Da li ste ikada voljeli...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Strpljiva
#101 Re: Da li ste ikada voljeli...
@ nas dvoje Toplo preporučujem pomoć psihologa. Već ni na pola puta, svjesna si problema.
-
nas_dvoje
#102 Re: Da li ste ikada voljeli...
Svjesna definitivno problema, znam da nije zla namjera, mislim da cu stvarno pokusati to malo kontrolirati ili otici nekome na razgovor.
Iako, eto da se malo odbranim, nisam zapostavila drustvo nikako, ni ja ni on, i imamo pored zajednicke i svako svoju raju, za izaci na kafu, navecer i to, to mi je drago pravo iako oni svi znaju da sam zaluđena i malo me spuštaju na zemlju, stvarno se trudim bar svaki drugi dan da sam sa svojom rajom i ono da nije samo poso, momak i niko osim njega.
Al da volem, fakat volem i više neg bih htjela!
Iako, eto da se malo odbranim, nisam zapostavila drustvo nikako, ni ja ni on, i imamo pored zajednicke i svako svoju raju, za izaci na kafu, navecer i to, to mi je drago pravo iako oni svi znaju da sam zaluđena i malo me spuštaju na zemlju, stvarno se trudim bar svaki drugi dan da sam sa svojom rajom i ono da nije samo poso, momak i niko osim njega.
-
Neena
#103 Re: Da li ste ikada voljeli...
To su divani osjecaji dok nema ozbiljnih problema i svadja. Nemoj paniciti, dobra stvar je da njemu ne smeta, ali ti sama mislis da to nije uredu, pa zato otidji psihologu, ne na 'lijecenje', vec na razgovor. Sama ne vjerujem da ces uspjeti, cim se desi nesto lose popustit ce sva tvoja kontrola. Psiholog ce ti pomoci da shvatis sve, kako, zasto, koliko, zbog cega... I slusa i savjetuje mnogo bolje od prijateljicanas_dvoje wrote:Svjesna definitivno problema, znam da nije zla namjera, mislim da cu stvarno pokusati to malo kontrolirati ili otici nekome na razgovor.
-
Gospoda Ministarka
#104 Re: Da li ste ikada voljeli...
A ja kontala ja pretjerujem.nas_dvoje wrote:Ne da sam voljela, već nakon tri godine i kusur još uvijek trčim s posla kući da bih ga vidjela što prije, a kad nismo skupa zna me fizički boljeti razdvojenost, jednostavno se probudim s bolom u mišićima i moram se natjerati da ustanem iz kreveta.
Ali, ne valja za živce, nikako ne valja... Mislim da nijedan preintezivan osjećaj nije dobar, pa tako ni ovaj, zato sto se svemu peterostruko radujes, sve te peterostruko usrećuje, ali i najmanja svađa te boli kao prekid i ja se znam nasikirati da povraćam, ako se zakačimo oko sitnice npr. mene boli da ne mogu da disem, a jos nikad nismo legli da smo posvađani, mislim da bih poludjela kad bi se nesto ozbiljnije dogodilo, nikako mi nije drago sto imam ovakve osjecaje, čak sam razmisljala da odem psihologu jer radi se o tome da sam paranoicna postala, da me svegga strah, tipa kad izađe vani s rajom i ostane dokasno, ja ne mogu da spavam, ne sikiram se ja da me on vara ili slicno, vec da mu se nije sta dogodilo, (kao boze eto nek i vara, samo da je dobro), ne valja taj osjecaj nikako, ubija covjeka, barem mene da...
U svakom slucaju drago mi je sto volis i sto si voljena ali nemoj da pretjeras tako ga mozes samo otjerati.
- Ma.Le.Na
#105 Re: Da li ste ikada voljeli...
..jesam..dva puta
-
Neena
#106 Re: Da li ste ikada voljeli...
Ja kontala da se samo jednom u zivotu tako voliMa.Le.Na wrote:..jesam..dva puta
Dakle, ima nade za jos poneku veliku ljubav
- Ma.Le.Na
#107 Re: Da li ste ikada voljeli...
mislila sam i ja...ali nije takoNeena wrote:Ja kontala da se samo jednom u zivotu tako voliMa.Le.Na wrote:..jesam..dva puta![]()
Dakle, ima nade za jos poneku veliku ljubav
ni jedna ljubav nije ista - da se razumijemo..ali ..bar ove moje..prave velike ljubavi..su prave i velike..obje
nemoguce je reci voljela sam toga vise...moguce je reci voljela sam drugacije
ljudi se mijenjaju..mijenja se i nacin ispoljavanja te ljubavi ..u neku ruku sazrijeva i tvoja ljubav...sto opet ne umanjuje onu proslu..
-
Neena
#108 Re: Da li ste ikada voljeli...
Meni je sad sve toliko tuzno... i prva i druga i prava i svaka ljubav... place mi se od svaga

-
Neena
#109 Re: Da li ste ikada voljeli...
Ja ko da sam s Marsa pala

- bijela
#110 Re: Da li ste ikada voljeli...
sjoooo jest ova ljubav dosadna
kad patiš - mrziš što voliš,
kad preboliš - nedostaje ti feeling.
bio je period kad sam k'o besana mogla pisati kilometražno pismo, ali eto danas bi mi bio prevelik zahmet otvoriti usta da mu bilo šta kažem
jednostavno, ispario je ko voda na 100 stepeni
što bi staroegipatska izreka rekla: vrijeme briše sve, samo piramide ostaju
kad patiš - mrziš što voliš,
kad preboliš - nedostaje ti feeling.
bio je period kad sam k'o besana mogla pisati kilometražno pismo, ali eto danas bi mi bio prevelik zahmet otvoriti usta da mu bilo šta kažem
jednostavno, ispario je ko voda na 100 stepeni
što bi staroegipatska izreka rekla: vrijeme briše sve, samo piramide ostaju
- Eweleen
#111 Re: Da li ste ikada voljeli...
Jednom sam voleo zbilja,
mislim na ljubav pravu, šašavu i silnu,
vozio hiljadu milja,
k'o onaj ružni Francuz u prelepom filmu...
Vukle me šine pod točak mašine,
al' ona me spasila.
Sve je druge ugasila.
mislim na ljubav pravu, šašavu i silnu,
vozio hiljadu milja,
k'o onaj ružni Francuz u prelepom filmu...
Vukle me šine pod točak mašine,
al' ona me spasila.
Sve je druge ugasila.
-
Neena
#112 Re: Da li ste ikada voljeli...
Jednom je prosla kraj mene
sa tipom kog sam znao
tamam da se javim
skrila je pogled na vreme
al’ sasvim dovoljno za blues
u mojoj glavi
bezvezno zdravo i klimanje glavom
i sve sto vec sleduje
neka, lutko, u redu je...
sa tipom kog sam znao
tamam da se javim
skrila je pogled na vreme
al’ sasvim dovoljno za blues
u mojoj glavi
bezvezno zdravo i klimanje glavom
i sve sto vec sleduje
neka, lutko, u redu je...
-
PalaSa Marsa
#113 Re: Da li ste ikada voljeli...
Neena wrote:Ja ko da sam s Marsa pala![]()
![]()
-
Neena
#114 Re: Da li ste ikada voljeli...
Jelde da jesam?PalaSa Marsa wrote:Neena wrote:Ja ko da sam s Marsa pala![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#115 Re: Da li ste ikada voljeli...
Jok eto ja sam. 
-
Neena
#116 Re: Da li ste ikada voljeli...
Ima li kod tebe Marsovaca, da ne budem usamljena? 
- Aquatic B
#117 Re: Da li ste ikada voljeli...
Hehe.. Potvrdno u glavnom odgovaraju cure, dok muškarci u glavnom pripadaju većini koja tvrdi kako to ne postoji, kako nikada do sad nisu osjetili pravu ljubav i da neće. Glumimo mačo tipove, momci? 
Za sve skeptike, naravno da postoji. Je li rijetka? Možda.
Nažalost nisam jedan od sretnika koji su osjetili pravu i istinsku ljubav, ali ne sumnjam da će jednog dana doći
Mladi smo, miša mu.. 
Za sve skeptike, naravno da postoji. Je li rijetka? Možda.
Nažalost nisam jedan od sretnika koji su osjetili pravu i istinsku ljubav, ali ne sumnjam da će jednog dana doći
-
iForumashica
#118 Re: Da li ste ikada voljeli...
...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:52, edited 1 time in total.
-
shljashtecha
#119 Re: Da li ste ikada voljeli...
proci ce te, ne sikiraj sezena21 wrote:... nekog tako snazno da ste bili spremni uraditi sve, ama bas sve za tu osobu?
... nekog tako jako da vas jednostavno boli kada niste s tom osobom?
... nekog tako jako da se u noci probudite i osjetite tu osobu pored sebe iako nije tu?
... nekog tako jako da vam se od drugih ljudi pricinjava da ga/je vidite kada niste skupa?
- Aurora Borealis
#120 Re: Da li ste ikada voljeli...
.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 12:03, edited 1 time in total.
-
gracija_
#121 Re: Da li ste ikada voljeli...
Da, jesam. Iako je zavrsilo. Ne ljubav, nego veza. Ali dobro, ipak bih uvijek prije birala da jesam dozivjela, vidjela i osjetila nego da nisam, uprkos tome sto zna da zaboli cesto i ne popusta.
- andolC
#122 Re: Da li ste ikada voljeli...
treba samo puno pit, i sve ce bit OK
-
Speshl
#123 Re: Da li ste ikada voljeli...
Pa volim.. ali da uradim bas Sve za tu osobu,nee 
-
Enki
#124 Re: Da li ste ikada voljeli...
U svijetu u kakvom danas zivimo pa bas i nema zdravih stvari...vlada ego,materijalno preseravanje...sve duhovno je zapostavljeno....jedna od rijetkih stvari za iskoristiti jeste ako se kome posreci da se zaljubi i voli nekoga...najljepsi osjecaj....kad toliko stvari koje neces uciniti za sebe,ucinis za nekoga...znaju oni samo koji su voljeli..o tome se ne moze pricati..to se mora doziviti....
Pa i kratko trajalo...isplati se....mene i kosti bole od toga ali ne zalim....samo se nadam da cu jos jednu priliku imati...jer prosla nije imala happy end...to je bila sapunjara...voljeli se i morali se rastati...od milion veza ni jedna nije ni 1% a taj osjecaj je 100% i to znas od muda do kostiju...sorry zene za ovo muda
Pa i kratko trajalo...isplati se....mene i kosti bole od toga ali ne zalim....samo se nadam da cu jos jednu priliku imati...jer prosla nije imala happy end...to je bila sapunjara...voljeli se i morali se rastati...od milion veza ni jedna nije ni 1% a taj osjecaj je 100% i to znas od muda do kostiju...sorry zene za ovo muda
- no.w.l.y.l.I.d.
#125 Re: Da li ste ikada voljeli...
proci ce te, ne sikiraj se
[/quote]
slažem se