Duge veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

macica

#26 Re: Duge veze

Post by macica »

Moja veza traje vec 3 godine i 3 mjeseca..jako sam sretna i ludo zaljubljena u svog decka, obozavam ga..znaci i nakon 3 godine ima toliko strasti, pozude, želje, ljubavi itd.kod oboje..Tako da ne znaci uvijek da je duga veza osudjena na propast...Bit je u tome da pronadjes srodnu dusu, ljubav svog zivota...to kad ti se desi-tu nema kraja..TNX GOD!!! ;)
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#27 Re: Duge veze

Post by davorf »

ladyblue18 wrote:A godina dana je duga veza? :mrgreen:

Ne volim duge veze, ja nikada ne bih bila u vezi 5,6 i vise godina jer vecina takvih veza zavrsi tako sto je on ostavi, i nakon 2 mjeseca se ozeni drugom.
Imala nekoliko takvih primjeraka u okolini, govorila da ce tako zavrsiti, ali sam ispadala ljubomorna kucka.
I danas imam takvih, ali sutim...jer necu da budem ljubomorna kucka... :-)
Ljudi ne vole kada im kazes istinu, to je cudo jedno...

Naravno ko moze svaka cast. Ima i izuzetaka, ali malo.
A sta kada se dogodi suprotno...tj. ona njega ostavi...sto uvijek muskarac mora biti taj koji ostavlja? :-)

@anais :thumbup: koliko god neko smatrao da je grozno kad te neko nakon vise godina ostavi...ja opet smatram da bih isto ponovio...radi lijepih stvari koje su se u tom periodu desavale :) :mrgreen:
duboka_misao

#28 Re: Duge veze

Post by duboka_misao »

macica wrote:Moja veza traje vec 3 godine i 3 mjeseca..jako sam sretna i ludo zaljubljena u svog decka, obozavam ga..znaci i nakon 3 godine ima toliko strasti, pozude, želje, ljubavi itd.kod oboje..Tako da ne znaci uvijek da je duga veza osudjena na propast...Bit je u tome da pronadjes srodnu dusu, ljubav svog zivota...to kad ti se desi-tu nema kraja..TNX GOD!!! ;)
i jesu se uzeli na kraju? :D
Post Reply