ko ce ga znati, vidi kako se uzivio, sigurno radi i prekovremenopitt wrote:meni je drago sto to on makar kao posao gleda....hebiga samo 8 sati valjda provodi napastvujuci:D hluho bilo....sta bi da mu je hobi pa da samo to u slobodno vrijeme radi
:D
Da li u kinu...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
- pitt
Eto sad.......makar znate ako vam se ko prisloni (i pocne trljat) u tramvaju, ili ako vas neko pocne maziti noznim prsticima u kinu.....da je to samo neko od kolega sa forumanebojeplavo wrote:ko ce ga znati, vidi kako se uzivio, sigurno radi i prekovremenopitt wrote:meni je drago sto to on makar kao posao gleda....hebiga samo 8 sati valjda provodi napastvujuci:D hluho bilo....sta bi da mu je hobi pa da samo to u slobodno vrijeme radi
:D
- Bonnie-Clydova mala
udri jace manijace ubio te gromnebojeplavo wrote:aha, sve vole kad ih spopadaju manijaci![]()
(svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna)
![]()
![]()
- Dirty Harry
ih i ti si mi neki Chischo ....Chischo wrote:naslanjam se u sredstvima prevoza i na faksu ono kad je guzva kad se ulazi u ucionicu pa se zakacim iza neke guzlate da joj osjetim guz i onda polako ruku zavucem i tresnem ga par puta... i onda ruku obrisem od potkosulju.
...
- Patron of Formello
Chischo wrote:naslanjam se u sredstvima prevoza i na faksu ono kad je guzva kad se ulazi u ucionicu pa se zakacim iza neke guzlate da joj osjetim guz i onda polako ruku zavucem i tresnem ga par puta... i onda ruku obrisem od potkosulju.
...
Koji si ti manijak čovječe,nevjerovatno.
-
Zhaba
pitt wrote:a jel skines cipelu ili tenu....pa onako carapom....ili bosim stopalom?štzngrm wrote:to je cooool- ja ispružim i nogu i lakat pa šta zakačim- kad sam u kinu ispružim i noge i ruke- to je najspontaniji dodir- okrepljuje čula
nekad se i namjerno sudaram sa potencijalno seksualnim objektima-
što više iznenadiš objekat efekat je veći i zadovoljstvo raste-
ako te neko grubo odhebe-
sačekaš je iza ugla i zadaviš
![]()
- Fair Life
štzngrm wrote:to je cooool- ja ispružim i nogu i lakat pa šta zakačim- kad sam u kinu ispružim i noge i ruke- to je najspontaniji dodir- okrepljuje čula
nekad se i namjerno sudaram sa potencijalno seksualnim objektima-
što više iznenadiš objekat efekat je veći i zadovoljstvo raste-
ako te neko grubo odhebe-
sačekaš je iza ugla i zadaviš

-
zmijaIzmaj
detalji svakodnevnog zivota by žigmund frojd

-
KeepItSimplE
ja bi da me spopadne spidermannebojeplavo wrote:aha, sve vole kad ih spopadaju manijaci![]()
(svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna)
![]()
![]()
Last edited by KeepItSimplE on 06/06/2007 00:44, edited 1 time in total.
-
KeepItSimplE
imas li pojma koliko si odvratanChischo wrote:naslanjam se u sredstvima prevoza i na faksu ono kad je guzva kad se ulazi u ucionicu pa se zakacim iza neke guzlate da joj osjetim guz i onda polako ruku zavucem i tresnem ga par puta... i onda ruku obrisem od potkosulju.
...
-
*mima*
#50 Re: Da li u kinu...?
Jedan se naslonio u tramvaju..........Nece se vise nikad nikom naslonit.tech10 wrote:Da li u kinu, pozoristu, avionu, autobusu i slicno, kada pored vas sjedi atraktivna osoba suprotnog spola, imate obicaj da, ono ko fol, ispruzite nogu ili lakat i ostvarite nekakav fizicki kontakt (poput Mikija Manojlovica u filmu "Otac na sluzbenom putu" ?
Naslanjanje u tramvaju se ne racuna jer je sasvim opravdano zbog guzve.

...