i to dvije kesice odjednom
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#151 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
hibiskus majka
YOOOLOOOOOOOOOO
-
ing-ecc
#152 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ti sebi obezbjedi krempitu, sumnjam da ćemo ići u slastičarnu?!Bloo wrote:hibiskus majka![]()
i to dvije kesice odjednomYOOOLOOOOOOOOOO
Zamotaj i donesi, nemoj da curi.
- walter kurtz
#153 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kako znas da je troglavpukepuke wrote:walter kurtz wrote:pukepuke wrote:
Hajde, jedva čekam, mora da je troglav kad toliko voliš slati slike
-
ing-ecc
#154 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
pa onda je cenat. Ili cenat i po?walter kurtz wrote:Kako znas da je troglavpukepuke wrote: Hajde, jedva čekam, mora da je troglav kad toliko voliš slati slike![]()
- sheilak
#155 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Prijedlozi za mjesto sastanka
Ajmo narode
A termin je subota i nedjelja pa cemo do sutra navece dogovoriti dan jer je sljedece bozic
(r)
Ajmo narode
A termin je subota i nedjelja pa cemo do sutra navece dogovoriti dan jer je sljedece bozic
(r)
- walter kurtz
#156 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Cenat hoces da ti posaljeming-ecc wrote:pa onda je cenat. Ili cenat i po?walter kurtz wrote:Kako znas da je troglavpukepuke wrote: Hajde, jedva čekam, mora da je troglav kad toliko voliš slati slike![]()
-
ing-ecc
#157 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Naravnowalter kurtz wrote:Cenat hoces da ti posaljeming-ecc wrote:pa onda je cenat. Ili cenat i po?walter kurtz wrote: Kako znas da je troglav![]()
- Edin H.
#158 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jao_situacije wrote:jel to hoćete da kažete da postoji i život mimo forumaEdin H. wrote:lijepa u dusi wrote:
Nije![]()
Njemu je forum veliko gubljenje vremena, pa sta radi on u zivotu?
![]()
Ja to NIKADA nisam rekao
- Optimist
#159 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da ne citam svih 8 stranica, jel sta dogovoreno? Moze neki kratak rezime? 
-
shandrprcSA
#160 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
koliko mudrujete
nedelja, restoran Ahar u 18.00h 
- pukepuke
#161 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Eeee...walter kurtz wrote:Kako znas da je troglavpukepuke wrote:
Hajde, jedva čekam, mora da je troglav kad toliko voliš slati slike![]()
- Ramzess Veliki
#162 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ima čaja a ima i pive ...ing-ecc wrote: Hoćemo li u Johnija Ramo?
- Ramzess Veliki
#163 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Mene je zadnji put samo Respo pipo ...pukepuke wrote:Ma gledaj samo mene i bit će ti 1 na 1. Zabranit ću Bloo da te pipka ispod stola, ne boj sewalter kurtz wrote:samo 1 na 1 :socijalnoanksiozan:pukepuke wrote: Nah, meni šampita daleko draža. Ništa lakše WK, dođi na sljedeće druženje. Ako smiješ.
- Euridika
- Globalna šefica
#164 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jel' pao kakav dogovor?
- Euridika
- Globalna šefica
#165 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ramzess Veliki wrote:Mene je zadnji put samo Respo pipo ...pukepuke wrote:Ma gledaj samo mene i bit će ti 1 na 1. Zabranit ću Bloo da te pipka ispod stola, ne boj se
Kako ja ovo nisam registrirala? A sjedila sam negdje između vas dvojice...
Respo je izgleda Houdini i dugoruk...
- klixoris
#166 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jel ti to krivo sto nije tebe pipn'o ?Euridika wrote:Ramzess Veliki wrote:Mene je zadnji put samo Respo pipo ...pukepuke wrote:Ma gledaj samo mene i bit će ti 1 na 1. Zabranit ću Bloo da te pipka ispod stola, ne boj se![]()
Kako ja ovo nisam registrirala? A sjedila sam negdje između vas dvojice...![]()
- pukepuke
#167 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dugonog je, Euridika, a naučio od Bloo pipkanje nogom ispod stolaklixoris wrote:Jel ti to krivo sto nije tebe pipn'o ?Euridika wrote:Ramzess Veliki wrote: Mene je zadnji put samo Respo pipo ...![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#168 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Slabo ste se organizovali
Udario junak na junaka
Udario junak na junaka
- pukepuke
#169 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
A nemoj gledati tako usko, otvoreni smo za razna iskustvaTomahawk11 wrote:Slabo ste se organizovali![]()
Udario junak na junaka
- spreca
#170 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
u vas bas bio grupnjak...........da sam znao dosao bi i ja ........imam dve noge i jednu pomocnu i dvije ruke..........ma sve bi vas pipopukepuke wrote:A nemoj gledati tako usko, otvoreni smo za razna iskustvaTomahawk11 wrote:Slabo ste se organizovali![]()
Udario junak na junaka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#171 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ne znam, verzija sprijeda strijelac, pozadi djevica je ok (mislim na muski svijet), ostalopukepuke wrote:A nemoj gledati tako usko, otvoreni smo za razna iskustvaTomahawk11 wrote:Slabo ste se organizovali![]()
Udario junak na junaka
- Euridika
- Globalna šefica
#172 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma jok bolan, već hoću da utvrdim trebam li posjetiti optičara...klixoris wrote:Jel ti to krivo sto nije tebe pipn'o ?Euridika wrote:Ramzess Veliki wrote:Mene je zadnji put samo Respo pipo ...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#173 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Aaaaa zato... Ja sam gledala iznad stola, nisam upratila šta se dešava ispod stola...pukepuke wrote:Dugonog je, Euridika, a naučio od Bloo pipkanje nogom ispod stolaklixoris wrote:
quote="Euridika"]
Ramzess Veliki wrote: Mene je zadnji put samo Respo pipo ...![]()
[/quote
Jel ti to krivo sto nije tebe pipn'o ?imao je meke antilopne cipele, pa je onda nježno Ramu škakljao po gležnju, malo zadizao hlače... Vidjela si kako se Ramo smješkao svo vrijeme, e sad, je li mislio da sam ja ili je znao da je Respo...
Još sam ja zelena, meni valja još učiti...
- Sephora
#174 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Radi li se sta ozbiljno ovdje ? 
- Euridika
- Globalna šefica
#175 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Otto, majke mi, nisam skontala... Zabrinuta sam...Otto_13 wrote:Cuj ti to nisi vidjela ? Opticaru druze moj
Možda je i mene neko pipao, a da nisam skužila...