Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cernes wrote: ↑25/07/2024 01:16
Ko god dobro izgleda ili poznaje nekoga da dobro izgleda zna da djevojke nisu zatvorene.
Bravo. Imam druga, oženjen, frajer ne može ostati koliko se javljaju. Udate, slobodne, nema pravila. Prije braka je makar sa 100 bio. Bez ikakvog pretjerivanja.
nije toliko ni ljepota koliko je drzak stav i držanje
rekli bismo govor tijela
ja tipujem na kolegu cca 75 do 150 treba da je obrnuo
tad ne smeta ni nacija ni vjera ni loše auto koje je vozao (golf 2, ford kurijer, reno 5) kad musko ima stav držanje
i dobro se zna oblačiti...ako je još zgodan... mira nemaju od žena
sistem 80/20 %
Truba wrote: ↑25/07/2024 14:22
rekli bismo govor tijela
tad ne smeta ni nacija ni vjera ni loše auto koje je vozao (golf 2, ford kurijer, reno 5) kad musko ima stav držanje
sistem 80/20 %
Ne znam koji je sistem ali bacaju mu se u naručje. Jednom naletio i haj da se slikamo, haj da se slikamo i objavi foto. Meni se 3 kolegice javljaju da pitaju ko ti je ovaj drug, a četvrta ni pet ni šest nego de nas upoznaj. Mene ko da Bog nije dao
Nisam nikad vidio da neko ima baš onoliko uspjeha. Još nije neki lovator uopšte, čovjek je majstor ali on i u radnom odijelu može zbarit koju hoće.
Rekao sam 100, to je ono minimum minimuma. Mislim da je cifra i veća. Da se razumijemo, na cifri ne zavidim, meni da je samo onu jednu što kažu pravu ali opet ne mogu da se ne nacudim tolikom uspjehu.
Cernes wrote: ↑25/07/2024 01:16
Ko god dobro izgleda ili poznaje nekoga da dobro izgleda zna da djevojke nisu zatvorene.
Bravo. Imam druga, oženjen, frajer ne može ostati koliko se javljaju. Udate, slobodne, nema pravila. Prije braka je makar sa 100 bio. Bez ikakvog pretjerivanja.
Ma druze ima razlicitih zena kao sto ima i nas muskih. Ima stidljivih, a ima i jako otvorenih. Jedina razlika medju nama je ta sto su zene izbirljivije. Pa ce muskarci da se nabacuju prosjecnim zenama, dok njima prosjecni muskarci nisu zanimljivi. Ako si takav morat ces se ti mnogo potruditi.
Negdje oko tridesete obicno spuste loptu kad vide da ne mogu imati bas onakvog kakvog su zacrtale pa ih je lakse pokupiti.
orbita12 wrote: ↑22/03/2023 10:30
Nema ti kod nas fajde od ovih stranica, gubljenje vremena, iako mnogi kazu da je tinder bolji od badoo , sto se tice bosne ne bih se slozio, obje aplikacije su sranje ali na tinderu sve do jedna izgleda prezgodno, sto jednostavno nije moguce, dok na badoo, ima i manje lijepih djevojaka sto opet bar meni dalje neki osjecaj realnosti .
Zakljucak je jednostavan, prosjecni muskarac nema tu sta traziti, ali ako imas neku prednost koju zene vole, zgodan si, bogat, onda pokusaj ali i to ce biti patnja, bolje uzivo ici.
Ja sam naprvio jedan eksperiment sa badoom, npr posto se moze mijenjati lokacija, cesto sam tako iz znatizelje stavljao druge lokacije, npr new york , cairo, azijski gradovi, i sl. Mogu reci da sam svugjde u roku 20 min dopbio prvi lajk, ali najvise sam lajkova dobivao kad sam stavljao lokaciju negdje u aziji, ne mozes ostati od lajkova hhahaha. Dok kod nas moze proci sedmica da dobijes jedan lajk.
Onda je bolje preko instagrama pokusati , nisu te aplikacije za nas narod nikako
Sve kako si opisao, kod nas od tih date stranica nema hajra. Instaliraš Tinder u DE ili AUT imaš i pregleda i lajkova (ako si nečemu), kod nas nula bodova...
Druga stvar, sve naše frajle preko 30 godina starosti su nerealne i nerazumne u zahtjevima i očekivanjima...
ja sam na faksu 1999
pokupim e majlove pa kasnije ganjam preko majla
ili vidš ko je online na yahuu pa pošalješ kofol pogrešnu poruku pa u priču
ali to su neka druga vremena
2 mjeseca dopisivanja dok ne dobiješ fiksni broj
rekli bismo govor tijela
sistem 80/20 %
Ne znam koji je sistem ali bacaju mu se u naručje. Jednom naletio i haj da se slikamo, haj da se slikamo i objavi foto. Meni se 3 kolegice javljaju da pitaju ko ti je ovaj drug, a četvrta ni pet ni šest nego de nas upoznaj. Mene ko da Bog nije dao
Nisam nikad vidio da neko ima baš onoliko uspjeha. Još nije neki lovator uopšte, čovjek je majstor ali on i u radnom odijelu može zbarit koju hoće.
Rekao sam 100, to je ono minimum minimuma. Mislim da je cifra i veća. Da se razumijemo, na cifri ne zavidim, meni da je samo onu jednu što kažu pravu ali opet ne mogu da se ne nacudim tolikom uspjehu.
Nema tu sistema moj @ShnjaZZZ
To je ono ili jesi ili nisi lav
Takvi likovi salju neku vibru na koju zene padaju i tu se ne trebas truditi da nadjes racionalno objasnjenje
To se ne moze kopirati ni oponasati
Ili jesi ili nisi
Imam i ja jednog kolegu isti je takav, bacaju mu se pod noge doslovno
Same prilaze u kafani, ne moze ostat od njih
Pride je guzio neke starke koje su ga finansirale
Sad se ozenio pa ga zena finansira
rekli bismo govor tijela
sistem 80/20 %
Nema tu sistema moj @ShnjaZZZ
To je ono ili jesi ili nisi lav
Takvi likovi salju neku vibru na koju zene padaju i tu se ne trebas truditi da nadjes racionalno objasnjenje
To se ne moze kopirati ni oponasati
Ili jesi ili nisi
Imam i ja jednog kolegu isti je takav, bacaju mu se pod noge doslovno
Same prilaze u kafani, ne moze ostat od njih
Pride je guzio neke starke koje su ga finansirale
Sad se ozenio pa ga zena finansira
Meni je najjači trenutak bio kad mu je jedna kupila auto od tada nekih 20-ak hiljada kad je prekinuo sa njom morao auto vratit
Meni je najjači trenutak bio kad mu je jedna kupila auto od tada nekih 20-ak hiljada kad je prekinuo sa njom morao auto vratit
Brate
Sjedimo mi u ZS-u trgamo pive
On vazdan sjedi po kafanama, mortus pjan vec
Dolazi jedna od tih starki sto ih oprema
IZVINJAVA SE sto kasni
Uzima njegovo auto da mu ga odvuce na Unionkomerc da mu kupi nove gume