Glumci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cvjetka
#1 Glumci
Gledala ovaj trailer http://www.youtube.com/watch?v=HtZS8B2usxE u preporukama za film ovdje na forumu... i zapitam se.. Zamislite da je jedno od ovih glumaca vasa cura ili momak, ili suprug, supruga. Da li bi mogli biti sa ovom glumicom u vezi ili ovim glumcem? Profesionalci su to i ovo oni rade kao posao i treba imati razumjevanje, ali da li bi ga vi imali da vam ovo glumi supruga u ovom filmu ili slicnim? Ovaj trailer sam uzela za primjer jer eto naletila na njega, a znamo svi koliko je sex scena u filmovima i da gotovo da nema filma bez toga. Sta mislite o tome, jesu li glumci posebna sorta kad mogu ovo raditi kao da je to nista i posle zavrsenog snimanja se vratiti u krevet svoje supruge ili supruga punog razmjevanja za njenu/njegovu profesiju...
http://www.naslovi.net/2008-06-20/gradj ... ksa/714337
http://www.naslovi.net/2008-06-20/gradj ... ksa/714337
-
Officer Crabtree
#2 Re: Glumci
ma to mi ne bi bilo problem... al poslije ovakvih stvari ne bi im'o razumijevanja ni da mi plate
http://www.youtube.com/watch?v=ObWiQPqb ... re=related
- bez_ideje
#3 Re: Glumci
Officer Crabtree wrote:ma to mi ne bi bilo problem... al poslije ovakvih stvari ne bi im'o razumijevanja ni da mi plate
taman tako
@on topic-ma sve je to normala sto se mene tice
- fatamorgana
#4 Re: Glumci
Ma nisam ja te sreće ....
- Cvjetka
#5 Re: Glumci
Mislis da je to sreca imati zenu/covijeka koji se sexa u nekom filmu?!fatamorgana wrote:Ma nisam ja te sreće ....
Meni licno je to nesreca!
-
PeppermintSA
#6 Re: Glumci
Nadam se da ste svjesni da postoji samo određen broj filmova u kojima je seks nesimuliran i da je, u 99% filmova, riječ o čistoj simulaciji!
Ili ciljaš na golotinju, a ne na pravi seks?
- Cvjetka
#7 Re: Glumci
Ma bez obzira sto simulacija sexa,za mene je neprihvatljivo,kao i razgolisavanje!!!PeppermintSA wrote:Nadam se da ste svjesni da postoji samo određen broj filmova u kojima je seks nesimuliran i da je, u 99% filmova, riječ o čistoj simulaciji!
- kritichar
#8 Re: Glumci
simulacija ili ne, kurva je kurva
-
Mr. Brightside
#9 Re: Glumci
naravno, nijedan glumac i ne bi bio u vezi s osobom razmisljanja kao ti....Cvjetka wrote: Ma bez obzira sto simulacija sexa,za mene je neprihvatljivo,kao i razgolisavanje!!!
tako da no sikiriki
- dale cooper
#10 Re: Glumci
WTF? U velikoj večini slučajeva riječ je o simuliranom sexu. Kao da oni nešto posebno osjećaju
dok to rade pred ekipom od 50 ljudi koji sve to snimaju. Kakva glupost i primitivizam, mi ćemo
i umjetnost (što glumački posao svakako jeste) srozati i predstaviti ga kao neki nemoral.
dok to rade pred ekipom od 50 ljudi koji sve to snimaju. Kakva glupost i primitivizam, mi ćemo
i umjetnost (što glumački posao svakako jeste) srozati i predstaviti ga kao neki nemoral.
- Magarece_godine
#11 Re: Glumci
Upravo. Sjecam se price da je Will Smit prilikom snimanja Wild Wild West, ljepljivom trakom vezao "stvar" za nogu....dale cooper wrote:WTF? U velikoj večini slučajeva riječ je o simuliranom sexu. Kao da oni nešto posebno osjećaju
- Not My Idea
#12 Re: Glumci
dale cooper wrote:WTF? U velikoj večini slučajeva riječ je o simuliranom sexu. Kao da oni nešto posebno osjećaju
nije jednostavno gledat partnera golog s nekim u krevetu ali to ide u paketu s partnerom koji je glumac/glumica.
-
dječak sa šibicama
#14 Re: Glumci
Pa da, sramotno je i gorzno vidjeti golo ljudsko tijelo na malom ekranu i spolni odnos, nije grozno ako glumi akcionog heroja koji/koja pobije par desetina ljudi tokom filma.
- Cvjetka
#15 Re: Glumci
Nigdje ne rekoh da je nemoral,da sramotno,grozno, to sto rade niti pocijenih bilo koga.Samo rekoh da ne bih mogla zivot dijeliti sa glumcem!
-
relevantan
#16 Re: Glumci
Cvjetka wrote:Nigdje ne rekoh da je nemoral,da sramotno,grozno, to sto rade niti pocijenih bilo koga.Samo rekoh da ne bih mogla zivot dijeliti sa glumcem!
Sada će svi glumci ovog dunjaluka pasti u depresiju
- Cvjetka
#17 Re: Glumci
Hvala ti sto si dao svoje misljenje!Ima u tebi umjetnickog duha!Ne nije mi zao glumaca,zao mi je vise onih drugih koji to nisu!relevantan wrote:Cvjetka wrote:Nigdje ne rekoh da je nemoral,da sramotno,grozno, to sto rade niti pocijenih bilo koga.Samo rekoh da ne bih mogla zivot dijeliti sa glumcem!
Sada će svi glumci ovog dunjaluka pasti u depresiju, aman zaman Cvjetka neće metka od Džetka
.....boli nas ona stvar što ti nešto ne možeš.
-
silver testelone
#18 Re: Glumci
bolje da glumi pred kamerama, nego da glumi u životu preda mnom 
-
Officer Crabtree
#19 Re: Glumci
vrijeme je da nam priznaš da si našla na mobitelu snimak momka kako taslači neku il ti ode kredibilitet u tačkuCvjetka wrote: Hvala ti sto si dao svoje misljenje!Ima u tebi umjetnickog duha!Ne nije mi zao glumaca,zao mi je vise onih drugih koji to nisu!
- fatamorgana
#20 Re: Glumci
čovjeka bez i ,Cvjetka wrote:Mislis da je to sreca imati zenu/covijeka koji se sexa u nekom filmu?!fatamorgana wrote:Ma nisam ja te sreće ....
Meni licno je to nesreca!
-
relevantan
#21 Re: Glumci
De ba jarane nemoj je još i ti mučiti sa pravopisom
.....dosta što je neki ''glumac'' zajeb'o

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#22 Re: Glumci
Cvjetka, a da li bi mogla biti s ginekologom?
- Cholina_Lokica
#23 Re: Glumci
Pa ti dodje kuci, i ne moze te ni pogledati poslije toliko pregledanih organaplain vanilla wrote:Cvjetka, a da li bi mogla biti s ginekologom?
- male_okice
#24 Re: Glumci
Officer Crabtree wrote:ma to mi ne bi bilo problem... al poslije ovakvih stvari ne bi im'o razumijevanja ni da mi plate
oj hvala ti. popravi mi pola sedmice
-
dječak sa šibicama
#25 Re: Glumci
Ima ona epizoda Bitangi i princezi, kad je Kazo hodao sa zenskom koja je urolog valjda, nisam siguran, uglavnom svaki dan joj kroz ruke prodje nekoliko desetina muskih spolnih organaCholina_Lokica wrote:Pa ti dodje kuci, i ne moze te ni pogledati poslije toliko pregledanih organaplain vanilla wrote:Cvjetka, a da li bi mogla biti s ginekologom?
To je fora, djevojka ti u krevetu digne prekrivac, uzme ga u ruku i pocne analizirati malog, onako, sa strucne strane