Super bilo.Otto_13 wrote:Znaci fino ste se proveli . E zao mi je sto nisam mogao doc . Drugi put sigurno
Idući put obavezno dođi. I ti i Buki, i ona Bloo dezerterka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Super bilo.Otto_13 wrote:Znaci fino ste se proveli . E zao mi je sto nisam mogao doc . Drugi put sigurno
Euridika wrote:Super bilo.Otto_13 wrote:Znaci fino ste se proveli . E zao mi je sto nisam mogao doc . Drugi put sigurno![]()
Čemu se čudiš?walter kurtz wrote:Euridika wrote:Super bilo.Otto_13 wrote:Znaci fino ste se proveli . E zao mi je sto nisam mogao doc . Drugi put sigurno![]()
Idući put obavezno dođi. I ti i Buki, i ona Bloo dezerterka...![]()
pa ja bi da i mene zovnesEuridika wrote: Čemu se čudiš?
Aaaa... ok, smatraj se pozvanim...walter kurtz wrote:pa ja bi da i mene zovnesEuridika wrote: Čemu se čudiš?
necu moram se sam pozvatiEuridika wrote:Aaaa... ok, smatraj se pozvanim...walter kurtz wrote:pa ja bi da i mene zovnesEuridika wrote: Čemu se čudiš?
Ko bi vam ugodio?walter kurtz wrote:necu moram se sam pozvati
Euridika wrote:Ko bi vam ugodio?walter kurtz wrote:necu moram se sam pozvati
cuj dodji a niko da javi gdje je i kad (r)Euridika wrote:Super bilo.Otto_13 wrote:Znaci fino ste se proveli . E zao mi je sto nisam mogao doc . Drugi put sigurno![]()
Nije ništa dogovoreno još...sheilak wrote:cuj dodji a niko da javi gdje je i kad (r)Euridika wrote:Super bilo.Otto_13 wrote:Znaci fino ste se proveli . E zao mi je sto nisam mogao doc . Drugi put sigurno![]()
Ne govorim za buducu nego za ovu prije par dana (r)Euridika wrote: Nije ništa dogovoreno još...
Respo, bio si uključen, tj. bio je tvoj account za koji smo naknadno saznali da je banovan...sheilak wrote:Ne govorim za buducu nego za ovu prije par dana (r)Euridika wrote: Nije ništa dogovoreno još...
Mene upucati...edo_79 wrote:Euridika .... nemoj galamit na Bloo ..... upucaću te
Upucaću te k'oEuridika wrote:Mene upucati...edo_79 wrote:Euridika .... nemoj galamit na Bloo ..... upucaću te![]()
![]()
Samo se vi sastajte bez mene... Šmrc...supercali wrote:Sutra?
respo sam sa sobom mozdaEuridika wrote:Jel' se neko već sastajao ili je sve ostalo samo na dogovoru za dogovor?
Pa neću ja valjda svaki put biti organizator...Bloo wrote:respo sam sa sobom mozdaEuridika wrote:Jel' se neko već sastajao ili je sve ostalo samo na dogovoru za dogovor?
zdogovorimo se nas dvije, samo da procjenim kolicinu frke na poslu ove sedmiceEuridika wrote:Pa neću ja valjda svaki put biti organizator...Bloo wrote:respo sam sa sobom mozdaEuridika wrote:Jel' se neko već sastajao ili je sve ostalo samo na dogovoru za dogovor??
![]()
Bloo, de nas ti jednom okupi... od muškinja nikakva hajra... to samo pričat zna...
Ja nemam vremena zbog seksa ...Euridika wrote:Pa neću ja valjda svaki put biti organizator...Bloo wrote:respo sam sa sobom mozdaEuridika wrote:Jel' se neko već sastajao ili je sve ostalo samo na dogovoru za dogovor??
![]()
Bloo, de nas ti jednom okupi... od muškinja nikakva hajra... to samo pričat zna...