Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jao, prvi poljubac, ali onaj pravi.... To je tako davno bilo. Zvao se Ado. Meni je bilo oko 12-13. On par godina stariji. Bila sam u posjeti kod maminih. Poljubio me ispred njihove kuce. Kako sam dosla do ulaznih vrata i usla u kucu ni dan danas ne znam. Sjecam se da me nana pocela ispitkivati gdje sam bila jer je vec bilo pokasno. A ja nisam znala sta cu od sebe. Cinilo mi se da mi na celu pise da sam se tren prije ljubila. Samo mi se vrtilo u glavi i stomaku.
Imao sam 14 g. Poslije treninga se desio, njoj 16 g. osjecaj neopisiv, i dan danas se pitam jel mi se zavrtilo od treninga, poljupca ili onoga sto se desavalo poslije
Dakle, bila je jesen '93. Meni 14, a njemu 15. Počelo granatiranje na Sarajevo, pa smo sišli u prizemlje zgrade kod komšinice. Roditelji u jednu sobu, a mi u drugu. Bilo je, kako neko ranije reče - tehnički ljigavo, ali su leptirići mlatarali krilima u mom stomaku... I pravila sam se da sam se i ranije ljubila. Dobio je korpu nakon dvije sedmice.
Trebalo je ipak proći nekoliko godina da mi se stvarno zavrti od poljupca. Nisam poslije mogla ključom potrefiti bravu haustora.
(By the way, i taj je dobio korpu nakon dvije sedmice.)
Semiramida wrote:Dakle, bila je jesen '93. Meni 14, a njemu 15. Počelo granatiranje na Sarajevo, pa smo sišli u prizemlje zgrade kod komšinice. Roditelji u jednu sobu, a mi u drugu. Bilo je, kako neko ranije reče - tehnički ljigavo, ali su leptirići mlatarali krilima u mom stomaku... I pravila sam se da sam se i ranije ljubila. Dobio je korpu nakon dvije sedmice.
Trebalo je ipak proći nekoliko godina da mi se stvarno zavrti od poljupca. Nisam poslije mogla ključom potrefiti bravu haustora.
(By the way, i taj je dobio korpu nakon dvije sedmice.)