Dirty Talk

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tek_stigo

#26 Re: Dirty Talk

Post by tek_stigo »

Lesli Eldridž wrote:Ma neke i vole, nema ništa loše u tome. Samo malo koja će to i uraditi i pričati svašta. Obično se čuje ono:"Hajde, hajde, sad, otvorila sam se skroz, uh koliki si, sad je sve navlaženo...", a priznat ćeš to nije nije ništa "prljavo". :)
pod "prljavo" mislim zaista vulgarno;)
moguce je

#27 Re: Dirty Talk

Post by moguce je »

:D , sto ce ti podrska, radi u krevetu sto ti je volja...jedna je voljela slicne stvari, "droljo, kurvo, kujo" , pljuvanje...druga nije dala ni spomenuti to u krevetu...ma kakvi, u stvarnosti je mozda bila gora od ove ali dirty talk nula bodova...drug mi je pricao kako je urinirao po svojoj djevojci i da su oboje uzivali...ne mogu da zamislim sta su oni jedno drugom govorili... :D :D :D :D :D :D :D :D
tek_stigo

#28 Re: Dirty Talk

Post by tek_stigo »

moguce je wrote::D , sto ce ti podrska, radi u krevetu sto ti je volja...jedna je voljela slicne stvari, "droljo, kurvo, kujo" , pljuvanje...druga nije dala ni spomenuti to u krevetu...ma kakvi, u stvarnosti je mozda bila gora od ove ali dirty talk nula bodova...drug mi je pricao kako je urinirao po svojoj djevojci i da su oboje uzivali...ne mogu da zamislim sta su oni jedno drugom govorili... :D :D :D :D :D :D :D :D
haha..ne treba mi podrska vec mi je drago da je neko ovdje otvoren za ozbiljnu pricu, ostali samo spamaju..cc
moguce je

#29 Re: Dirty Talk

Post by moguce je »

tek_stigo wrote:
moguce je wrote::D , sto ce ti podrska, radi u krevetu sto ti je volja...jedna je voljela slicne stvari, "droljo, kurvo, kujo" , pljuvanje...druga nije dala ni spomenuti to u krevetu...ma kakvi, u stvarnosti je mozda bila gora od ove ali dirty talk nula bodova...drug mi je pricao kako je urinirao po svojoj djevojci i da su oboje uzivali...ne mogu da zamislim sta su oni jedno drugom govorili... :D :D :D :D :D :D :D :D
haha..ne treba mi podrska vec mi je drago da je neko ovdje otvoren za ozbiljnu pricu, ostali samo spamaju..cc
....pokusavam se prisjetiti...ovako...ali za ovo je zaista bilo potrebno povjerenje "*ebem te u usta"...a onda joj pljunem u usta...vjerovatno ce neki misliti da sam perverznjak...i jesam :D :D :D
blaze verzije: "je li te dobro *ebem"; "kako te *ebem" i sl. aaaaaaaaa...sjetio sam se...bilo je svega... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bilosto

#30 Re: Dirty Talk

Post by bilosto »

@tek_stigo... ma, podrska rules :lol:
scorpion7

#31 Re: Dirty Talk

Post by scorpion7 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply