first kiss

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

24. rujan 19 sati i 5 minuta 1996. godine na trolejbusnoj stanici kod Robota u Hrasnom :D:D:D meni se čini da je bio utorak... poslije fizike :D:D:D

:roll:

il sam bezosjećajno đubre ili mi je bilo bezveze... uglavnom
taj dan mi ništa ne prestavlja...

ali budući da sam dugo kukao kako se nisam nikad poljubio...
tada sam imao skoro 16 godina i još sam pamtio datume tako da nisam zaboravio

elem veza je trajala fenomenalnih 14 dana :D
anais_nin

Post by anais_nin »

komi wrote:
elem veza je trajala fenomenalnih 14 dana :D
:lol: :lol: :lol: znaci ja sam vec sa 13 bila peMzija :lol: :D
lejla_usa

Post by lejla_usa »

Jao, prvi poljubac, ali onaj pravi.... To je tako davno bilo. Zvao se Ado. Meni je bilo oko 12-13. On par godina stariji. Bila sam u posjeti kod maminih. Poljubio me ispred njihove kuce. Kako sam dosla do ulaznih vrata i usla u kucu ni dan danas ne znam. :-) :D Sjecam se da me nana pocela ispitkivati gdje sam bila jer je vec bilo pokasno. A ja nisam znala sta cu od sebe. Cinilo mi se da mi na celu pise da sam se tren prije ljubila. Samo mi se vrtilo u glavi i stomaku. :D
Coco_Marocco

Post by Coco_Marocco »

Imao sam 14 g. Poslije treninga se desio, njoj 16 g. osjecaj neopisiv, i dan danas se pitam jel mi se zavrtilo od treninga, poljupca ili onoga sto se desavalo poslije :P
Semiramida

Post by Semiramida »

Dakle, bila je jesen '93. Meni 14, a njemu 15. Počelo granatiranje na Sarajevo, pa smo sišli u prizemlje zgrade kod komšinice. Roditelji u jednu sobu, a mi u drugu. Bilo je, kako neko ranije reče - tehnički ljigavo, ali su leptirići mlatarali krilima u mom stomaku... I pravila sam se da sam se i ranije ljubila. Dobio je korpu nakon dvije sedmice.

Trebalo je ipak proći nekoliko godina da mi se stvarno zavrti od poljupca. Nisam poslije mogla ključom potrefiti bravu haustora. 8-)
(By the way, i taj je dobio korpu nakon dvije sedmice.)
anais_nin

Post by anais_nin »

Semiramida wrote:Dakle, bila je jesen '93. Meni 14, a njemu 15. Počelo granatiranje na Sarajevo, pa smo sišli u prizemlje zgrade kod komšinice. Roditelji u jednu sobu, a mi u drugu. Bilo je, kako neko ranije reče - tehnički ljigavo, ali su leptirići mlatarali krilima u mom stomaku... I pravila sam se da sam se i ranije ljubila. Dobio je korpu nakon dvije sedmice.

Trebalo je ipak proći nekoliko godina da mi se stvarno zavrti od poljupca. Nisam poslije mogla ključom potrefiti bravu haustora. 8-)
(By the way, i taj je dobio korpu nakon dvije sedmice.)
komi:

elem veza je trajala fenomenalnih 14 dana

da ti nisi nesto petljala s nasim komijem? :D
Post Reply