stas ba davat oglas...to kostacallmethebreeeze wrote:jah, to cu napisati u oglasu. bosnjak, 28 god, solidno gradjen, mumin de luxe, sjedim kad pisam. trazim postenu hanumu da mi bude druga zena, mora biti vjernica.pitt wrote:sto se prodaje....zna on da je zenama smrt poklopac spustati![]()
![]()
FIKRETA...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
#26 Re: FIKRETA...
-
callmethebreeeze
#27 Re: FIKRETA...
pitt wrote:stas ba davat oglas...to kostacallmethebreeeze wrote:jah, to cu napisati u oglasu. bosnjak, 28 god, solidno gradjen, mumin de luxe, sjedim kad pisam. trazim postenu hanumu da mi bude druga zena, mora biti vjernica.pitt wrote:sto se prodaje....zna on da je zenama smrt poklopac spustati![]()
![]()
![]()
Pitaj hanumu ima li kakvu jaranicu
vidis da je to moderno sada
![]()
![]()
- pitt
#28 Re: FIKRETA...
i onda si "hadzo"
: D: D
-
callmethebreeeze
#29 Re: FIKRETA...
nasa "zajednicka" prijateljica.pitt wrote:i onda si "hadzo"![]()
- pitt
#30 Re: FIKRETA...
ha jacallmethebreeeze wrote:nasa "zajednicka" prijateljica.pitt wrote:i onda si "hadzo"![]()
-
callmethebreeeze
#31 Re: FIKRETA...
heheh. nece biti teretli rasprava ko je bio u kome, kada kako i slicno.pitt wrote:ha jacallmethebreeeze wrote:nasa "zajednicka" prijateljica.pitt wrote:i onda si "hadzo"![]()
sveto trojstvo
jos ako je mladja....super
![]()
- pitt
#32 Re: FIKRETA...
ma jok.....jashi svi smo nashi
erno cura rece da zivi u takvoj vezi u sarajevu pa ti vidi

- anais_nin
#33 Re: FIKRETA...
pitt wrote:ma jok.....jashi svi smo nashierno cura rece da zivi u takvoj vezi u sarajevu pa ti vidi
![]()
![]()
ma to je onaj maki doveo jednu od svojih hanuma da potvrde njegovu pricu
-
talijan
#34 Re: FIKRETA...
lijepo si ovo primjetilaanais_nin wrote: eh sad uloga Fikrete nije ogranicena na zenebarem ne bi trebala biti....zivot je nepredvidiv...nekad osoba kraj nas zapadne u tesku krizu, radi stvari koje nam nisu jasne, koje mozda ne odobravamo....samo svako od nas ima neku granicu tolerancije....neki malo visu, neki malo nizu....nekada su u pitanju samo faze, tj ograniceni vremenski periodi nakon kojih kriza prodje....neki ljudi bjeze cim odnos malo zamirise na probleme
tj neki su tu samo dok je med i mlijeko....neki opet nemaju nikako te crte, nego samo trpe i trpe, cak i kad izgleda da se stvari nikad nece promjeniti....
u braku si malo fikreta ti, a malo tvoj partner...po potrebi
ponekad ste obadvoje fikreta svom sinu ili kceri...
Last edited by talijan on 01/05/2008 09:18, edited 1 time in total.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#35 Re: FIKRETA...
E ja mislim da danas(i u dobru i zlu)Fikreta je majka svojoj djeci.....Medju partnerima,Fikrete polako izumiru.....Nazalost!talijan wrote: ponekad ste obadvoje fikreta svom sinu ili kceri...
.
- Šeherzada
#36 Re: FIKRETA...
Da li postoji na ovom forumu muska Fikret?Bas bih ga voljela upoznati
- otherside
#37 Re: FIKRETA...
sto? malo ti kolega 
- Šeherzada
#38 Re: FIKRETA...
Ma on je meni dovoljan ali on NIJE Fikreta..... 
- otherside
#39 Re: FIKRETA...
nego Fikret?aida05 wrote:Ma on je meni dovoljan ali on NIJE Fikreta.....
-
Benighted
#40 Re: FIKRETA...
Nije... nije trenutna depresija i nije solidarnost...anais_nin wrote: ja bih rekla da se ovde radi o covjeku koji je zapao u tesku depresiju i samo vidi sve crno oko sebe, i ne moze da vjeruje da je njegova Fikreta jos uvijek pokraj njega iako se on drasticno promjenio, poceo piti, kockati....on nije bio takav kad ga je Fikreta upoznalai umjesto da mu okrene ledja, ni Fikreta ne leti na jug
![]()
eh sad uloga Fikrete nije ogranicena na zenebarem ne bi trebala biti....zivot je nepredvidiv...nekad osoba kraj nas zapadne u tesku krizu, radi stvari koje nam nisu jasne, koje mozda ne odobravamo....samo svako od nas ima neku granicu tolerancije....neki malo visu, neki malo nizu....nekada su u pitanju samo faze, tj ograniceni vremenski periodi nakon kojih kriza prodje....neki ljudi bjeze cim odnos malo zamirise na probleme
tj neki su tu samo dok je med i mlijeko....neki opet nemaju nikako te crte, nego samo trpe i trpe, cak i kad izgleda da se stvari nikad nece promjeniti....
za nekog je Fikreta blesava sto trpi takvog muza, a za nekog je zena koja iz ljubavi i dalje daje podrsku muzu koji vise nije tako bajanstvar percepcije
A sto se izigravanja Fikrete nekom tice, ne, ne bih preuzela to kao zivotnu uloguako cu vec glumiti u necijem filmu onda cu svoju ulogu primarno odredjivati ja, a ne prilagodjavati je citav zivot necijoj losoj formi
hronicni pacenici need not apply
![]()
ali isto tako ne bi mi bilo mrsko pruziti podrsku i donositi tresnje nekome dok ne bude ponovo spreman za zajednicki let na jug
(ukoliko procjenim da je ovo zadnje moguce i vjerovatno)
Radi se o tome da ona pere tudja stubista zbog njegovih lutanja,kafana i tombola...Ona zna da on laze i da se promjenit nece nikada ... Cak joj i on na to ukazuje sa : zivot je jedan,zivi ga Fikreta,ali ona ne slusa... stvar je u tome sto je on inace u losoj formi,a pogotovo u tom trenutku ... a ona i dalje tresnje iznosi... jer nekada je voljela covjeka ,ali to ODAVNO vec nije on...i ne radi se o tome da ce oni eto samo to ljeto propustiti jug,vec sigurno i svako sljedece...
Kazu mazohizam pocinje sa kompromisom,a zavrsava sa ... ??? ... tresnjama...
- Šeherzada
#41 Re: FIKRETA...
Nije ni Fikret ali ide prema tome.Skupio je slovo F i I sad je skupio i K....Napreduje
- fishtrija
#42 Re: FIKRETA...
Žderačice muškimja
se iskupile...
- Šeherzada
#43 Re: FIKRETA...
Ko ovdje zdere muske?Znaci zato ih je malo na zemlji..Mislim muskih u pravom smislu te rijeci
- fishtrija
#44 Re: FIKRETA...
Upravo zato, ali ne od žderanja no zbog pokušaja... Sad se krijemo jer nam nije do glanjape...
- Šeherzada
#45 Re: FIKRETA...
Hvala Bogu,jedem samo hranu,muskarce jos nisam pocela.... 
- otherside
#46 Re: FIKRETA...
a kolaga? vec bez posla ostade...i ne zna jadnik da mu je to pocetak krajaaida05 wrote:Hvala Bogu,jedem samo hranu,muskarce jos nisam pocela....
- Šeherzada
#47 Re: FIKRETA...
Ma nije sta ti je.....Ocito nisi citala detalje.Njega ne jedem,njega