dzaba joj engleski ako ne zna sta je ceif i merakVenomousV wrote:![]()
![]()
a engleski, cisto da ne bih morala objasnjavat' neke pojmove i sl i zbog toga sto se cesto bolje izrazim na engleskom nego na bosanskom... jbg
Fakultet i veza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Smoki
#26 Re: Fakultet i veza
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#27 Re: Fakultet i veza
engleski, njemacki, fore i fazoni, i kad to sve neko kapira... neprocjenjivo 
-
Smoki
#28 Re: Fakultet i veza
i onda mozete laganini gledat seriju gute zeiten schlechte zeitenALexis wrote:engleski, njemacki, fore i fazoni, i kad to sve neko kapira... neprocjenjivo
- metar_drva
#29 Re: Fakultet i veza
ne jebem ništa ispod docenta
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#30 Re: Fakultet i veza
Pa onda bas i nemas nesto bogat sexualni zivot.metar_drva wrote:ne jebem ništa ispod docenta
- metar_drva
#31 Re: Fakultet i veza
ko konj! jednom godišnjeladyblue18 wrote:Pa onda bas i nemas nesto bogat sexualni zivot.metar_drva wrote:ne jebem ništa ispod docenta![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#32 Re: Fakultet i veza
Mashala, ne ureklo se.metar_drva wrote: ko konj! jednom godišnje
- kmirsad
#33 Re: Fakultet i veza
ma ne mora imat fakultet... ko ona Ganičeva kčer... nek ima stan i debeo račun u Sviss bank, more i dolari, dobre noge, guzove, da voli ... khm, khm... đes lejdi...
...eto... jebo fakultete... 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#34 Re: Fakultet i veza
metar_drva wrote:ne jebem ništa ispod docenta
-
sarajev_o
#35 Re: Fakultet i veza
nije presudno ali mi je bitno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#36 Re: Fakultet i veza
Bas je tesko sad doci do diplome
dzabe mu sto je prosao kroz skolu ako skola nije prosla kroz njega
elem, totalno nebitno sluzbeno obrazovanje, opca kultura jako vazna
dzabe mu sto je prosao kroz skolu ako skola nije prosla kroz njega
elem, totalno nebitno sluzbeno obrazovanje, opca kultura jako vazna
- black
#37 Re: Fakultet i veza
pa logichno ako bi gledao uvodni post, mogao bi samo da gledash kako docent jastuchi, a ti se muzafere kupajmetar_drva wrote:ne jebem ništa ispod docenta
- ema_
#38 Re: Fakultet i veza
A mislila sam da ja jedina gledam na poznavanje jezika, doduše, ja drugi preferiramVenomousV wrote:bitno mi je da je inteligentan, pametan (kao ja ili vise) i OBAVEZNO da zna engleski...
jel fakultet zavrsio ili nije apsolutno me ne zanima...
samo znam da nikad, ali nikad ne bih mogla bit' s nekim ko ne zna engleski...
Što se tiče pitanja, mislim da muškarcima nije bitno da li im je djevojka fakultetski obrazovana koliko je to u obrnutoj situaciji, a što se opet lako objašnjava time da uglavnom muškarac je taj koji zarađuje itd... Da, znam ja da i žene danas rade, ali ipak muškarac treba da je uspješniji, if you know what I mean
- Eleonora
#39 Re: Fakultet i veza
Bitno mi je.
I smijesno mi je kad neko kaze - bitno je da je prirodno inteligentan/na. Pa valjda se to podrazumijeva.
Fakultetski obrazovan partner je pozeljan. Jer ako neko upise fakultet,i zavrsi ga, to govori ponesto o njemu : nije bio lijen, trudio se, zelio je napredovati, siriti vidike, saznati nesto novo, i na kraju krajeva, usmjeriti se u nekom pravcu, tj. onom - koji ga interesuje.
I smijesno mi je kad neko kaze - bitno je da je prirodno inteligentan/na. Pa valjda se to podrazumijeva.
Fakultetski obrazovan partner je pozeljan. Jer ako neko upise fakultet,i zavrsi ga, to govori ponesto o njemu : nije bio lijen, trudio se, zelio je napredovati, siriti vidike, saznati nesto novo, i na kraju krajeva, usmjeriti se u nekom pravcu, tj. onom - koji ga interesuje.
- metar_drva
#40 Re: Fakultet i veza
aj hev no mani, aj have no frends,VenomousV wrote:bitno mi je da je inteligentan, pametan (kao ja ili vise) i OBAVEZNO da zna engleski...
bat got TiVI intelidžents,
aj hev big dik end kapl of egs
tu put sam hepines bitvin jor legs...
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#41 Re: Fakultet i veza
metar_drva wrote:aj hev no mani, aj have no frends,VenomousV wrote:bitno mi je da je inteligentan, pametan (kao ja ili vise) i OBAVEZNO da zna engleski...
bat got TiVI intelidžents,
aj hev big dik end kapl of egs
tu put sam hepines bitvin jor legs...
hvala, drugovi, sjedite, sjedite
- black
#42 Re: Fakultet i veza
VenomousV wrote:
a engleski, cisto da ne bih morala objasnjavat' neke pojmove i sl i zbog toga sto se cesto bolje izrazim na engleskom nego na bosanskom... jbg
- JThomas
#43 Re: Fakultet i veza
neodoljivo me podsjeća na onu raju što bolje voze pijani nego trijezni... 
- Lunizz
#44 Re: Fakultet i veza
Cuj fakultet zna se gdje je zeni mjesto.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#45 Re: Fakultet i veza
Apsolutno se NE slažem s tobom. Ali ne bih da objašnjavam zašto... Dovoljno je samo reći da je to što si napisala tako površno razmišljanje.Eleonora wrote:Bitno mi je.
- Eleonora
#46 Re: Fakultet i veza
Ko je rekao da se moras slagati.Entropio wrote:Apsolutno se NE slažem s tobom. Ali ne bih da objašnjavam zašto... Dovoljno je samo reći da je to što si napisala tako površno razmišljanje.Eleonora wrote:Bitno mi je.
I meni je povrsna tvoja izjava bez argumenata.
- metar_drva
#47 Re: Fakultet i veza
samo polako, vremenom se kriteriji srozaju, pa te na kraju zapadne dežmenkasti ćelavac debelih naočala i masne potkošulje, a od jezika zna jezik kladionice - sve neke šifre, naki x-ovi, fixovi, četvrte finske lige i toema_ wrote:
A mislila sam da ja jedina gledam na poznavanje jezika, doduše, ja drugi preferiram![]()
- ema_
#48 Re: Fakultet i veza
@entorpio
Pa, izuzetak mogu biti oni koji su bili spriječeni da pohađaju fax, od ove starije generacije npr. rat, a od mlađe... Finansije i slično... (onda ne bi bilo površno razmišljanje
)
I ja se slažem da fakultet, ma i 5 njih ne čini zrelu i razumnu osobu, te nekoga ko zna da priča o hiljadu različitih tema, a i da se opusti ponekad...

@metar_drva
Pa i nije nešto ogroman kriterij poznavanje stranog jezika, pogotovo engleskoga... Veći je kriterij tražiti 6 pack ili direktorski položaj, pa neke opet traže , pa i nađu
Uostalom, dovoljno traganje za onim što želimo dovesti će nas do toga, aBd...
Pa, izuzetak mogu biti oni koji su bili spriječeni da pohađaju fax, od ove starije generacije npr. rat, a od mlađe... Finansije i slično... (onda ne bi bilo površno razmišljanje
I ja se slažem da fakultet, ma i 5 njih ne čini zrelu i razumnu osobu, te nekoga ko zna da priča o hiljadu različitih tema, a i da se opusti ponekad...
@metar_drva
Pa i nije nešto ogroman kriterij poznavanje stranog jezika, pogotovo engleskoga... Veći je kriterij tražiti 6 pack ili direktorski položaj, pa neke opet traže , pa i nađu
-
*mima*
#49 Re: Fakultet i veza
Karanfilka wrote:Za forumase, koji su fakultetski obrazovani:
Koliko vam je bitno da je vas partner u vezi (eventualno braku) isto fakultetski obrazovan?
Mislite li da je to neki faktor, koji potajno dosta znaci, ukoliko jedna od osoba ima fakultet?
Koliko po vama to treba da bude odlucujuci faktor za vezu?
Da li to ljudima zaista puno znaci, ali kriju da ne bi ispali bezveze i da ne ispadne kao da ne znaju cijeniti ostale kvalitete i osobine kod ljudi?
tebi najvise znaci
-
Sir_Lancelot
#50 Re: Fakultet i veza
Ma može se fakultet završiti bez veza, ali nije lose ako imas jednu da te malo pogura