Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod nas se jos uvijek prica samo o HASIMU...
Ja se licno u HASIME (femininum) nesto posebno ne razumijem ali mi zdrav razum govori da ni one nisu sve iste...Lenijarom se ne mogu mjeriti (ili mozda mogu?! ) ali neke razlike vjerovatno postoje...
Zasto se o tome ne govori?
Muski dio publike bi na ova pitanja trebao imati odgovore, s obzirom na njihovo veliko i bogato iskustvo...pa da cujemo
amrino wrote:Kod nas se jos uvijek prica samo o HASIMU...
Ja se licno u HASIME (femininum) nesto posebno ne razumijem ali mi zdrav razum govori da ni one nisu sve iste...Lenijarom se ne mogu mjeriti (ili mozda mogu?! ) ali neke razlike vjerovatno postoje...
Zasto se o tome ne govori?
Muski dio publike bi na ova pitanja trebao imati odgovore, s obzirom na njihovo veliko i bogato iskustvo...pa da cujemo
koliko sam nesto nacula, mjeri se i to kod zena, radi se o 1,5 cm do 2.5 cm - naravno odstupanja ima, ovo je neka kao normala, ali to je sam sirina karlicne kosti - kako se mjeri i ko mjeri, ne znam tacno. nek se javi neko strucno lice, ginekolog ili kakav doktor, da pojasni!
Hashimi se ne mjeri duzina, vec precnik valjda. Sto manji, to bolji.
A kod Hashima ima i duzina i obim - sto veci, to bolji
Kod Hashima je obim, a ne precnik jer je u pitanju vanjska mjera, a kod Hashime se mjeri otvor - nesto kao cijev promjera toliko i toliko fi..
Mada sad kontam da je Hashimu najbolje izmjeriti jednim dobrim, ponosnim Hashimom.
sumiko wrote:Hashimi se ne mjeri duzina, vec precnik valjda. Sto manji, to bolji.
A kod Hashima ima i duzina i obim - sto veci, to bolji
Kod Hashima je obim, a ne precnik jer je u pitanju vanjska mjera, a kod Hashime se mjeri otvor - nesto kao cijev promjera toliko i toliko fi..
Mada sad kontam da je Hashimu najbolje izmjeriti jednim dobrim, ponosnim Hashimom.
miris,velicina kliche,dubina(niko je nikad nije napunio ),sirina,
umjece 'stiskanja' or ujedanja itd
i na kraju poslije pola sata mukotrpnog rada skontas da i nema neke aman razlike
krkan wrote:'ali neke razlike vjerovatno postoje...'
i na kraju poslije pola sata mukotrpnog rada skontas da i nema neke aman razlike
dok se felacio drasticno razlikuje
cuj? hos li nam o tome ovdje il' da novu temu otvaramo?