muha_sa wrote:heat wrote:sramota je biti bez mozga, ali to na forumu nije bitno![]()
![]()
žiku ovo---ispade da sam ja otvorio ovu temu
haMu dobri, nisam u tom smjeru isao
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
muha_sa wrote:heat wrote:sramota je biti bez mozga, ali to na forumu nije bitno![]()
![]()
muha..jesil ti jos nevinmuha_sa wrote:heat wrote:sramota je biti bez mozga, ali to na forumu nije bitno![]()
![]()
spreca wrote:muha..jesil ti jos nevinmuha_sa wrote:heat wrote:sramota je biti bez mozga, ali to na forumu nije bitno![]()
![]()
žiku ovo---ispade da sam ja otvorio ovu temu![]()
![]()
....vjerovatno izbrisan prvi post onoga ko je otvorio temu i tako si ti postao naslednik
![]()
ne varaj nas dvojicu. ima kuveta u tebimuha_sa wrote: nisam više ni za desanke a kamli šta više![]()
heat wrote:ne varaj nas dvojicu. ima kuveta u tebimuha_sa wrote: nisam više ni za desanke a kamli šta više![]()

laze ba....a stalno negdje variheat wrote:ne varaj nas dvojicu. ima kuveta u tebimuha_sa wrote: nisam više ni za desanke a kamli šta više![]()
spreca wrote:muha..jesil ti jos nevinmuha_sa wrote:heat wrote:sramota je biti bez mozga, ali to na forumu nije bitno![]()
![]()
žiku ovo---ispade da sam ja otvorio ovu temu![]()
![]()
....vjerovatno izbrisan prvi post onoga ko je otvorio temu i tako si ti postao naslednik
![]()
ma jainsomnia78 wrote:Hahaha
Covjek ima unuke a i dalje nevinmehoxy wrote:Nema potrebe za tim vjeruj mi. Sta ima veze ako nisi znao sebi naci koku, sigurno imas neke druge talente.
Triconja , jesi li se ti poceo sexati?triconja wrote:Covjek ima unuke a i dalje nevinmehoxy wrote:Nema potrebe za tim vjeruj mi. Sta ima veze ako nisi znao sebi naci koku, sigurno imas neke druge talente.![]()
![]()
![]()
Davno, mada bih volio da nisam pa da imam visoka ocekivanjamoonca wrote:Triconja , jesi li se ti poceo sexati?triconja wrote:Covjek ima unuke a i dalje nevinmehoxy wrote:Nema potrebe za tim vjeruj mi. Sta ima veze ako nisi znao sebi naci koku, sigurno imas neke druge talente.![]()
![]()
![]()
![]()