da li vrijedi....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vodolija.a

#26 Re: da li vrijedi....

Post by vodolija.a »

sexyvanjica wrote:A opeces li se ti mikane kad przis dvdidove? :lol:
Izvini, a moram ti reći da ti poređenje nije nimalo prihvatljivo :shock:
Mješaš, babe i žabe :D
Neta

#27 Re: da li vrijedi....

Post by Neta »

Ponekad se vrijedi boriti ali moraš razmisliti za šta se boriš i šta dobijaš zauzvrat .ja sam se borila za vezu da opstane i opstala je a dobila sam brak koji se poslije tri godine sveo na to da mjesec dana ne razgovaramo a zašto... ne znam :?
ma_zdra'o

#28 Re: da li vrijedi....

Post by ma_zdra'o »

sarajevo2121 wrote:opekla sam se 2-3 puta zestoko u ljubavi...pa jedno pitanje mi se namence...vrijedi li uopste voljeti nekoga....vjedi li dati sebe...meni do sada nije vrijedilo....postoji li prava ljubav...vrijedi li voljeti nekoga prije 26 godine...ja sam skroz razocarana...i sve mi se cini isto...postalo je sve bezvrijedno...u meni su jos osjecanja za njim ogromna...ali nemam snage vrijedi li ista...vrijedi li se boriti....
Pa vrijedi li onda zivjeti?
Jer kako rekose,da nije ljubavi ne bi ni svijeta bilo.
Tu sve pocinje i zavrsava.
Stoga vjeruj.Valjda ces naici na nekoga cije ce samo postojanje nadahnjivati tebe i ciniti te ispunjenom uvijek.
Nema predaje.
madalen

#29 Re: da li vrijedi....

Post by madalen »

sinus wrote:

bas ovako .... Nemam jaaaaa !?

Potsjeti me pjesam na jednog ljepotana... :kiss:
tuberan_1

#30 Re: da li vrijedi....

Post by tuberan_1 »

.
Last edited by tuberan_1 on 25/02/2012 01:08, edited 1 time in total.
patkica

#31 Re: da li vrijedi....

Post by patkica »

tuberan_1 wrote:
patkica wrote:
sarajevo2121 wrote:opekla sam se 2-3 puta zestoko u ljubavi...pa jedno pitanje mi se namence...vrijedi li uopste voljeti nekoga....vjedi li dati sebe...meni do sada nije vrijedilo....postoji li prava ljubav...vrijedi li voljeti nekoga prije 26 godine...ja sam skroz razocarana...i sve mi se cini isto...postalo je sve bezvrijedno...u meni su jos osjecanja za njim ogromna...ali nemam snage vrijedi li ista...vrijedi li se boriti....
kada naidje pravi on ce se za tebe boriti! :wink:[/quote

ponekad je dzaba i boriti se,borio sam se ja godinu i pol dana pa nije donijelo nikakve koristi.kad naidjes na takvu osobu nema svrhe jednostavno.ali i to je od slucaja do slucaja.razmazenoj osobi je uvijek malo,kolko god joj laskao i slatkorjeciv bio i pokusavo dzaba je...onda mi pukne film i kazem pa ko si covjece???uzaludno tracio vrijeme...
onda ona nije bila prava :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#32 Re: da li vrijedi....

Post by corolla02 »

Odrasti, promijeni filter, i furaj dalje!
:D
tuberan_1

#33 Re: da li vrijedi....

Post by tuberan_1 »

.
Last edited by tuberan_1 on 25/02/2012 01:10, edited 1 time in total.
sarajevo2121

#34 Re: da li vrijedi....

Post by sarajevo2121 »

ljudiii evo me nazad na temu....:)
ovo vrijeme odsustva sam koristila da razmisljam o svemu...i odlucila sam da okoncam ovu farsu, ovu bol i muku...ne znam ali jednostavno ako sada ne zavrsim paticu citav zivot...i to niko ne zasluzuje...kao sto kaze neka jesma bolje biti i sama nego sa bilo kim...
eh sad dodje onaj najtezi period, onaj teski i vjerujte mi dok ovo pisem sve osjecam neopisivu bol...al me tjesi kao sto kazete da vrijeme lijeci sve..pa valjda ce i ovo...nadam se boljim danima, jer ne zelim da trosim vrijeme i zivc i da placem zbog nekoga ko to ne zasuzuje..uvijek ce ostati rane i sve to ali barem cu biti slobodna i nadati se boljem...valjda...
patkica

#35 Re: da li vrijedi....

Post by patkica »

sarajevo2121 wrote:ljudiii evo me nazad na temu....:)
ovo vrijeme odsustva sam koristila da razmisljam o svemu...i odlucila sam da okoncam ovu farsu, ovu bol i muku...ne znam ali jednostavno ako sada ne zavrsim paticu citav zivot...i to niko ne zasluzuje...kao sto kaze neka jesma bolje biti i sama nego sa bilo kim...
eh sad dodje onaj najtezi period, onaj teski i vjerujte mi dok ovo pisem sve osjecam neopisivu bol...al me tjesi kao sto kazete da vrijeme lijeci sve..pa valjda ce i ovo...nadam se boljim danima, jer ne zelim da trosim vrijeme i zivc i da placem zbog nekoga ko to ne zasuzuje..uvijek ce ostati rane i sve to ali barem cu biti slobodna i nadati se boljem...valjda...
sto si tako ocajna i depresivna??znam da ti je tesko i da ce biti jos teze,ali dobro znas onu da se klin klinom izbija i tako i zivot funkcionise.nemoj da ti ostane praznina u zivotu od mjesec, godinu,2 godine u vidu boli i patnje koju sad osjecas,pa da se poslije pitas gdje je to vrijeme,sta sam postigla u tom vremenu,sjedila kuci,plakala,tugovala i pitala se:''vrijedi li?''.moras jednostavno da prihvatis tu cinjenicu i da znas da postoji i jos tezih i gorih situacija od tvoje,iako nijedna veza,nijedna ljubav,se ne moze s drugom porediti i mi smo cvrsto ubjedjeni da nijedna ljubav,da nijedna veza koju smo mi iskusili nije lijepa i jaka kao ljubav nekog drugog para.jednostavno moras da sebe zapitas sta to ti zelis u zivotu i da se kreces prema tom cilju.naravno da nije lahko,ali kad znas sta zelis i kad ne srljas,lakse je. trzni se malo,uzivaj u zivotu jer cesto zivot zna biti lijep, a moze biti lijep jedino kad se mi trudimo da ga ucinim takvim i sebi i drugima,i u medjuvremenu taj neko ce doci.ali sve to ti sama moras da shavtis,ali bolje je shvati sto prije! good luck! :D :D :D
respo

#36 Re: da li vrijedi....

Post by respo »

vrijedi 2 marke kod kineza

nego fino ne igraj se vatrom i neces se oprziti

ostavi msn ovdje po mogucnosti meni na "private" zaboravis i igras se sa vatrnim ledom :D

mozda jos ima ovdje deckih za pogledati ali nisu oni kao ja :D
Post Reply