Dijalog - poslije seksa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Fair Life
#1 Dijalog - poslije seksa ?
OVAN: Super! Idemo jos jednom!
BIK: Sto ima za jesti, draga?
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, duso, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
RAK: Udaj se za mene, ljubavi!
LAV: Fantasticno! Zar nije bilo fantasticno! (ovdje zapljescite, molim)
DJEVICA: Ustani, vidis da moram promijeniti posteljinu!
VAGA: Ako je tebi bilo dobro, bilo je i meni!
SKORPION: Ne bi li me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?
STRIJELAC: Ne zovi ti mene, ja cu nazvati tebe!
JARAC: Ostavi mi, ljubavi, svoju posjetnicu!
VODENJAK: Mogli bismo ponoviti, ali ovaj puta bez odjece!
RIBE: Sto kazu Ribe? Nista. One placu. I nikad necete doznati da li zato sto je bilo dobro ili zato sto je bilo lose.
BIK: Sto ima za jesti, draga?
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, duso, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
RAK: Udaj se za mene, ljubavi!
LAV: Fantasticno! Zar nije bilo fantasticno! (ovdje zapljescite, molim)
DJEVICA: Ustani, vidis da moram promijeniti posteljinu!
VAGA: Ako je tebi bilo dobro, bilo je i meni!
SKORPION: Ne bi li me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?
STRIJELAC: Ne zovi ti mene, ja cu nazvati tebe!
VODENJAK: Mogli bismo ponoviti, ali ovaj puta bez odjece!
RIBE: Sto kazu Ribe? Nista. One placu. I nikad necete doznati da li zato sto je bilo dobro ili zato sto je bilo lose.
-
djevojčica
za ribe nije tačno stvarno... ribe ljube.. i ljube... i ljube.. ko da im je posljednji poljubac u životu...
btw ima li neko ideju šta da se jede

btw ima li neko ideju šta da se jede
- manijak1
- Drvosjeca iz Dejcica
#11 Re: Dijalog - poslije seksa ?
Fair Life wrote:

-
Stari
eih ...pa to je bar lako....dijalog prije ....moze bit o svemu pomalo, samo da je napeto....recimo o pubertetu kisnih glista, presadjivanju bijelih ljubicica, precesljavanju vunenih jastuka....i tako to ...mislim opsteobrazovne teme.havetinja wrote:za onaj poslije cemo lako...nego..kako ide dijalog prije...
da mi je znat
-
havetinja
sad znam sto mi tako slabo ide ..Stari wrote: eih ...pa to je bar lako....dijalog prije ....moze bit o svemu pomalo, samo da je napeto....recimo o pubertetu kisnih glista, presadjivanju bijelih ljubicica, precesljavanju vunenih jastuka....i tako to ...mislim opsteobrazovne teme.
nista ti ja ovo ne znam....dobro...mozda malo o ljubicicama, al izgleda...nedovoljno
-
Avangardan10
skorpioni imaju nevjerovatno jak libido...novalic wrote:SKORPION: Ne bi li me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?
ovo me podsjeti na nesto... valjda nema djece.. on line
ali ni mi vodolije mnogo ne zaostajemo za njima...
-
novalic
Stari wrote:Ma nema nema ...gdje ce dijece biti online u ovo gluho doba.....Pricaj
nekada... davno.. nasla ti se ja u nevolji
i doslo ti, vise se dobro ne sjecam kako... ali mi se cini da je bila nekakva opklada... da ga ja svezem... i ja sjecam se da sam mu jednu ruku zavezala najlonkama... a drugu.. vise se ne sjecam.. i cujem ti ja auto pred kucom, skuzim da su starci.... i zatvorim se u kupaonu da se obucem, a njega ostavim onako polu gola na krevetu..
mater ce u sobu.. on vice nemoj.. ona proviri, pocne se krstiti, bolan, sine, ko te je to svez'o...
ja nisam izasla iz kupaone dok roditelji nisu otisli leci...
i od sramote nikada vise nisam otisla kod njega...
- pitt
Mistress Novanovalic wrote:Stari wrote:Ma nema nema ...gdje ce dijece biti online u ovo gluho doba.....Pricaj
nekada... davno.. nasla ti se ja u nevolji... sa jednim drugim skorpicem.. u kuci njegovih roditelja (tada se nije bas imalo ni kad ni kud.. osim auta).. roditelji otisli kod bake
pa eto, imamo vremena..
i doslo ti, vise se dobro ne sjecam kako... ali mi se cini da je bila nekakva opklada... da ga ja svezem... i ja sjecam se da sam mu jednu ruku zavezala najlonkama... a drugu.. vise se ne sjecam.. i cujem ti ja auto pred kucom, skuzim da su starci.... i zatvorim se u kupaonu da se obucem, a njega ostavim onako polu gola na krevetu..
mater ce u sobu.. on vice nemoj.. ona proviri, pocne se krstiti, bolan, sine, ko te je to svez'o...
ja nisam izasla iz kupaone dok roditelji nisu otisli leci...
i od sramote nikada vise nisam otisla kod njega...