Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene je ona pravo prijatno iznenadila na Sarajevo Fashion Week-u kad je nosila kreacije turske kreatorice Perihan Akin....*ebo zenu koja na sebi mesa nema nije Ana-Mirjana ali nije ni za bacit
anais_nin wrote:Mene je ona pravo prijatno iznenadila na Sarajevo Fashion Week-u kad je nosila kreacije turske kreatorice Perihan Akin....*ebo zenu koja na sebi mesa nema nije Ana-Mirjana ali nije ni za bacit
Ana-Mirjana je meni za klasu bolja... Jos samo da zna engleski da se ne provaljuje...
to sve stoji al je cinjenica da se danijela dosta poboljsala od kad je postala miss...sad izgleda jedno 3-put bolje nego prije godinu dana...
vidi se da je radila na sebi
anais_nin wrote:Mene je ona pravo prijatno iznenadila na Sarajevo Fashion Week-u kad je nosila kreacije turske kreatorice Perihan Akin....*ebo zenu koja na sebi mesa nema nije Ana-Mirjana ali nije ni za bacit
Ana-Mirjana je meni za klasu bolja... Jos samo da zna engleski da se ne provaljuje...
eh sad.....jos da jufku zna razvijat bila bi "savrsena"
eh sad.....jos da jufku zna razvijat bila bi "savrsena"