djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MaNeTo
#676 Re: djevojka za zeniti?
Nije madner demotivisan 
-
dječak sa šibicama
#678 Re: djevojka za zeniti?
Pervan je kraljSarcom wrote:
- Luce
#679 Re: djevojka za zeniti?
anoush wrote:e nek' sam i ovo jednom pročitalaPeppermintSA wrote:ja trazim iskusnu i dominantnu zato sto nemam komplekse nize vrijednosti, kao vecina ljudi kod nas. Sto bi se rekao, ne trazim drugi dio sebe, vec trazim neku koja me moze pratiti!
već sam se zabrinula da na ovom forumu nema nijedno muško kojem treba partnerica, svi samo pričaju o nekim curicama koje će ih zadivljno gledati i veličati njihove sposobnosti...
Da nije ovo onaj sto zelenashici salje PP?
- Mannequin
#680 Re: djevojka za zeniti?
Cekamo!dječak sa šibicama wrote:Ja u tim slucajevima obicno pogledam na tastaturu, medjutim t nije ni blizu j, dakle nije tipfeler... madneru, izjasni se!anoush wrote:da li bi mi pojasnio uvećanu riječ?madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
-
Mr. Brightside
#681 Re: djevojka za zeniti?
Luce wrote:anoush wrote:e nek' sam i ovo jednom pročitalaPeppermintSA wrote:ja trazim iskusnu i dominantnu zato sto nemam komplekse nize vrijednosti, kao vecina ljudi kod nas. Sto bi se rekao, ne trazim drugi dio sebe, vec trazim neku koja me moze pratiti!
već sam se zabrinula da na ovom forumu nema nijedno muško kojem treba partnerica, svi samo pričaju o nekim curicama koje će ih zadivljno gledati i veličati njihove sposobnosti...
Da nije ovo onaj sto zelenashici salje PP?kljucne rijeci:iskusna i dominantna
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#682 Re: djevojka za zeniti?
madner wrote:Jesam, ali to nije tema. Imas li nesto reci sto nije pokusaj skretanja sa diskusije?
rekla sam
to što se tebi ne sviđa ono što sam rekla i što misliš da niko nije u pravu osim tebe... to je druga stvar, i nema veze s temom i diskusijom.
- madner
#683 Re: djevojka za zeniti?
Logicki je nemoguce da ako postoje vise misljenja o jednoj stvari vise od jednog bude ispravno.anoush wrote:madner wrote:Jesam, ali to nije tema. Imas li nesto reci sto nije pokusaj skretanja sa diskusije?
rekla sam
to što se tebi ne sviđa ono što sam rekla i što misliš da niko nije u pravu osim tebe... to je druga stvar, i nema veze s temom i diskusijom.
To sto sam ja u vecini slucajeva taj koji jeste u pravu je sada nebitno, posto to nije bio moj stav nego Freudov. To sto se tvoje misljenje kosi sa naucnim saznanjima na tom polju opet nije do mene.
- Ghost_Rider_XXX
#684 Re: djevojka za zeniti?
Jel to onaj isti Sigmund koji ne priznaje klitoralni orgazam, kad me već vučeš za jezik?! Frajer je prejak, al ima i pravo hebenih fula.madner wrote:Logicki je nemoguce da ako postoje vise misljenja o jednoj stvari vise od jednog bude ispravno.anoush wrote:madner wrote:Jesam, ali to nije tema. Imas li nesto reci sto nije pokusaj skretanja sa diskusije?
rekla sam
To sto sam ja u vecini slucajeva taj koji jeste u pravu je sada nebitno, posto to nije bio moj stav nego Freudov. To sto se tvoje misljenje kosi sa naucnim saznanjima na tom polju opet nije do mene.
-
moee
#685 Re: djevojka za zeniti?
Ma nek je cestita, a ne mora biti ni ruzna 
- madner
#686 Re: djevojka za zeniti?
Hm, fulio si. Sigmund je prvi utvrdio da doticni postoji i da je odvojen. Smatrao ga je inferiornim i to je to.Ghost_Rider_XXX wrote:Jel to onaj isti Sigmund koji ne priznaje klitoralni orgazam, kad me već vučeš za jezik?! Frajer je prejak, al ima i pravo hebenih fula.madner wrote:Logicki je nemoguce da ako postoje vise misljenja o jednoj stvari vise od jednog bude ispravno.anoush wrote: rekla sam
- anoush
#687 Re: djevojka za zeniti?
Jeste to je taj isti Sigmund. Izgleda da se za neke psihologija prestala razvijati kad je on odapeo papke...Ghost_Rider_XXX wrote:Jel to onaj isti Sigmund koji ne priznaje klitoralni orgazam, kad me već vučeš za jezik?! Frajer je prejak, al ima i pravo hebenih fula.
-
Gospoda Ministarka
#688 Re: djevojka za zeniti?
Vidim, Madneru, da ti jedino mogu lektorisati napisano....anoush wrote:a ne ide ti ni ovo d u t baš najbolje...madner wrote:Odklon od norme
devijacija je pravilno
oTklon je pravilno
- anoush
#689 Re: djevojka za zeniti?
Ministarko, čovjek tvrdi da je ovo u oDklon u bosanskom ISPRAVNO....Gospoda Ministarka wrote:Vidim, Madneru, da ti jedino mogu lektorisati napisano....anoush wrote:a ne ide ti ni ovo d u t baš najbolje...madner wrote:Odklon od norme
devijacija je pravilno
oTklon je pravilno
-
Gospoda Ministarka
#690 Re: djevojka za zeniti?
Pojma nemam, ja samo vidim da najdalje sto mozete dogurati u verbalnoj konfrontaciji sa njim je da mu nalazite gramaticke greske.anoush wrote:Ministarko, čovjek tvrdi da je ovo u oDklon u bosanskom ISPRAVNO....Gospoda Ministarka wrote:Vidim, Madneru, da ti jedino mogu lektorisati napisano....anoush wrote: a ne ide ti ni ovo d u t baš najbolje...
oTklon je pravilno
-
Incub
#691 Re: djevojka za zeniti?
Madnere jesi se vala borio k'o lav na ovoj temi i uspio si, pobio si im sve naume da te ubjede kontra tvojih stavova.
-
dječak sa šibicama
- anoush
#694 Re: djevojka za zeniti?
gdje neću nalaziti gramatičke greške kad je to jedino personal u riječima, sve ostalo je Freud... lame....Gospoda Ministarka wrote:Pojma nemam, ja samo vidim da najdalje sto mozete dogurati u verbalnoj konfrontaciji sa njim je da mu nalazite gramaticke greske.
- madner
#695 Re: djevojka za zeniti?
O kako to gordo zvuci, rijec personal se ne koristi u naseg govornom podrucju. Licno ili ti osobno, moze i personalno
Shvatam ja da ti nije drago sto si se svojim djelima svrstala u tu kategoriju, sto je cika Freud to sve ljepo opisao, sto ne znas sta je moje sta Sigmundovo ali takav je zivot. Ne mozemo svi biti dobitnici, neko mora biti gubitnik ko ce mladim narastajima biti zastrasujuci primjer.
Shvatam ja da ti nije drago sto si se svojim djelima svrstala u tu kategoriju, sto je cika Freud to sve ljepo opisao, sto ne znas sta je moje sta Sigmundovo ali takav je zivot. Ne mozemo svi biti dobitnici, neko mora biti gubitnik ko ce mladim narastajima biti zastrasujuci primjer.
-
PeppermintSA
#696 Re: djevojka za zeniti?
madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
sasvim ne tacno!
Kao sto sam rekao, ja trazim neku koja mene moze pratiti, odnosno, neku koju ja mogu pratiti(zamjenjivi pojmovi) - dakle, kao sto kolegica iznad rece: Partnericu! Nemam zelju ikome biti tata, u kojeg ce gledati kao u Tita. Neku koja ima samopouzdanje, samopostovanje, koja ima svoje ''ja''...
Likovi koji ganjaju neke ''fine, neiskvarene curice'', koje nisu nista u zivotu prosle i koje su, uslovno receno, ''sigurica'' imaju komplekse nize vrijednosti! Onam kome smeta da mu je cura/zena imala XY seksualnih partnera ima komplekse!
I kad kazem ''dominantna'', ne mislim na frojdovsku definiciju, niti na fromovu opsirniju definiciju, vec mislim na nesto sasvim drugo! A kad si vec povukao tu tezu, recu da po frojdovom shvatanju, 90% muskaraca kod nas trazi majcinsku, ili ti, simbiotsko-polu incestualnu, bezuslovno ljubav od svoje partnerice, sto se manifestuje kao totalna devijacija pojmovanja seksualnih odnosa, dovodeci do opstih seksualnih frustracija sto se, zatim, direktno kosi sa frojdovom definicijom zdravog psihoseksualnog razvoja!
Last edited by PeppermintSA on 08/07/2011 15:42, edited 4 times in total.
- anoush
#697 Re: djevojka za zeniti?
madner wrote:O kako to gordo zvuci, rijec personal se ne koristi u naseg govornom podrucju. Licno ili ti osobno, moze i personalno![]()
- anoush
#698 Re: djevojka za zeniti?
PeppermintSA wrote:madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
sasvim ne tacno!
Kao sto sam rekao, ja trazim neku koja mene moze pratiti, odnosno, neku koju ja mogu pratiti(zamjenjivi pojmovi) - dakle, kao sto kolegica iznad rece: Partnericu! Nemam zelju ikome biti tata, u kojeg ce gledati kao u Tita. Neku koja ima samopouzdanje, samopostovanje, koja ima svoje ''ja''...
Likovi koji ganjaju neke ''fine, neiskvarene curice'', koje nisu nista u zivotu prosle i koje su, uslovno receno, ''sigurica'' imaju komplekse nize vrijednosti! Onaj kome smeta da mu je cura/zena imala XY seksualnih partnera ima komplekse!
I kad kazem ''dominantna'', ne mislim na frojdovsku definiciju, niti na fromovu opsirniju definiciju, vec mislim na nesto sasvim drugo!
što je dominantna ličnost, za one koji su odmah preletili na sex i domine...Neku koja ima samopouzdanje, samopostovanje, koja ima svoje ''ja''...
- madner
#699 Re: djevojka za zeniti?
Dakle kada koristis neki izraz ne mislis na opce prihvacenu definiciju tog izraza, neko mislis na sasvim drugu stvar, koja se inace opisuje drugim izrazom.
Ima logike, sto jest jest.
Ima logike, sto jest jest.
-
dječak sa šibicama
#700 Re: djevojka za zeniti?
aplauz na otvorenoj sceniPeppermintSA wrote:madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
sasvim ne tacno!
Likovi koji ganjaju neke ''fine, neiskvarene curice'', koje nisu nista u zivotu prosle i koje su, uslovno receno, ''sigurica'' imaju komplekse nize vrijednosti! Onam kome smeta da mu je cura/zena imala XY seksualnih partnera ima komplekse!
I kad kazem ''dominantna'', ne mislim na frojdovsku definiciju, niti na fromovu opsirniju definiciju, vec mislim na nesto sasvim drugo! A kad si vec povukao tu tezu, recu da po frojdovom shvatanju, 90% muskaraca kod nas trazi majcinsku, ili ti, simbiotsko-polu incestualnu, bezuslovno ljubav od svoje partnerice, sto se manifestuje kao totalna devijacija pojmovanja seksualnih odnosa, dovodeci do opstih seksualnih frustracija sto se, zatim, direktno kosi sa frojdovom definicijom zdravog psihoseksualnog razvoja!Ti ''dominantni'' muskarci, zapravo, samo traze mamu i spadaju u kategoriju muskaraca koji pate od parafilija!