kolegice s faxa se malte ne jagme koja ce mi prije pomoci oko neceg
heheh, drzim ih na tihoj vatri
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne budi na kraj srca....pa prijatelji su tu da se pomazu...Aurora Borealis wrote:Nisi me skontao na ovoj temi, mozda sam i ja bila nejasna, drug Lesli me zbuniokoler wrote:Aurora pitanje za tebe a i za ostale koje zive u iluziji....
Fakat mislite da je prijateljstvo izmedju muskarca i zene odrzivo...
Da si upoznala lika koji ti je super friend i kome se mogu obratiti kad god zelim...
Koji nikada nije ni pomislio....
Ma daj 99% mojih prijatelja, a nije mali broj, u prici opletemo koju bi od jaranica...
Jeste li ste ikada zapitali (nije mi cilj uvrjediti) zasto gabori imaju malo prijatelja suprotnog spola...
Zastupajuci musku stranu u sporu musko zenskog prijateljstva, pred moralnim sudom, a u svojstvu svjedoka izjavljujem da je tu u tvojoj blizini dok mu se prilika ne ukaze za nesto konkretno.
A za prstenjacinu, kod tebe je problem tzv pogubnog bagljavog kaziprsta ili mozda nisi nokte odrezao. Kako god sad ga mozes i sloziti svejedno je.![]()
Ja sam konstatovala da su mi minimalno trojica muskih prijatelja otkrila svoje skrivene osjecaje i naklonosti prema meni. Kad su vidjeli da necu nista, ne mogu, ne zelim, i ne osjecam nista vise od cistog prijateljstva - otisli su, i prijateljstvo je svedeno na poznanstvo i pozdrav u prolazu.
Voljela bih vjerovati da musko-zenska prijateljstva postoje, ali moje mi iskustvo to ne dopusta. Nazalost.
Da naglasimo, mozda ti nisi pomislila ali da li si sigurna u drugu stranu. Sve moje bivse prijateljice su i bivse veze, vezice...Zato ako neka zeli, hajde da se druzimo...zelenashica wrote:ja imam prijatelje među muškarcima,i nikad nisam pomislila nešto drugo.....fkt smo čisto prijateljstvo..... sad da se izlzi u sustret prijatelju u sexualnim uslugama,ma daj nema šanse...iskreni prijatelj to nikad ne bi ni očekivao.....bar meni je nepojmivo da se probudim uz ko fol prijatelja,......jednostavno ne ide.......
koler wrote:Da naglasimo, mozda ti nisi pomislila ali da li si sigurna u drugu stranu. Sve moje bivse prijateljice su i bivse veze, vezice...Zato ako neka zeli, hajde da se druzimo...zelenashica wrote:ja imam prijatelje među muškarcima,i nikad nisam pomislila nešto drugo.....fkt smo čisto prijateljstvo..... sad da se izlzi u sustret prijatelju u sexualnim uslugama,ma daj nema šanse...iskreni prijatelj to nikad ne bi ni očekivao.....bar meni je nepojmivo da se probudim uz ko fol prijatelja,......jednostavno ne ide.......
istina, ali rame za plakanje je samo alternativa drugim stvarima kojim bi ponudili a na koje se mozete osloniti:)Aura Perez wrote:da, ali ona time prestaje biti neko na koga bi se ti zelio osloniti odnosno na koga bi se mogao osloniti u svemu. i prestaje biti neko kome mozes reci sve.koler wrote:Da naglasimo, mozda ti nisi pomislila ali da li si sigurna u drugu stranu. Sve moje bivse prijateljice su i bivse veze, vezice...Zato ako neka zeli, hajde da se druzimo...zelenashica wrote:ja imam prijatelje među muškarcima,i nikad nisam pomislila nešto drugo.....fkt smo čisto prijateljstvo..... sad da se izlzi u sustret prijatelju u sexualnim uslugama,ma daj nema šanse...iskreni prijatelj to nikad ne bi ni očekivao.....bar meni je nepojmivo da se probudim uz ko fol prijatelja,......jednostavno ne ide.......
anais_nin wrote:
samo cisto sumnjam da si ti glasnogovornik svih pripadnika suprotnog polana kraju krajeva uvijek postoje muskarci koje zene uopste ne interesuju - stoga barem s tog aspekta, ako ni s kojeg drugog, musko-zenska prijateljstva postoje
![]()
Izvini, ali mislim da u ovom slucaju imas drugaricu i to ne ubrajam u musko-zenske odnose...anais_nin wrote:koler wrote:Da naglasimo, mozda ti nisi pomislila ali da li si sigurna u drugu stranu. Sve moje bivse prijateljice su i bivse veze, vezice...Zato ako neka zeli, hajde da se druzimo...zelenashica wrote:ja imam prijatelje među muškarcima,i nikad nisam pomislila nešto drugo.....fkt smo čisto prijateljstvo..... sad da se izlzi u sustret prijatelju u sexualnim uslugama,ma daj nema šanse...iskreni prijatelj to nikad ne bi ni očekivao.....bar meni je nepojmivo da se probudim uz ko fol prijatelja,......jednostavno ne ide.......
samo cisto sumnjam da si ti glasnogovornik svih pripadnika suprotnog polana kraju krajeva uvijek postoje muskarci koje zene uopste ne interesuju - stoga barem s tog aspekta, ako ni s kojeg drugog, musko-zenska prijateljstva postoje
![]()
scorpion7 wrote:Ja imam samo prijateljice....![]()
![]()
plaho me sekira to sto TI to ne ubrajaskoler wrote: Izvini, ali mislim da u ovom slucaju imas drugaricu i to ne ubrajam u musko-zenske odnose...
Tebe znam pola zivotaanais_nin wrote:scorpion7 wrote:Ja imam samo prijateljice....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam ti onda (ne)prijateljica
![]()
![]()
scorpion7 wrote: Tebe znam pola zivota![]()
![]()
...ti se ne pikas
![]()
![]()
tuberan_1 wrote:ovo je definitivno moderna varijanta,ne vidim nista lose u tome hallo ba vidis da smo svi nidje vezze,raspad systema totalni.nego cure ko zeli da mi bude"prijatelj"feel free and dont hasitate to be one.ljubav zdravo...
tuberan_1 wrote:bar guzim:)
tek ti je 18,sjetices se o cemu sam ti pricao...
Ma jok gdje ce to, zahmet ba.Aura Perez wrote:aj malo pogledaj kad je registrovanatuberan_1 wrote:bar guzim:)
tek ti je 18,sjetices se o cemu sam ti pricao...
Ma jeste.Aura Perez wrote:21?ladyblue18 wrote: A inace ljudi uvijek misle da broj znaci godine, sto ne mora biti uopste.
Aura Perez wrote:
Zamisli zajebancije da si stavila ladiblue9
Onda bi ovi obozavatelji bili smatrani pedofilimaZamisli zajebancije da si stavila ladiblue9
Znala sam da ce ovo neko napisati.Admir_1984 wrote:Onda bi ovi obozavatelji bili smatrani pedofilimaZamisli zajebancije da si stavila ladiblue9![]()
![]()
![]()