djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#576 Re: djevojka za zeniti?
pa eno i epruvete sa transfuzije se pozajmljuju... 
- Not My Idea
#577 Re: djevojka za zeniti?
fakat vise ne vidim smisao teme..
niko vise ne prica o zadanom, postavljacica se ne javlja..
sad je samo nametanje nekih vlastitih stavova, izrazavanje zelja, prepirke, banovi...

niko vise ne prica o zadanom, postavljacica se ne javlja..
sad je samo nametanje nekih vlastitih stavova, izrazavanje zelja, prepirke, banovi...
-
1906
#578 Re: djevojka za zeniti?
suspect_zero wrote:HAVANA wrote:Šta je ba ovo za dva dana,ja zanimljive teme
Svi bi da guze ...a kući materi fržu da dovedu...ko biva...mora bit da je poštena...čuj poštena...šta znači uopšte poštena ?
Valjda ona koja pusti par kapi krvi njemu u postelji![]()
....da, tih par kapi krvi su najvaljanije karakterne osobine kod žena
![]()
, time dokazuju da su vjerne, odane, poštene, vrijedne, domaćice, pravične, neiskvarene, da će voliti njegovu majku više od svoje, da će kuća vazda blistati, da ga nikada neće olajavati kod uže i šire familije, da će biti dobre i uzorne majke, da će samo njega, al' samo njega...svog PRVOG muškarca uvijek željeti i maštati o njemu, njegovo ime dozivati na samrti, da ga nikada neće obrukati ni pred rajom a kamoli pred njegovim amidžom, da će se uvijek ponositi sa njim i govoriti mu ''da tebe Bog ne stvori ja bih netaknuta ostala, jer bolji po Dunjaluku ne hoda''......jes', jes' ovo sve stane u tih par kapi
![]()
al opet - nista se ne pika - ako carsaf ne sacuvas
-
udrch
#579 Re: djevojka za zeniti?
@Serena
Ne razumijem kako može biti normalno da su bračni supružnici imali 10+ sexualnih partnera..nismo životinje da vršimo prirodnu selekciju..
Mi smo intelektualna bića i posjedujemo puno više kvaliteta od onoga što nam ti želiš reći..jer koliko ja čitam iz tvojih postova mi trebali da se guzimo redom i kad nađemo ono što nam odgovara onda to trebamo uzeti..a tu se postavi onda prirodno pitanje: ZAŠTO?
Kao muškarac mogao bih reći da si "dobra", ali šta će biti kroz nekoliko godina, možda mi naleti bolja ili mlađa..uostalom zašto bih se uopšte ograničavao na jednu, kad ti zastupaš da je normalno da imamo koju god stignemo..
Bitno je da se mi kvalitetno guzimo, a porodica je nebitna skroz..
Da se razumijemo, nisam neki zagriženi psihopata, ne smatraju me ljudi da sam nenormalan, ali meni je ovaj stav nenormalan, iako svoju ženu nisam nikad pitao "šta ima", oženio sam onu koja mi je odgovarala zbog drugih stvari..
Sex je samo sex i kad tad izblijedi i postane nevažan..ljubav je valjda ta koja nas spaja..a ne vidim ja tu ljubav gdje bi mjerilo odabira bila fizička izdržljivost partnera ili slično..
Osim toga, zar smo ovdje na ovoj "stijeni" samo zbog sexa?
Ne razumijem kako može biti normalno da su bračni supružnici imali 10+ sexualnih partnera..nismo životinje da vršimo prirodnu selekciju..
Mi smo intelektualna bića i posjedujemo puno više kvaliteta od onoga što nam ti želiš reći..jer koliko ja čitam iz tvojih postova mi trebali da se guzimo redom i kad nađemo ono što nam odgovara onda to trebamo uzeti..a tu se postavi onda prirodno pitanje: ZAŠTO?
Kao muškarac mogao bih reći da si "dobra", ali šta će biti kroz nekoliko godina, možda mi naleti bolja ili mlađa..uostalom zašto bih se uopšte ograničavao na jednu, kad ti zastupaš da je normalno da imamo koju god stignemo..
Bitno je da se mi kvalitetno guzimo, a porodica je nebitna skroz..
Da se razumijemo, nisam neki zagriženi psihopata, ne smatraju me ljudi da sam nenormalan, ali meni je ovaj stav nenormalan, iako svoju ženu nisam nikad pitao "šta ima", oženio sam onu koja mi je odgovarala zbog drugih stvari..
Sex je samo sex i kad tad izblijedi i postane nevažan..ljubav je valjda ta koja nas spaja..a ne vidim ja tu ljubav gdje bi mjerilo odabira bila fizička izdržljivost partnera ili slično..
Osim toga, zar smo ovdje na ovoj "stijeni" samo zbog sexa?
- madner
#580 Re: djevojka za zeniti?
Nema logike, sta ce klocu brava. Kljuc ima smisla.
-
hocunecu
#581 Re: djevojka za zeniti?
sta god ko trazi to i nadje
,sigurna sam u to

- madner
#582 Re: djevojka za zeniti?
Ne dolikuje ti nicku da budes sigurna 
- edo_79
#583 Re: djevojka za zeniti?
1906 wrote:suspect_zero wrote:HAVANA wrote:Šta je ba ovo za dva dana,ja zanimljive teme
Svi bi da guze ...a kući materi fržu da dovedu...ko biva...mora bit da je poštena...čuj poštena...šta znači uopšte poštena ?
Valjda ona koja pusti par kapi krvi njemu u postelji![]()
....da, tih par kapi krvi su najvaljanije karakterne osobine kod žena
![]()
, time dokazuju da su vjerne, odane, poštene, vrijedne, domaćice, pravične, neiskvarene, da će voliti njegovu majku više od svoje, da će kuća vazda blistati, da ga nikada neće olajavati kod uže i šire familije, da će biti dobre i uzorne majke, da će samo njega, al' samo njega...svog PRVOG muškarca uvijek željeti i maštati o njemu, njegovo ime dozivati na samrti, da ga nikada neće obrukati ni pred rajom a kamoli pred njegovim amidžom, da će se uvijek ponositi sa njim i govoriti mu ''da tebe Bog ne stvori ja bih netaknuta ostala, jer bolji po Dunjaluku ne hoda''......jes', jes' ovo sve stane u tih par kapi
![]()
al opet - nista se ne pika - ako carsaf ne sacuvas

Oj kruše ..............
- wicked
#584 Re: djevojka za zeniti?
@Serena
da dodje do sexa,najpotrebniji je pristanak djevojke,a ostalo je lahko...dobro,prvi put je potesko
..
djevojka koja kaze to "da" desetak puta do svoje 23-e,nije bas sigurica za brak....
naravno,ovo je samo na prvi pogled,ne mogu tome pomoci...kada mi se svidi neka djevojka kao osoba,ne obracam paznju na (ne)iskustvo.
muskarci su vecinom isti sto se tice razmisljanja i ponasanja,a dok su djevojke svaka za sebe (ne mislim nista lose)...
eh,sto muskarac upozna vise djevojaka,bolje ce se ophoditi prema buducoj zeni...
iz licnog iskustva mogu reci,da sa svakom novom djevojkom ili jaranicom nesto novom naucim o vasem svijetu...
da dodje do sexa,najpotrebniji je pristanak djevojke,a ostalo je lahko...dobro,prvi put je potesko
djevojka koja kaze to "da" desetak puta do svoje 23-e,nije bas sigurica za brak....
naravno,ovo je samo na prvi pogled,ne mogu tome pomoci...kada mi se svidi neka djevojka kao osoba,ne obracam paznju na (ne)iskustvo.
muskarci su vecinom isti sto se tice razmisljanja i ponasanja,a dok su djevojke svaka za sebe (ne mislim nista lose)...
eh,sto muskarac upozna vise djevojaka,bolje ce se ophoditi prema buducoj zeni...
iz licnog iskustva mogu reci,da sa svakom novom djevojkom ili jaranicom nesto novom naucim o vasem svijetu...
-
luciferino
#585 Re: djevojka za zeniti?
On moze znati samo da li je bio jedan ili nije bio nijedan, a i to je danas diskutabilno zahvaljujuci hirurgiji.Serena wrote:Pitanje je sljedece. Znaci.. znamo da je od pamtivijeka broj sexualnih partnera zene izuzetno bitan pri ocjenjivanju njenih moralnih kvaliteta, a njena sexualna proslost moze biti presudna pri ostvarivanju bilo kakve smislene veze ili braka. Tako da po prosjecnom razmisljanju jednog balkanca (cak liberalnog balkanca), ispravite me ako grijesim, pristojan broj parnera za djevojku (starosti do nekih 23-4 godine) bi bio do 3. Ako je postojao samo jedan, to je idealno valjda... Ako su bila 2 do 3 to je ok... Znaci to do 3 je za zeniti odmah... Ako se broj penje do 5, to je vec diskutabilno, ali recimo da djevojka ima pravo na popravni. Od 5 do 10 - kurva... A ako ih je imala preko 10... ta vec treba biti spaljena na lomaci?!
O ovome sam razgovarala sa velikim brojem muskih prijatelja i sa deckom, i svi otprilike imaju istu kategorizaciju, kako sam gore navela. Ovdje na forumu je vec mnogo vise jedinki, i zanimaju me vasa misljenja, i zenska i muska... Da li vi muski stvarno ovako razmisljate.. Postoji li neki muskarac koji nije toliko licemjeran da iako je on presao cca 10-15 zena, zeni broji svakog partnera, i naravno i prirodu odnosa sa tim partnerom... Ako je to bila veza, sve je ok. Ako je nedajbozenikome zena imala "prijatelja s povlasticama" eto ga jos jedan pecat na celo "NE ZENITI"... I uostalom, koju razliku cini npr 3 ili 5... Ako su od ta tri, dva bila fuck buddyja, kakve onda veze ima ako je imala jos dva fuck buddyja, kad je vec zena jaaaaaaaako niskih moralnih vrijednosti???
Bila bih zahvalna da mi neko objasni ovaj fenomen muskog razmisljanja, i da mi da neki validan argument osim onog "to je jednostavno tako od kada svijet postoji"
Osim toga, ako mu je to jedini kriterij pri odabiru vrle supruge, jadna mu je mila majka.
- wicked
#586 Re: djevojka za zeniti?
ta prva cura, il nema 18 ili nije privlacna....ehhesanabe wrote:Evo, cura kojoj je prislo 5 momaka u zivotu i sa svih 5 je spavala
i
Cura kojoj je prislo 105 momaka u zivotu, sa 10 je spavala
e hajd sad, koja je bolja/gora?
a ozb,sve je relativno...ne mozes biti pametan nikako...
moze bivsa prodavacica ljubavi biti bolja majka i supruga od one koja se "cuva"
- HAVANA
#587 Re: djevojka za zeniti?
wicked wrote:ta prva cura, il nema 18 ili nije privlacna....ehhesanabe wrote:Evo, cura kojoj je prislo 5 momaka u zivotu i sa svih 5 je spavala
i
Cura kojoj je prislo 105 momaka u zivotu, sa 10 je spavala
e hajd sad, koja je bolja/gora?
a ozb,sve je relativno...ne mozes biti pametan nikako...
moze bivsa prodavacica ljubavi biti bolja majka i supruga od one koja se "cuva"
Naravno da moze.
Zivot je
nekad siv
nekad zut...
Mnogo ljudi se spletom okolnosti naslo u odvratnim zivotnim situacijama, bilo da je rijec o prodavanju ljubavi,
drogi...i to ih ne cini manje vrijednim ljudima od nas ispravnih
Ko smo mi i odakle nam pravo da im sudimo ako nisu nikome nista nazao ucinili?
Jebi ga,nisu svima iste karte podijeljenje...neko ubode i losu...Bitno je kako se covjek zna ponasati u takvim situacijama ako je vec upao u njih...Oni koji se izvade iz tih situacija, a u osnovi su dobre,zrele,pametne osobe...mogu biti jako dobre i produktivne licnosti...
Kurva od licnosti je kurva u dusi... bez obzira na broj sexualnih partnera i nacina na koji je prosao kroz zivot...
Himen sigurno nije nikakva garancija o ispravnosti i moralnim kvalitetima jedne osobe...a i vise cijenim kao licnost , zensku osobu koja stoji iza svog izbora i koja ide u krevet sa onim ko joj se svidja,sa kojim to zeli...zeli,moze i hoce...ako je njoj dobro...i meni je,njen izbor.U poredjenju sa malim fuficama odgojenim u bolesnim porodicama gdje je carsaf zakon...a sa strane da ne povjerujes sta rade
Ne bih dao ni jedne svoje bivse za sto ovih novokomponovanih...a sa svim sam spavao i sve su danas uspjesne zene,majke,udate,neudate...jednu je zivot satrao i umrla je od droge...a bila je divna osoba,pametna,lijepa...sta lijepa,jedna od najljepsih u ovom gradu...kao sto rekoh...nisu svima iste karte podijeljenje i ne zna svak isto igrati igru...Neko i najebe u svemu tome...Zivot je jebena igra...
Naravno, one koje se svjesno odluce na takav izbor i ostanu dosljedne svojoj odluci i takvom nacinu zivota...bez suvisnog opterecavanja okoline sa svojim nacinom zivota kao jedinim ispravnim...njima skidam kapu...i divim im se kako mogu izdrzati.
A za sanabe...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#588 Re: djevojka za zeniti?
HAVANA wrote:
Naravno da moze.
Zivot je
nekad siv
nekad zut...
Mnogo ljudi se spletom okolnosti naslo u odvratnim zivotnim situacijama, bilo da je rijec o prodavanju ljubavi,
Jebi ga,nisu svima iste karte podijeljenje...neko ubode i losu...Bitno je kako se covjek zna ponasati u takvim situacijama ako je vec upao u njih...Oni koji se izvade iz tih situacija, a u osnovi su dobre,zrele,pametne osobe...mogu biti jako dobre i produktivne licnosti...
Kurva od licnosti je kurva u dusi... bez obzira na broj sexualnih partnera i nacina na koji je prosao kroz zivot...
Himen sigurno nije nikakva garancija o ispravnosti i moralnim kvalitetima jedne osobe...a i vise cijenim kao licnost , zensku osobu koja stoji iza svog izbora i koja ide u krevet sa onim ko joj se svidja,sa kojim to zeli...zeli,moze i hoce...ako je njoj dobro...i meni je,njen izbor.U poredjenju sa malim fuficama odgojenim u bolesnim porodicama gdje je carsaf zakon...a sa strane da ne povjerujes sta radeOvi moji rsuzi iz dijaspore kad dodju na odmor...pa ljudi moji to je za nepovjerovati sta je u stanju raditi djevojka,nevina,21 godina...i ne sa jednim...
![]()
Ne bih dao ni jedne svoje bivse za sto ovih novokomponovanih...a sa svim sam spavao i sve su danas uspjesne zene,majke,udate,neudate...jednu je zivot satrao i umrla je od droge...a bila je divna osoba,pametna,lijepa...sta lijepa,jedna od najljepsih u ovom gradu...kao sto rekoh...nisu svima iste karte podijeljenje i ne zna svak isto igrati igru...Neko i najebe u svemu tome...Zivot je jebena igra...
Naravno, one koje se svjesno odluce na takav izbor i ostanu dosljedne svojoj odluci i takvom nacinu zivota...bez suvisnog opterecavanja okoline sa svojim nacinom zivota kao jedinim ispravnim...njima skidam kapu...i divim im se kako mogu izdrzati.![]()
![]()
A za sanabe...105 je bolja treba
ali dzabe ti je pricati..neki sa 20 i kojom godinom misle da znaju sve sta ih ceka i kako ce odigrati sve sto im sudbina dodijeli.. imat ce vremena gaziti svoje nikad i usput nauciti da znanje nije u knjigama nego u iskustvu..
- pustopoljina
#589 Re: djevojka za zeniti?
@ havana...
jedan od razloga sto
jedan od razloga sto
-
suspect_zero
#590 Re: djevojka za zeniti?
Može se ključati, Havana sve fino rekao 
- citroen
#591 Re: djevojka za zeniti?
Dobro bi bilo cuti i drugu stranu,tj ove nevine
,dosta vishe ovih sa tri i vishe

-
umjerenooblacno
#592 Re: djevojka za zeniti?
/
Last edited by umjerenooblacno on 02/07/2011 14:14, edited 1 time in total.
- citroen
#593 Re: djevojka za zeniti?
Jesam nesto pogresno napisao?babyline wrote:gluho bilocitroen wrote:Dobro bi bilo cuti i drugu stranu,tj ove nevine,dosta vishe ovih sa tri i vishe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
immuno
#594 Re: djevojka za zeniti?
jedna istinitia prica ....djevojka je bila poznata po tome da je bila "lake ruke" cak sta vise govorili su ko nije htio nije ni dobio.Ona lijepa ko slika zgodna,uvijek dotjerana ma oci se nemogu nagledati te ljepote.Odjednom pocne se ona zabavljati sa jednim uglednim malo starijim muskarcem niko nije vjerovao da ce od toga sta biti cak sta vise vecina je govorila sta ce ti ona medjutim njemu je bila ona najvaznija.Vjencali se dobili dvoje djece.Ona nikad vise nikog nije ni pogledala kad je zapocela vezu sa njim a za njega je samo ona postojala.Malo je reci da je bila kvalitetna supruga,dobra majka.........kad su te stvari u pitanju kao i ljubav uopste tu nema recepta niti pravila a vi samo brojiteeeeeeee
- MaNeTo
#595 Re: djevojka za zeniti?
immuno wrote:jedna istinitia prica ....djevojka je bila poznata po tome da je bila "lake ruke" cak sta vise govorili su ko nije htio nije ni dobio.Ona lijepa ko slika zgodna,uvijek dotjerana ma oci se nemogu nagledati te ljepote.Odjednom pocne se ona zabavljati sa jednim uglednim malo starijim muskarcem niko nije vjerovao da ce od toga sta biti cak sta vise vecina je govorila sta ce ti ona medjutim njemu je bila ona najvaznija.Vjencali se dobili dvoje djece.Ona nikad vise nikog nije ni pogledala kad je zapocela vezu sa njim a za njega je samo ona postojala.Malo je reci da je bila kvalitetna supruga,dobra majka.........kad su te stvari u pitanju kao i ljubav uopste tu nema recepta niti pravila a vi samo brojiteeeeeeee
-
rufas
#596 Re: djevojka za zeniti?
Sve su djevojke za zeniti osim jedne SORTE.
A ta je koja kaze "ti si mi drugi"
A,sanse za tako nesto su 1:97
Znaci laze,samo da se uda.
A ta je koja kaze "ti si mi drugi"
A,sanse za tako nesto su 1:97
Znaci laze,samo da se uda.
-
PalaSa Marsa
#597 Re: djevojka za zeniti?
[/quote]Naravno da moze.
Zivot je
nekad siv
nekad zut...
Himen sigurno nije nikakva garancija o ispravnosti i moralnim kvalitetima jedne osobe...a i vise cijenim kao licnost , zensku osobu koja stoji iza svog izbora i koja ide u krevet sa onim ko joj se svidja,sa kojim to zeli...zeli,moze i hoce...ako je njoj dobro...i meni je,njen izbor.U poredjenju sa malim fuficama odgojenim u bolesnim porodicama gdje je carsaf zakon...a sa strane da ne povjerujes sta radeOvi moji rsuzi iz dijaspore kad dodju na odmor...pa ljudi moji to je za nepovjerovati sta je u stanju raditi djevojka,nevina,21 godina...i ne sa jednim...
![]()
Naravno, one koje se svjesno odluce na takav izbor i ostanu dosljedne svojoj odluci i takvom nacinu zivota...bez suvisnog opterecavanja okoline sa svojim nacinom zivota kao jedinim ispravnim...njima skidam kapu...i divim im se kako mogu izdrzati.![]()
![]()
A za sanabe...105 je bolja treba
- idealnolosa
#598 Re: djevojka za zeniti?
[/quote]edo_79 wrote: al opet - nista se ne pika - ako carsaf ne sacuvas
Znaci djevojka nije za zenidbu ako carsav nije krvav?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#599 Re: djevojka za zeniti?
Pozeljne su barem dvije-tri kapi, .... zadovoljavjuca je lokvica, a ... ohrabrujuce je kad je kao japanska zastava, ... ili, .... po nashki, .... kao da si prikl`o kurban, ...idealnolosa wrote: Znaci djevojka nije za zenidbu ako carsav nije krvav?
- Cholina_Lokica
#600 Re: djevojka za zeniti?
I onda carsaf okaciti na balkon da svi vide