za rucice, za rucicehananah wrote:Kako cemo bolan zajedno, mislim hocemo li pod ruku ili za rucice![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
za rucice, za rucicehananah wrote:Kako cemo bolan zajedno, mislim hocemo li pod ruku ili za rucice![]()

vidim vidim koliko si ti liberalan, cak i krevet nazivas svojim, pa ti cim te pogleda zena odmah je nazivas svojomKareem Abdul-Jabbar wrote:_MaYa_ wrote:joooj hanosta nas za G tackom, neka oni traze kolko hoce... hehehe sreca nasa pamuskarci imaju samo jednu tacku, pa ne mozes pogrijesiti nikako
a oni neka istrazuju to im je duznost
konacno zena u povoljnom polozaju
legnes i uzivas ...jebes ga![/img]
bogme, ne u mom krevetu!!
ipak treba dvoje za uzivanje!!
:P

ciju?hananah wrote:
_MaYa_ wrote:vidim vidim koliko si ti liberalan, cak i krevet nazivas svojim, pa ti cim te pogleda zena odmah je nazivas svojomKareem Abdul-Jabbar wrote:_MaYa_ wrote:joooj hanosta nas za G tackom, neka oni traze kolko hoce... hehehe sreca nasa pamuskarci imaju samo jednu tacku, pa ne mozes pogrijesiti nikako
a oni neka istrazuju to im je duznost
konacno zena u povoljnom polozaju
legnes i uzivas ...jebes ga![/img]
bogme, ne u mom krevetu!!
ipak treba dvoje za uzivanje!!
:P
ehhh poznam ja takve, ma sta poznam, borim se protiv istih
to nije nista za takvu DAMU!hananah wrote:Kareme, sta da kazem - rastopila sam se![]()
ja ti kazem,moramo ih mi u svemu navodit....hananah wrote:nadjoste li
a gdje zive ti sto se sami,znaju navest ha??umro je mostar wrote:neki se navedu samiPITARKA_SA wrote:ja ti kazem,moramo ih mi u svemu navodit....hananah wrote:nadjoste li
![]()
![]()
![]()
Svuda oko tebe, nego evo tebi jedna pjesmica da mi se ne sekiras puno. Samo da ti popravim raspolozenje jer si mi dragaPITARKA_SA wrote:a gdje zive ti sto se sami,znaju navest ha??umro je mostar wrote:neki se navedu samiPITARKA_SA wrote: ja ti kazem,moramo ih mi u svemu navodit....![]()
![]()
![]()
![]()
dzaba ti sve,nemoj se nista ulizivat,moja baby ce da bude mamina pitarka,bez obzira na tvoj neodoljivi,sarm...umro je mostar wrote:ma ti si meni najdraza na svijetuPITARKA_SA wrote:zar sam ti toliko"draga",pa me "mucis"sa tom pjesmicom,jel sreco?![]()
![]()
![]()
ma nek bude tvoja baby pitarka, ionako ste klub bebica, ali zato se moj sinčina da bude ludi crveni đavoPITARKA_SA wrote:dzaba ti sve,nemoj se nista ulizivat,moja baby ce da bude mamina pitarka,bez obzira na tvoj neodoljivi,sarm...umro je mostar wrote:ma ti si meni najdraza na svijetuPITARKA_SA wrote:zar sam ti toliko"draga",pa me "mucis"sa tom pjesmicom,jel sreco?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to znaci da smo se dogovrili. yeeeeeeeeeeaaaahhhhhPITARKA_SA wrote:samo cu jedno da ti kazem i necu vise....... a to je .....
ja radzam samo zenskuumro je mostar wrote:to znaci da smo se dogovrili. yeeeeeeeeeeaaaahhhhhPITARKA_SA wrote:samo cu jedno da ti kazem i necu vise....... a to je .....
znas da ja jezik uvijek shvatim onako kako ja zelim
Sve zenske nek budu pitarke, a sinovi nek budu djavoli![]()
![]()
ja pravim samo musku djecu
na tvoju zalost o polu dijeteta odlucuju meci, a ne metaPITARKA_SA wrote:ja radzam samo zenskuumro je mostar wrote:to znaci da smo se dogovrili. yeeeeeeeeeeaaaahhhhhPITARKA_SA wrote:samo cu jedno da ti kazem i necu vise....... a to je .....
znas da ja jezik uvijek shvatim onako kako ja zelim
Sve zenske nek budu pitarke, a sinovi nek budu djavoli![]()
![]()
ja pravim samo musku djecu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i rekla sam ti sve se moze dogovorit samo ako ima volje.....i nacina......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()