Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Soul_Sista fakat, postoji???!!!!
ja se dzabe strunio sve ove godine na istrazivanje :lol: IMAL' KAKVA DOBROVOLJKA DA MI POMOGNE U PONOVNOM ISTRAZIVANJU!!!! x
Il' sam ja ono istrazivo imaju li muskarci g-spot???!!! :shock: :lol:
Kareem Abdul-Jabbar wrote:@Soul_Sista fakat, postoji???!!!!
ja se dzabe strunio sve ove godine na istrazivanje :lol: IMAL' KAKVA DOBROVOLJKA DA MI POMOGNE U PONOVNOM ISTRAZIVANJU!!!! x
Il' sam ja ono istrazivo imaju li muskarci g-spot???!!! :shock: :lol:
hananah wrote: Ja mislim da je tocka G samo pusta prica, ili sam baksuz pa sve nailazila na nestrucnjake ili je nema ili je ja nemam
ma i ja sam uvijek nalijet'o na nestrucne partnerice x te joj smeta ovo, te joj smeta ono (znas, ona prica o sugavoj k**i i dlakama ), te ne moze se namjestit vako, nako :P -sve nesh' kilavo :lol: --i jos nijedna nije bila voljna za istrazivacki rad!
A, draga moja koleginice, da mi udruzimo nase dvije laboratorije, a sve za dobrobit narodnih masa :D??? :lol:
Ma kakvi Kareme, ja odlucila otici na ultrazvuk da vidim imam li ja tocku tu silnu G, ako imam onda je do njih, ako nemam onda je do mene
A da i ti odes na ultrazvuk
hananah wrote:Ma kakvi Kareme, ja odlucila otici na ultrazvuk da vidim imam li ja tocku tu silnu G, ako imam onda je do njih, ako nemam onda je do mene
jebote ne mogu da vjerujem da je sva ona ekipa s ovog foruma ovdje? fiju ivi,, mravojed, komi zoom pa vi godine ovdje provodite hehehe e jebote tek sad vidim koliko sam drukcija od ostatka svijeta...
neka se vi drzite, G tacka, ma ne znam i ne volim previse filozofirati okosexa, volim ga prakticirati
hananah wrote:Ma kakvi Kareme, ja odlucila otici na ultrazvuk da vidim imam li ja tocku tu silnu G, ako imam onda je do njih, ako nemam onda je do mene
joooj hano sta nas za G tackom, neka oni traze kolko hoce... hehehe sreca nasa pamuskarci imaju samo jednu tacku, pa ne mozes pogrijesiti nikako a oni neka istrazuju to im je duznost konacno zena u povoljnom polozaju
_MaYa_ wrote:joooj hano sta nas za G tackom, neka oni traze kolko hoce... hehehe sreca nasa pamuskarci imaju samo jednu tacku, pa ne mozes pogrijesiti nikako a oni neka istrazuju to im je duznost konacno zena u povoljnom polozaju
legnes i uzivas ...jebes ga! [/img]
bogme, ne u mom krevetu!! ipak treba dvoje za uzivanje!! :P