e to može, samo pazi, ne dao Bog, da čaršija sazna.Duhovni Vođa wrote:a mogu li gledat golotinju i bRezobrazluke po internetu?
djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
seshat
#301 Re: djevojka za zeniti?
- just principe
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#303 Re: djevojka za zeniti?
Prvo nam kazes da se pravi broj nikada nece saznati, a onda .... nas uvjeravas da su ti 7 rodica i 4 bliske prijateljice rekle istinu, ....Raspored wrote:Porodica sa 7 rodica tih godina plus 4 bliske prijateljice. Uzeo njihove brojke, izvukao prosjek i voalaCorey wrote:Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more. Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.
![]()
gdje samo nalazite ove statistike![]()
Kako god da jeste, .... svako je svoga tijela gospodar.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#304 Re: djevojka za zeniti?
Raspored wrote:Porodica sa 7 rodica tih godina plus 4 bliske prijateljice. Uzeo njihove brojke, izvukao prosjek i voalaCorey wrote:Raspored wrote: 2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more. Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.
![]()
gdje samo nalazite ove statistike![]()
Mene vise od tvoje presmijesne statistike brine to sto tebi rodice pricaju o brojkama.
Realno...
- JThomas
#305 Re: djevojka za zeniti?
jah eto rodica će rođaku reći da se satire od čune...
- Sherbatsky
#306 Re: djevojka za zeniti?
Ma ja, ja nisam imala X frajera jer se na mene niko ne zalijeće, šta ću, neće me niko.dr.Gonzo wrote:Da je trocifren, mozda bih se zamislio.Naravno da smije imati potrebe, ali baš da spava s dvocifrenim brojem muškaraca do 25 je malo odvratno. To ponešto i govori o toj osobi.
Al zena od 25 godina je vjerovatno seksualno aktivna nekih 8 godina, odavno otkrila cari seksa, vjerovatno prosla kroz par duzih veza, par kracih, i mozda nekoliko strasnih avatntura. Sve je to sasvim u granicama normale![]()
Mescini da u osnovu ovakvih prica cesto lezi ljubomora zena na koje se muskarci ne zalijecu prema zenama koje konstantno privlace musku paznju. Tako da su ove dobre odjednom nemoralne
Kod mene je više stvar u samopoštovanju i principima, pa zato ne skačem u svačiji krevet.
- Sherbatsky
#307 Re: djevojka za zeniti?
Trebala sam nakon ove prve rečenice stavitiCorey wrote:Sherbatsky wrote: Ma ja, ja nisam imala X frajera jer se na mene niko ne zalijeće, šta ću, neće me niko.
Kod mene je više stvar u samopoštovanju i principima, pa zato ne skačem u svačiji krevet.
- JThomas
#308 Re: djevojka za zeniti?
mah, i promiskuitet je ljudski izbor. samo treba imati petlje pa stati sutra iza svog izbora.
- velikibrnjo
#309 Re: djevojka za zeniti?
jesu ovo sad statistike iz dijaspore ili sta?Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more. Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.
precero si mescini ako se odnosi na domace
Da se koja iz sehra ljubila s njih dvajes vec bi je nedje na banderu izvjesali
-
zelenashica
#310 Re: djevojka za zeniti?
Samo da ti reKnem da ti statistika q...ne valja,...de ovo uduplaj makar nemoj na ovakav način ženama da shebeš reputacijuRaspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
- vesna555
#311 Re: djevojka za zeniti?
Kad bi me pitao, rekla bih mu da je 342. po redu. Ne znam ko može i pitati takve stvari i s kojim pravom, osobito na početku veze. Hajd poslije, pa kroz razgovor i to, kad bude priča o bivšim vezama, ako neko sam kaže koliko je partnera imao. Ali postavljanje uslova... Nikad. Nit sam kad pitala, nit su me kad pitali, ali znam lika koji je ostavio curu nakon 3 godine veze jer je skontao da je prije njega bila s više muškaraca nego što njemu odgovara, tj. da mu je slagala
I ne kontam što je to bitno toliko, sem ako neko nema kakvih boleščuga, ali brate valjda biraš s kim ćeš spavati i to bez zaštite. Šta sad neko treba brisati cijelu prošlost jer ima novu vezu. Nit me zanima, nit želim da znam, nit sam ikad pitala, nit sam ikad pitana.
I ne kontam što je to bitno toliko, sem ako neko nema kakvih boleščuga, ali brate valjda biraš s kim ćeš spavati i to bez zaštite. Šta sad neko treba brisati cijelu prošlost jer ima novu vezu. Nit me zanima, nit želim da znam, nit sam ikad pitala, nit sam ikad pitana.
-
Slavko2
#312 Re: djevojka za zeniti?
Ja ću ti odgovoriti iz perspektive katoličke tradicionalne obitelji. Pošto je i Papa u Zagrebu potencirao obitelj i moralne vrijednosti, to bi značilo da je za takvog muškarca djevica svetinja i vrijedi više od bilo kakve druge djevojke, jer je odolila iskušenjima u periodu od seksualne zrelosti do stupanja u svetu vezu odnosno brak, kad se predala u potpunosti mužu pred Bogom. Većina kršćana zna za ove postulate i većina ih javno podržava, a ono što je iza pozornice e to je druga priča.Serena wrote:Pitanje je sljedece. Znaci.. znamo da je od pamtivijeka broj sexualnih partnera zene izuzetno bitan pri ocjenjivanju njenih moralnih kvaliteta, a njena sexualna proslost moze biti presudna pri ostvarivanju bilo kakve smislene veze ili braka. Tako da po prosjecnom razmisljanju jednog balkanca (cak liberalnog balkanca), ispravite me ako grijesim, pristojan broj parnera za djevojku (starosti do nekih 23-4 godine) bi bio do 3. Ako je postojao samo jedan, to je idealno valjda... Ako su bila 2 do 3 to je ok... Znaci to do 3 je za zeniti odmah... Ako se broj penje do 5, to je vec diskutabilno, ali recimo da djevojka ima pravo na popravni. Od 5 do 10 - kurva... A ako ih je imala preko 10... ta vec treba biti spaljena na lomaci?!
O ovome sam razgovarala sa velikim brojem muskih prijatelja i sa deckom, i svi otprilike imaju istu kategorizaciju, kako sam gore navela. Ovdje na forumu je vec mnogo vise jedinki, i zanimaju me vasa misljenja, i zenska i muska... Da li vi muski stvarno ovako razmisljate.. Postoji li neki muskarac koji nije toliko licemjeran da iako je on presao cca 10-15 zena, zeni broji svakog partnera, i naravno i prirodu odnosa sa tim partnerom... Ako je to bila veza, sve je ok. Ako je nedajbozenikome zena imala "prijatelja s povlasticama" eto ga jos jedan pecat na celo "NE ZENITI"... I uostalom, koju razliku cini npr 3 ili 5... Ako su od ta tri, dva bila fuck buddyja, kakve onda veze ima ako je imala jos dva fuck buddyja, kad je vec zena jaaaaaaaako niskih moralnih vrijednosti???
Bila bih zahvalna da mi neko objasni ovaj fenomen muskog razmisljanja, i da mi da neki validan argument osim onog "to je jednostavno tako od kada svijet postoji"
- Duhovni Vođa
#313 Re: djevojka za zeniti?
šta je ba ovo nestade pola teme.
jal je haker jal je metla moder-aginice jal su labudovi
jal je haker jal je metla moder-aginice jal su labudovi
Last edited by Anonymous on 29/06/2011 22:37, edited 1 time in total.
Reason: josh jedan ovakav post - ban! :)
Reason: josh jedan ovakav post - ban! :)
-
luna09
#314 Re: djevojka za zeniti?
Ako broj partnera jedini uslov za ženit/udavat tom hairliji daleko kuća od moje.Nit sam kad pitala nit me ko pitao "koliko si ih imala do sad".
- Luce
#315 Re: djevojka za zeniti?
Glupost je pitati, a jos gluplje odgovarati na to pitanje.
Po meni to je samo otvaranje pandorine kutije...odgovor ce otvoriti nova pitanja.
Ne zanima me njegova "brojka", a bogme nece ni on moju cuti, brojku nosim sa sobom u grob
Po meni to je samo otvaranje pandorine kutije...odgovor ce otvoriti nova pitanja.
Ne zanima me njegova "brojka", a bogme nece ni on moju cuti, brojku nosim sa sobom u grob
- Duhovni Vođa
#316 Re: djevojka za zeniti?
meni je to bitno i evo tu sam da izrazim svoj muški šovinizam time što ću reći da bi ženio neotpakovanu (dobro, načeta još može proći), ali raskupusanu nikad.
s druge strane nemam ništa protiv da budem nečija recka na zidu iznad kreveta prije svog braka.
s druge strane nemam ništa protiv da budem nečija recka na zidu iznad kreveta prije svog braka.
- Duhovni Vođa
#318 Re: djevojka za zeniti?
fer - nefer instinkt je jedno, a razum drugo.Not My Idea wrote:fer nema sta
- Not My Idea
#319 Re: djevojka za zeniti?
pa posteno, sve dok to kazes i buducoj-fer igra od pocetka
- Duhovni Vođa
#320 Re: djevojka za zeniti?
pa nemam joj šta govorit. ja nju prosim a ne ona mene. a ona jedva čeka da je zaprosim (u 99% slučajeva je tako) dakle, nemam joj šta objašnjavati.Not My Idea wrote:pa posteno, sve dok to kazes i buducoj-fer igra od pocetka
- Not My Idea
#321 Re: djevojka za zeniti?
Duhovni Vođa wrote:pa nemam joj šta govorit. ja nju prosim a ne ona mene. a ona jedva čeka da je zaprosim (u 99% slučajeva je tako) dakle, nemam joj šta objašnjavati.Not My Idea wrote:pa posteno, sve dok to kazes i buducoj-fer igra od pocetka
mislila sam da je odma pitas What's the number? pa da znate na cemu ste, i jedno i drugo
- Duhovni Vođa
#322 Re: djevojka za zeniti?
pa naravno da je prvo navuces pricom kako ti uopste nije bitno s koliko muskaraca je spavala, a onda se ona opusti pa kaze. tu mijenjas taktiku u zavisnosti od broja 
- MaNeTo
#323 Re: djevojka za zeniti?
luna09 wrote:Ako broj partnera jedini uslov za ženit/udavat tom hairliji daleko kuća od moje.Nit sam kad pitala nit me ko pitao "koliko si ih imala do sad".
- MaNeTo
#324 Re: djevojka za zeniti?
Pitanje je glupo koliko NIJE tesko 
- swemiracxx
#325 Re: djevojka za zeniti?
prva varijanta je zeniti onu koja ce te sa pola mahale varati ...a ti nista neznas ...druga varijanta je ona zeniti onu koja je ima samo 2 pa kasnije otkrijes drugu stranu medalje ... treca varijanta je zeniti nevinu ... broj je nebitan bitno je da si levat to u ovom zivotu svi budu ...