitt wrote:Zavisi ...... ako se oprzis ostaje oziljakbug wrote: mozes ti mislit' na sta hocesu tom momentu, zalud
al' dobra je stvar ova istina dabrzo prodje ...
![]()
a jos brze ako probas![]()
:D Nek ti na pamet ne pada
![]()
![]()
-
Pretposljednji Mohikanac
-
FortunaBela
#55 Re: Hemija
Ja ipak mislim da je to znak da u vašim vezama nešto ne štima....Lucy01 wrote:Da li je moguca takva vrsta "hemije" izmedju dvoje ljudi, u kojoj vlada samo cista i istinska fizicka privlacnost i nista vise? Bez izgleda i zelje za vezu? Bez zelje da se sazna nesto vise o onom drugom?
Gdje svaki put kad ukrstite poglede, oboje mislite samo o jednom? Gdje je napor i da se mimoidjete na hodniku? Gdje imate osjecaj da se vec u zraku primijete neke stvari...?
A oboje ste u vezi i volite svoje partnere i ne zelite da ih prevarite?
-
FFK as Lucy01
#56 Re: Hemija
Sve je moguceFortunaBela wrote:Ja ipak mislim da je to znak da u vašim vezama nešto ne štima....Lucy01 wrote:Da li je moguca takva vrsta "hemije" izmedju dvoje ljudi, u kojoj vlada samo cista i istinska fizicka privlacnost i nista vise? Bez izgleda i zelje za vezu? Bez zelje da se sazna nesto vise o onom drugom?
Gdje svaki put kad ukrstite poglede, oboje mislite samo o jednom? Gdje je napor i da se mimoidjete na hodniku? Gdje imate osjecaj da se vec u zraku primijete neke stvari...?
A oboje ste u vezi i volite svoje partnere i ne zelite da ih prevarite?
Ja ipak mislim da je to trenutni nalet strasti il' mi je fakat neko sihire napravio
- pitt
#57 Re: Hemija
Ja sam nanu zamolio bio da sta proci na tebe i na onu drugu mahalushu......da vam se vrati za onu zajebanciju o mojoj djeciLucy01 wrote:Sve je moguceFortunaBela wrote:Ja ipak mislim da je to znak da u vašim vezama nešto ne štima....Lucy01 wrote:Da li je moguca takva vrsta "hemije" izmedju dvoje ljudi, u kojoj vlada samo cista i istinska fizicka privlacnost i nista vise? Bez izgleda i zelje za vezu? Bez zelje da se sazna nesto vise o onom drugom?
A oboje ste u vezi i volite svoje partnere i ne zelite da ih prevarite?![]()
Ja ipak mislim da je to trenutni nalet strasti il' mi je fakat neko sihire napravio![]()
Baca nana i preko okeana
- danas
#58 Re: Hemija
mozda ti je onaj dzin usao u matericu?Lucy01 wrote:Sve je moguceFortunaBela wrote:Ja ipak mislim da je to znak da u vašim vezama nešto ne štima....Lucy01 wrote:Da li je moguca takva vrsta "hemije" izmedju dvoje ljudi, u kojoj vlada samo cista i istinska fizicka privlacnost i nista vise? Bez izgleda i zelje za vezu? Bez zelje da se sazna nesto vise o onom drugom?
A oboje ste u vezi i volite svoje partnere i ne zelite da ih prevarite?![]()
Ja ipak mislim da je to trenutni nalet strasti il' mi je fakat neko sihire napravio![]()
http://www.lijecenje-kuranom.com/knjige ... jesta.html
- danas
#59 Re: Hemija
kakva zajebancija, ko se zajebavo sa lutvom, latifom, i leeroy-empitt wrote:
Ja sam nanu zamolio bio da sta proci na tebe i na onu drugu mahalushu......da vam se vrati za onu zajebanciju o mojoj djeci:D
Baca nana i preko okeana:D
-
FFK as Lucy01
#62 Re: Hemija
Vas dvoje, Titami niste normalni hahahahahahaahahadanas wrote:kakva zajebancija, ko se zajebavo sa lutvom, latifom, i leeroy-empitt wrote:
Ja sam nanu zamolio bio da sta proci na tebe i na onu drugu mahalushu......da vam se vrati za onu zajebanciju o mojoj djeci:D
![]()
![]()
Sto mi to pitte radis, valja mi sad' u masnicama hodat
- pitt
#63 Re: Hemija
I treba te slomitiLucy01 wrote:Vas dvoje, Titami niste normalni hahahahahahaahahadanas wrote:kakva zajebancija, ko se zajebavo sa lutvom, latifom, i leeroy-empitt wrote:
![]()
![]()
Sto mi to pitte radis, valja mi sad' u masnicama hodatkad Reuf sazna da mi se Vikinzi po glavi motaju
![]()
- pitt
sad je medju rogove macolom....dok spavamuha_sa wrote:pitt wrote:Zensko moj muha....sto kaze nana sihribasha.....ne moze to biti hairli kad krvari 5 dana a ne krepamuha_sa wrote:a šejtana-bože dragi:D
jašta---ja svoju uspavo--eno je ko zaklana
- danas
#66 Re: Hemija
ma reci reufu da su to sve dzini krivi, ko kad su njega bili spopali lani sa onom malom iz HR-aLucy01 wrote:Vas dvoje, Titami niste normalni hahahahahahaahahadanas wrote:kakva zajebancija, ko se zajebavo sa lutvom, latifom, i leeroy-empitt wrote:
![]()
![]()
Sto mi to pitte radis, valja mi sad' u masnicama hodatkad Reuf sazna da mi se Vikinzi po glavi motaju
![]()
-
FFK as Lucy01
#67 Re: Hemija
Ma dobro to ba, al' ne mogu se ba vise po krovu pentrat i satelitsku namijestatdanas wrote:
ma reci reufu da su to sve dzini krivi, ko kad su njega bili spopali lani sa onom malom iz HR-a![]()
![]()
- pitt
#68 Re: Hemija
gledaj FoxLucy01 wrote:Ma dobro to ba, al' ne mogu se ba vise po krovu pentrat i satelitsku namijestatdanas wrote:
ma reci reufu da su to sve dzini krivi, ko kad su njega bili spopali lani sa onom malom iz HR-a![]()
![]()
- pitt
#69 Re: Hemija
Ko da njoj treba propagandeŠeha wrote:Republikansku propagandu ostavi pred vratima kad ovde ulazispitt wrote: gledaj Fox:D
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
#70 Re: Hemija
E ovo je vec za zapisapitt wrote:
....jebla te hilary
Pitte ba, ko ti je kriv sto si ozenio Amerku pa ti je svako kriv
- pitt
#71 Re: Hemija
GledamO'Reilly factor svako veceŠeha wrote:Dobro te Goebbelspitt wrote: Ko da njoj treba propagande:D jebla te hilary
![]()
Obame mi ograjisaces
kakav obama......ne pusta lucinka takve sa plantaze
- danas
#72 Re: Hemija
ma to mu republikanac poput tebe nikad nece oprostitipitt wrote: jebe ga malo sto se afrika fata ko pijan plota:D