Daleki istok

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sonron

#1 Daleki istok

Post by Sonron »

Ko bi rekao da cu se zaljubiti u Koreanku, ccccc :-) Upoznao sam je prosli mjesec u Sarajevu, setali , pricali i pokazao malo grad. I sljedeci dan ode ona za Beograd, ja skontao da sam se zaljubio. Prije toga smo razmijenili kontakt, i evo mjesec dana pricamo preko FB. I sinoc joj kazem da mi se svidja, ona meni dgovara da se i ja njoj svidjam :thumbup: . E sad ovdje je mali problem, oce da se vidimo, i kaze mi da se posjetim u Koreu kad zavrsi sa obilaskom svijete. Prihvatio sam, i sad mi treba vas savjet ako je moguce, kako do novca doci , trebat ce mi oko 8000 KM i da li ce uspjeti izmedju nas. Ja cu se truditi pa sta bude nek bude. Hvala :sax:
Ramzess Veliki

#2 Re: Daleki istok

Post by Ramzess Veliki »

Za te pare možeš kupit' motorčinu i imat' boljih djevojaka.
Te koreanke su malešne, dobre samo nekome ko ima malu ćundaru.
Meni nikako ne pašu, stavim je a ona pukne ... :shock: ... PUF ... k'o balon ... :shock:
Njanjavi

#3 Re: Daleki istok

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne mogu vjerovat :roll:
Njanjavi

#4 Re: Daleki istok

Post by Njanjavi »

Jarane za 8000 hiljada kupis indonezanku i malezijku i ostane ti kusura da opremis potkrovlje :lol: :lol: :lol:
edo_79

#5 Re: Daleki istok

Post by edo_79 »

Sonron wrote:Ko bi rekao da cu se zaljubiti u Koreanku, ccccc :-) Upoznao sam je prosli mjesec u Sarajevu, setali , pricali i pokazao malo grad. I sljedeci dan ode ona za Beograd, ja skontao da sam se zaljubio. Prije toga smo razmijenili kontakt, i evo mjesec dana pricamo preko FB. I sinoc joj kazem da mi se svidja, ona meni dgovara da se i ja njoj svidjam :thumbup: . E sad ovdje je mali problem, oce da se vidimo, i kaze mi da se posjetim u Koreu kad zavrsi sa obilaskom svijete. Prihvatio sam, i sad mi treba vas savjet ako je moguce, kako do novca doci , trebat ce mi oko 8000 KM i da li ce uspjeti izmedju nas. Ja cu se truditi pa sta bude nek bude. Hvala :sax:
Hoce pusi kulac kad odes u Korea?? :mrgreen:
kritichar

#6 Re: Daleki istok

Post by kritichar »

Nisi ti za nju, ona obilazi svijet, a ti kokuz
Njanjavi

#7 Re: Daleki istok

Post by Njanjavi »

Odma mi ova na pameti scena
:lol: :lol: :lol:
pukepuke

#8 Re: Daleki istok

Post by pukepuke »

Njanjavi wrote:

Odma mi ova na pameti scena
:lol: :lol: :lol:
:lol: Ovo treba na temu Umijeće zavođenja: Mi saki, saki... :lol:
supercali

#9 Re: Daleki istok

Post by supercali »

ko meni u japanu
masagi masagi :)
nema me tamo

#10 Re: Daleki istok

Post by nema me tamo »

Kako ona skace po balonima dok putuje svijetom, e to je tek za pricu. :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#11 Re: Daleki istok

Post by Matijevic_Vlado »

I to ona Sjeverna Korea, jel?
dječak sa šibicama

#12 Re: Daleki istok

Post by dječak sa šibicama »

RtrnOfSalisbury

#13 Re: Daleki istok

Post by RtrnOfSalisbury »

bogam ako je sjeverna to je sumljivo. a ako je juzna ondak je daleko, nevalja kako god okrenes :-?
Russki

#14 Re: Daleki istok

Post by Russki »

Kao sto netko rece...za te pare 6 zena mos dovest i opet da ti ostane para....

Salim se naravno...

A gle, sto da ne...jednom se zivi...

Jaran mi upoznao islandjanku isto tako...evo ga sad na Islandu, sretno ozenjen vec par godina...

Nikad ne znas...
avetinja

#15 Re: Daleki istok

Post by avetinja »

Jarane, gdje si ti bio dok su po Buća potoku harale Kineskinje?
PeppermintSA

#16 Re: Daleki istok

Post by PeppermintSA »

Ništa, zovni onog briselskog taksistu da te odvuče :izet:
Klitemnestraaa

#17 Re: Daleki istok

Post by Klitemnestraaa »

Nađite se na pola puta, tipa Rusija ili Turska. Nije baš pola, ali lakše tebi milju, njoj dvije odvojiti, nego samo tebi osam.
nKrkan

#18 Re: Daleki istok

Post by nKrkan »

Jel istina da je kod kosokih vagina u horzintalnom polozaju, a ne vertikalno ? :D
nightvision

#19 Re: Daleki istok

Post by nightvision »

nKrkan wrote:Jel istina da je kod kosokih vagina u horzintalnom polozaju, a ne vertikalno ? :D
nije bolan, stoji im ukoso. :mrgreen:
mirage77

#20 Re: Daleki istok

Post by mirage77 »

Sonron wrote:Ko bi rekao da cu se zaljubiti u Koreanku, ccccc :-) Upoznao sam je prosli mjesec u Sarajevu, setali , pricali i pokazao malo grad. I sljedeci dan ode ona za Beograd, ja skontao da sam se zaljubio. Prije toga smo razmijenili kontakt, i evo mjesec dana pricamo preko FB. I sinoc joj kazem da mi se svidja, ona meni dgovara da se i ja njoj svidjam :thumbup: . E sad ovdje je mali problem, oce da se vidimo, i kaze mi da se posjetim u Koreu kad zavrsi sa obilaskom svijete. Prihvatio sam, i sad mi treba vas savjet ako je moguce, kako do novca doci , trebat ce mi oko 8000 KM i da li ce uspjeti izmedju nas. Ja cu se truditi pa sta bude nek bude. Hvala :sax:
Kakva Koreja. Evo pisem ti iz Koreje. To ti je odvratna drzava. Ja bih se rado mijenjao sada za hranu u Sarajevu 92.-95. Zemlja izuzetno skupa. Evo ti nekih cijena:

1 jabuka=vise od jednog eura
1kg junetine=vise od 50 dolara

Zene nisu nesto. Ako si skupio tih parica i hoces na daleki istok onda idi na Tajland ili Singapur, Indonezija, Malezija, Burma, Vijetnam.... Neces zazaliti. Kakva Koreja. To ti je bolje da zaboravis.
Tomahawk11
Globalni moderator

#21 Re: Daleki istok

Post by Tomahawk11 »

Pa nek ona dodje tebi :D
Ilitiga....kome ti da se prilagodjavas 8-)
Salim se, ali ima istine sto pise forumas(ica) u postu prije. Hrana je specificna, a i sve ostalo. Prije bi se ona navikla ovdje nego ti tamo.
Anestezija

#22 Re: Daleki istok

Post by Anestezija »

Mani Koreje,hos da te onaj vođa safata nećeš imat one zmije na nokiji kamoli te cure.
eluna

#23 Re: Daleki istok

Post by eluna »

vidi možda bi i uspjelo ..... ali daleko je ipak bolej kod nas nego kod njih .... ako znaš engleski proguglaj malo, nađi neke forume turističke pa se raspitaj ..... provjeri prije nego kreneš grlom u jagode
estehanio

#24 Re: Daleki istok

Post by estehanio »

Dragi Sonron, prije nego sto ti pocnem davati savjete i sve volio bih znati koliko imas godina? U zivotu nista nije nemoguce, pa i to sto se desilo tebi. Moja supruga je Korejka, i zivimo u Seulu tako da, nemoj misliti da nas nema :). Kako do novca doci tu ti bas ne mogu previse pomoci za dati savjet ali ako te sta drugo interesuje pitaj slobodno. 8000KM ti ne treba, ne znam koliko planiras ostati? karta povratna za Koreju je 670eur Sarajevo - Dubai - Incheon - Sarajevo. Eh sad ovdje gdje planiras ostati racunaj, 500$ ti mjesecno treba za neku garsonjeru i sl (sa rezijama). Hrana nije toliko skupa obzirom na njihov standard. Uostalom prije svega, moras shvatiti da Koreja i uopce Daleki istok nije za svakoga. U Koreji nemas neke nase dijaspore, i bez Korejskog jezika je jako tesko. Mozda gledam previse daleko. Takodje zaposlenje u Koreji trazi da imas kvalitetnu edukaciju i vrhunske vjestine.
Hrana jeste skroz drugacija od nase i zivotni stil, ali nemoj da te to obeshrabri da barem posjetis ovu prelijepu zemlju. Mjesec dana suma sumarum treba ti vrh 4000KM, let, stan, jelo, provod i to bas da se provedes da ne razmisljas. U Koreju mozes 1 mjesec bez vize doci, kao da ides u Hrvatsku. Preko toga ide viza itd. Ako te sta interesuje pitaj :) Pozdrav!
imim

#25 Re: Daleki istok

Post by imim »

Neće.
Post Reply