Što sam te nekad davno zezo.cendlerbing wrote:Ma za šta?
Baš si hatorljiv insan.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Što sam te nekad davno zezo.cendlerbing wrote:Ma za šta?
Neke zamole Admina da im izbrisu sve postove ,neke iskljuce poruke a neke jednostavno nestanu i to forumasice koje su na forumu svaki dan ostavljale bar po 10-20 postova,nije valjda da ih brak(mrak)tako izmjeniTomahawk11 wrote:Udale se forumašice i gotovo sijelo.
Wow, istovremeno onlinecendlerbing wrote:Čini ti se.
VegetaMarlboroGold wrote:joj čojka što davi
MarlboroGold wrote:Vas dvojica kao neki skečevi Muje i Sulje
jel te sigurno dopremiotriconja wrote:Da kaem da sam stigo fino, eto.![]()
Fino je bilo i tako to
Ma sta sigurno, ni dlaka mi s glave ne faliBoemica wrote:jel te sigurno dopremiotriconja wrote:Da kaem da sam stigo fino, eto.![]()
Fino je bilo i tako to
Halali trico, danas nije bio moj dantriconja wrote:Ma sta sigurno, ni dlaka mi s glave ne faliBoemica wrote:jel te sigurno dopremiotriconja wrote:Da kaem da sam stigo fino, eto.![]()
Fino je bilo i tako to
Nikakav problem, meni je bilo fino, nek smo se mi upoznali, ha jaBoemica wrote:Halali trico, danas nije bio moj danidući put ćemo malo ljepše zasjest
Eee trico, baš smo se izdružilitriconja wrote:Da kaem da sam stigo fino, eto.![]()
Fino je bilo i tako to
ima uvijek u nekoj kombinaciji,samo se javi kad budes raspolozenanova_ja wrote:Imal te kafe, jel bilo i hoće li biti ?
Aha, to interni dogovori neki, važiBelay Queen wrote:ima uvijek u nekoj kombinaciji,samo se javi kad budes raspolozenanova_ja wrote:Imal te kafe, jel bilo i hoće li biti ?
nova_ja wrote:Aha, to interni dogovori neki, važiBelay Queen wrote:ima uvijek u nekoj kombinaciji,samo se javi kad budes raspolozenanova_ja wrote:Imal te kafe, jel bilo i hoće li biti ?
Zar jesam?Miss Moonlight wrote:Mene si javno izbacio sa kafe