pod "prljavo" mislim zaista vulgarno;)Lesli Eldridž wrote:Ma neke i vole, nema ništa loše u tome. Samo malo koja će to i uraditi i pričati svašta. Obično se čuje ono:"Hajde, hajde, sad, otvorila sam se skroz, uh koliki si, sad je sve navlaženo...", a priznat ćeš to nije nije ništa "prljavo".
Dirty Talk
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tek_stigo
#26 Re: Dirty Talk
-
moguce je
#27 Re: Dirty Talk
-
tek_stigo
#28 Re: Dirty Talk
haha..ne treba mi podrska vec mi je drago da je neko ovdje otvoren za ozbiljnu pricu, ostali samo spamaju..ccmoguce je wrote:, sto ce ti podrska, radi u krevetu sto ti je volja...jedna je voljela slicne stvari, "droljo, kurvo, kujo" , pljuvanje...druga nije dala ni spomenuti to u krevetu...ma kakvi, u stvarnosti je mozda bila gora od ove ali dirty talk nula bodova...drug mi je pricao kako je urinirao po svojoj djevojci i da su oboje uzivali...ne mogu da zamislim sta su oni jedno drugom govorili...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
moguce je
#29 Re: Dirty Talk
....pokusavam se prisjetiti...ovako...ali za ovo je zaista bilo potrebno povjerenje "*ebem te u usta"...a onda joj pljunem u usta...vjerovatno ce neki misliti da sam perverznjak...i jesamtek_stigo wrote:haha..ne treba mi podrska vec mi je drago da je neko ovdje otvoren za ozbiljnu pricu, ostali samo spamaju..ccmoguce je wrote:, sto ce ti podrska, radi u krevetu sto ti je volja...jedna je voljela slicne stvari, "droljo, kurvo, kujo" , pljuvanje...druga nije dala ni spomenuti to u krevetu...ma kakvi, u stvarnosti je mozda bila gora od ove ali dirty talk nula bodova...drug mi je pricao kako je urinirao po svojoj djevojci i da su oboje uzivali...ne mogu da zamislim sta su oni jedno drugom govorili...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blaze verzije: "je li te dobro *ebem"; "kako te *ebem" i sl. aaaaaaaaa...sjetio sam se...bilo je svega...
-
bilosto
#30 Re: Dirty Talk
@tek_stigo... ma, podrska rules