daska na solji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Abu FEED el-Castro
Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacija
Zato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio

- Lace
#84 Re: daska na solji
zato sto im se ne da za vama je spustati svaki put kada zavrsite pisanjephoto wrote:zasto je zenama toliko bitno da daska na wc solji bude spustena? ne kontam sto je to toliko bitno.
-
SherlockHolmes
Tacno. Ja bih tu uveo par/nepar.sember wrote:A zasto zene ne podizu dasku kad zavrse potrebe ,tad mi nemoramo istu
spustati
- anais_nin
Nema to nikakve veze sa bilo kakvim feminizmom, posebno ne nafuranim...car-x wrote: a ti mislis da ces pisanjem po forumu nekog naucit da spusta ili dize solju??
a ja nisam mislio nista da rjesavam.. nego kontam, toliko je problema u drzavi nam, a nekom je palo na pamet da se okomi na muski svijet sto pisa vako ili nako..
pravi onaj nafurani feminizam..
- Lace
SherlockHolmes wrote:Tacno. Ja bih tu uveo par/nepar.sember wrote:A zasto zene ne podizu dasku kad zavrse potrebe ,tad mi nemoramo istu
spustati
daska je po defaultu predvidjena da stoji spustena...a to sto je vi zapisavatae pa je morate podici je vas problem..pa ako je podignete onda je i spustite
- anais_nin
A, danas me naprosto odusevljavasA wrote:Zato sto je pozicija po defaultu - spusteno i poklopljeno.... inace pecas po hali - brijac, cetkicu za zube, maskaru... Krajnje nehigijenski.tech10 wrote:A zasto ne, spustite kad piskite, podignite kad zavrsite?
Drugo - poklopljena hala, ukrasena rucno vezenim stoljnjacicem je idealna za spustiti casu viskija, dok se ono natapas u punoj kadi
-
SherlockHolmes
Taj default ne pise u mom prirucniku. Dje si ti svoju kupila?
- Lace
A wrote:Zato sto je pozicija po defaultu - spusteno i poklopljeno.... inace pecas po hali - brijac, cetkicu za zube, maskaru... Krajnje nehigijenski.tech10 wrote:A zasto ne, spustite kad piskite, podignite kad zavrsite?
Drugo - poklopljena hala, ukrasena rucno vezenim stoljnjacicem je idealna za spustiti casu viskija, dok se ono natapas u punoj kadi
-
SherlockHolmes
Pricaj, pricaj, necemo mi nikomLace wrote:ja imam problem s daskom u kuci...bolje da ne pricam kakav...default sam nasljedila od babeSherlockHolmes wrote:Taj default ne pise u mom prirucniku. Dje si ti svoju kupila?
- anais_nin
ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeAbu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacijaZato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio
![]()
- Lace
hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-aanais_nin wrote:ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeAbu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacijaZato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio
![]()
ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas
prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju
![]()
- danas
zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopcaanais_nin wrote:ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeAbu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacijaZato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio
![]()
![]()
prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju
![]()
kod mene fala bogu to sve odvojeno -- kada vamo baska, a WC anamo
- anais_nin
ti, ti, znas ti dobro da ja na tebe mislimA wrote:Stani - jel' A ili danas ?anais_nin wrote:A, danas me naprosto odusevljavasA wrote: Zato sto je pozicija po defaultu - spusteno i poklopljeno.... inace pecas po hali - brijac, cetkicu za zube, maskaru... Krajnje nehigijenski.
Drugo - poklopljena hala, ukrasena rucno vezenim stoljnjacicem je idealna za spustiti casu viskija, dok se ono natapas u punoj kadi(samo je kod mene boca vina
)....
-
SherlockHolmes
Kakve veze ima poklopac? Ne pisamo po njemu, bar ne cestoLace wrote:hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-aanais_nin wrote:ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeAbu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacijaZato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio
![]()
![]()
![]()
...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u