daska na solji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacija :D Zato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio :lol: :D
tech10

Post by tech10 »

... i ne samo sto nas maltretiraju sa daskom nego ponekad moramo i vodu povuci iza sebe. Sto je previse, previse je. :D
pitt

Post by pitt »

a hala da je 20X20 mala bi bila za svu sminku, sampone, maze i tampone....... :x
danas

Post by danas »

pitt wrote:a hala da je 20X20 mala bi bila za svu sminku, sampone, maze i tampone....... :x
e, maksus TAMPONE :roll: :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

rimuje se sa samponima :D
tech10

Post by tech10 »

A gdje su razni brijaci i turpije za kopita. :-D :D
sember

Post by sember »

A zasto zene ne podizu dasku kad zavrse potrebe ,tad mi nemoramo istu
spustati :oops:
SaraLe

Post by SaraLe »

sember wrote:A zasto zene ne podizu dasku kad zavrse potrebe ,tad mi nemoramo istu
Daska treba da bude spustena :x
Lace

#84 Re: daska na solji

Post by Lace »

photo wrote:zasto je zenama toliko bitno da daska na wc solji bude spustena? ne kontam sto je to toliko bitno.
zato sto im se ne da za vama je spustati svaki put kada zavrsite pisanje :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

sember wrote:A zasto zene ne podizu dasku kad zavrse potrebe ,tad mi nemoramo istu
Tacno. Ja bih tu uveo par/nepar.
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote: a ti mislis da ces pisanjem po forumu nekog naucit da spusta ili dize solju??

a ja nisam mislio nista da rjesavam.. nego kontam, toliko je problema u drzavi nam, a nekom je palo na pamet da se okomi na muski svijet sto pisa vako ili nako..

pravi onaj nafurani feminizam..
Nema to nikakve veze sa bilo kakvim feminizmom, posebno ne nafuranim... :D jednostavno je tema koja dolazi na "tapet" veoma cesto kad je u pitanju zajednicki zivot :D i koliko se god cinila dobrom temom za zajebanciju, isto tako bez imalo zajebancije ovako nesto moze dobro zivce "izdrkat" i jednoj i drugoj strani :D dok se jedna ne istrenira :D
Lace

Post by Lace »

SherlockHolmes wrote:
Tacno. Ja bih tu uveo par/nepar.

daska je po defaultu predvidjena da stoji spustena...a to sto je vi zapisavatae pa je morate podici je vas problem..pa ako je podignete onda je i spustite :D
anais_nin

Post by anais_nin »

A wrote:
tech10 wrote:A zasto ne, spustite kad piskite, podignite kad zavrsite? :D
Zato sto je pozicija po defaultu - spusteno i poklopljeno.... inace pecas po hali - brijac, cetkicu za zube, maskaru... Krajnje nehigijenski.

Drugo - poklopljena hala, ukrasena rucno vezenim stoljnjacicem je idealna za spustiti casu viskija, dok se ono natapas u punoj kadi 8-)
A, danas me naprosto odusevljavas :D (samo je kod mene boca vina :D)....
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Taj default ne pise u mom prirucniku. Dje si ti svoju kupila?
Lace

Post by Lace »

A wrote:
tech10 wrote:A zasto ne, spustite kad piskite, podignite kad zavrsite? :D
Zato sto je pozicija po defaultu - spusteno i poklopljeno.... inace pecas po hali - brijac, cetkicu za zube, maskaru... Krajnje nehigijenski.

Drugo - poklopljena hala, ukrasena rucno vezenim stoljnjacicem je idealna za spustiti casu viskija, dok se ono natapas u punoj kadi 8-)
:lol: :lol: :lol: isto mislimo baba :D cak sam koristila i izraz "default" :D
Qler

Post by Qler »

lako je nogom podici.. samo je opalis odozdo.... zajebano pr spustiti.. pa to ostavimo vama :D da vam ne bude dosadno :D
Lace

Post by Lace »

SherlockHolmes wrote:Taj default ne pise u mom prirucniku. Dje si ti svoju kupila?
ja imam problem s daskom u kuci...bolje da ne pricam kakav...default sam nasljedila od babe :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Lace wrote:
SherlockHolmes wrote:Taj default ne pise u mom prirucniku. Dje si ti svoju kupila?
ja imam problem s daskom u kuci...bolje da ne pricam kakav...default sam nasljedila od babe :D
Pricaj, pricaj, necemo mi nikom :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Abu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacija :D Zato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio :lol: :D
ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebe :D ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO :lol: :D gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas :D prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju :lol: :D
Lace

Post by Lace »

A wrote:
Lace wrote:
Ljubi je baba pametnu :oops:
:D :D
sember

Post by sember »

Muska tastina da se zna ko je gazda u kupatilu :-)
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacija :D Zato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio :lol: :D
ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebe :D ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO :lol: :D gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas :D prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju :lol: :D
hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-a :D ...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca :shock: :D :D :D

kod mene fala bogu to sve odvojeno -- kada vamo baska, a WC anamo :D
anais_nin

Post by anais_nin »

A wrote:
anais_nin wrote:
A wrote: Zato sto je pozicija po defaultu - spusteno i poklopljeno.... inace pecas po hali - brijac, cetkicu za zube, maskaru... Krajnje nehigijenski.

A, danas me naprosto odusevljavas :D (samo je kod mene boca vina :D)....
Stani - jel' A ili danas ? :oops:
ti, ti, znas ti dobro da ja na tebe mislim :lol: :D (*danas* me u nekim drugim stvarima redovno odusevljava :lol: i jos nikad ne dize poklopac od solje :lol:)....
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Lace wrote:
anais_nin wrote:
hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-a :D ...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u :D
Kakve veze ima poklopac? Ne pisamo po njemu, bar ne cesto :D
Post Reply