edit post

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pitt

Post by pitt »

Bumbar wrote:e bi li volio znati... :lol: :D
nego sta neg bi volio :D:D
delimiter

Post by delimiter »

Nedavno je moj drug na ulici tj. pred pekarom pitao dvije djevojke kako bi reagovale kad bi im na ulici prisao neki fin momak i rekao im da su lijepe...Nakon sto su obje nabacije onaj svoj "stupid bosnian girl look" odgovorile su, skoro uglas, da bi tom nekom jadniku odgovorile "bez komentara"
Naravoucenije: Nisu ovakva pitanja za nase cure. Za talijanke, spanjolke, engleskinje, holandjanke, turkinje, grkinje itd. da, ali za nase, pa hajd sad, da ne kazem glupace, sigurno nisu. Kruna na glavi, nista u glavi, nose majce na kojima pise "fuck me" ili "kiss me", a da pojma nemaju sta to zapravo znaci itd... bojim se - izgubljen slucaj.
lejlica

#78 Re: cure, sta vam prvo padne na pamet....

Post by lejlica »

photo wrote:kada vam pridje neki tip:
jos jedan koji hoce da me jebe; sta sada ovaj hoce; da ga iskoristim i plati mi pice; vidi budale; oh, ne opet; pa mogla bih mu i dati; e voljela bih da me ovaj rasturi; kako se ovoga otarasiti; papak, naletio si na opasnu macku.....

ili bilo sta slicno.
ozbiljno, sta vam prvo padne na pamet kada vam pridje tip? molim odgovore za one tipove koji vam se svide na prvi pogled i za one koji vam i nisu bas simapticni.
pomislim da mi je dosadno ici kuci sama, pa ako je bio fin dobije priliku da se i dalje vidjamo ako ne pred kucnim vratima nogu. :lol:
miknash

Post by miknash »

zalosno je to sto su se "dame" blago receno napele ko... a nikako jos da shvate u svojim glavama da je njih u odnosu na muski rod 7:1 :lol: i ne kontam na sta ce ga pokupiti kad je takva konkurencija. ocigledno pale izgled ala karleusa ili stoja :x :x :x a realno govoreci zensko nikad nije bilo jeftinije a sve fol bez komentara! :D :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

miknash wrote: a realno govoreci zensko nikad nije bilo jeftinije a sve fol bez komentara! :D :D :D
:shock: :shock: ne provjerih berzu, drugar... :roll: kako zhenetina stoji danas? jesu li to pale akcije? ma, oni Lijanovici oborise cijenu svega :x:x :lol::lol: :roll:

:lol: ajde kazi muuuuu :lol:
xygirl

Post by xygirl »

sto mi prvo padne na pemat kad mi pridje neki tip?
pa valjda prvo pokusam skontati sto je njemu palo na pamet... pa ako je "normalan" (sto se da skuziti skoro pa odmah) onda mogu najnormalnije i popricati sa njim ili barem biti polajt... a ako ne neznam sto bi mi drugo palo na pamet osim da skontam najbolji nacin kako ga se rijesiti u rekordnom roku...
BigusDickus

Post by BigusDickus »

na primjer... :D
xygirl

Post by xygirl »

BigusDickus wrote:na primjer... :D
na primjer.. pitam ga hoce li lubenice :D pa kad kaze da hoce onda ga posaljem da si kupi... :D:D

a sta si ti mislio? :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

miknash wrote:zalosno je to sto su se "dame" blago receno napele ko... a nikako jos da shvate u svojim glavama da je njih u odnosu na muski rod 7:1 :lol: i ne kontam na sta ce ga pokupiti kad je takva konkurencija. ocigledno pale izgled ala karleusa ili stoja :x :x :x a realno govoreci zensko nikad nije bilo jeftinije a sve fol bez komentara! :D :D :D
kako koja, kako koja....
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sta prvo pomislim?? :shock: pa ako je momak simpatican na prvi pogled,onda se samo nasmijem i molim boga u sebi da kada progovori "ne zanosi" :D :D :D
a ako mi se ne svidi ni na jedan pogled :D :D a kamoli prvi,onda pokusavam biti maximalno fina i na karju...naravno,zdusiti :D :D
i kakve veze ima procenat djevojaka i momaka?
jel to znaci ako ima vise cura nasprav muskaraca,da bi trebale malo"spustiti kriteriji"????
beze bas ,al haj eto :D :D :D :D
Post Reply