Cura - Ložačica??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Chischo

#1 Cura - Ložačica??

Post by Chischo »

Spletom okolnosti doveo sam se u kontakt sa jednom djevojkom koju nikako ne mogu da prokuzim pa trazim pomoc od vas.

Nije nista posebno sto se tice fizickog izgleda, malo iznad prosjeka. Bitna je cinjenica da ima momka vec godinama, ali po njenoj prici nije bas presretna s njim. Znaci ona meni salje signale kao da se ja njoj svidjam, salje poruke, tu i tamo mi nesto pokloni, pricamo na fejsbuku cesto, itd...

Problem je sto znam, a i ona mi otvoreno kaze da ona ima vise tih nekakvih udvaraca s kojima je ona u kontaktu mobitelom i internetom, ona kaze da sam joj ja daleko najdrazi od svih i da me najvise gotivi, te da su ti svi ostali luzeri i debili koji joj dosadjuju.

Meni ta prica kao jednom odraslom momku veoma smrdi.

Ima li kakvih prijedloga da je kako testiram da li sam joj zaista drag kao sto govori?
Napominjem da je u pitanju cura koja ima momka vec godinama.

Molim samo ozbiljne komentare, satiricari, ironicari, nek idu na temu o suspenziji nogometnog saveza. :lol:
Hvala.
Delirium

#2 Re: Cura - Ložačica??

Post by Delirium »

pitaj je da se uda za tebe,ako ne pristane garant te lozi :roll:
BJB

#3 Re: Cura - Ložačica??

Post by BJB »

Za pocetak joj reci da si u stalnom kontaktu sa jos 15 djevojaka, pocesto se seksas sa barem pet njih, nekad grupile, nekad zasebno, i da ti je od svih djevojaka ona najbezveznija al' da ne bi imao nista protiv toga da je isprobas, jer kad je glupa i tek malo iznad prosjeka, valjda mora imato nesto na ponudi cime drzi te udvarace, da vidimo je l' ima zeru mozga u toj glavi? Obavezno joj onak iznebuha i otvoreno priznaj "Bas si bezveze. Ne bih se okrenuo za tobom da gola prodjes glavnom ulicom, em mi smrdish na kurvu malo, bi l' se kresnula sa mnom na nekom javnom mjestu, cisto da vidimo je l' ta tvoja prica dim il' imas barem "muda"? :D
Hajd' please, pa nam opisi reakcije :D

I ti trazis ozbiljne komentare, hajd' pokusaj sam biti ozbiljan..PRocitaj sta si napisao u uvodnom postu i potrudi se da ne pomislis da je autor totalna i potpuna budala. :)
smrdljivi_grad

#4 Re: Cura - Ložačica??

Post by smrdljivi_grad »

moj savjet ti je da i ona tebi bude na 5om mjestu, budi fin i forsiraj kulturu i malo smeka al udvaraj se i drugim curama... ona ti u svakom slucaju nece bit' zena, tako da samo naprijed... nemoj se zaljubit...

sretno
plejka2

#5 Re: Cura - Ložačica??

Post by plejka2 »

Ne znam mozda da je pitas zasto nema hrabrosti prekinut sa njim ako im vec ne ide pa da se onda baci u lov? :roll:
Mešcini da bi ona vise od jednog,porasli joj prohtjevi?Ili mozda da joj kazes da se pomiri sa cinjenicom da nije lijepa te da takve stvari mogu raditi samo zgodne djevojke?
Ja se sa tim nebi zajebavo iskreno da ti velim dobri čoeče. Ako ne mislis nista ozbiljno onda udure ako mislis onda se samo mozes nadat da ces jednoga dana bit ti u ulozi njenog sadasnjeg :-)
JThomas

#6 Re: Cura - Ložačica??

Post by JThomas »

to ti je isto k'o ona šuplja "ja i žena ne spavamo skupa već godinama, razvešću se ja od nje...".

sam si u naslovu sve rekao, produži dalje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7 Re: Cura - Ložačica??

Post by Truba »

već sam debelo upoznat s trebama u višegodišnjim vezama kojima fali malo pažnje pa je uokolo to traže na chatu, sms-u od slobodnih momaka... opet žele biti ŽELJENE

čim se kita zaleti biće tebi: koji si ti manijak ja imam MOMKA šta je tebi ovo je bila zajebancija :D i tako ode ona kod momka na sex a ti izgubio energije koju si mogo potrošiti na slobodnu curu :)
strong69

#8 Re: Cura - Ložačica??

Post by strong69 »

Gospoda Ministarka

#9 Re: Cura - Ložačica??

Post by Gospoda Ministarka »

Chischo wrote:Problem je sto znam, a i ona mi otvoreno kaze da ona ima vise tih nekakvih udvaraca s kojima je ona u kontaktu mobitelom i internetom, ona kaze da sam joj ja daleko najdrazi od svih i da me najvise gotivi, te da su ti svi ostali luzeri i debili koji joj dosadjuju.
Sorry, ali ne mogu a da se ne nasmijem.
Tako tinejderski i tako naivno. :D
Zena ima viska vremena, a fali joj i malo paznje kao sto rece @komi.
JThomas

#10 Re: Cura - Ložačica??

Post by JThomas »

joj komi :D

a jes', jebiga... :D još ćeš ispasti manijak i zlostavljač :D
Ghost_Rider_XXX

#11 Re: Cura - Ložačica??

Post by Ghost_Rider_XXX »

komi wrote:već sam debelo upoznat s trebama u višegodišnjim vezama kojima fali malo pažnje pa je uokolo to traže na chatu, sms-u od slobodnih momaka... opet žele biti ŽELJENE

čim se kita zaleti biće tebi: koji si ti manijak ja imam MOMKA šta je tebi ovo je bila zajebancija :D i tako ode ona kod momka na sex a ti izgubio energije koju si mogo potrošiti na slobodnu curu :)
Genijalčino!!!
zelenashica

#12 Re: Cura - Ložačica??

Post by zelenashica »

Chischo wrote:S

Odrali momci sami mogu razlikovati ovakve o kojima ti pitaš. :roll:
illuminated

#13 Re: Cura - Ložačica??

Post by illuminated »

...

"if you dont give them control, they can not get control..."
mrtva kokoš

#14 Re: Cura - Ložačica??

Post by mrtva kokoš »

pa nista skontas ko joj je momak i sve mu sa dokazima predocis :evil:
duck85

#15 Re: Cura - Ložačica??

Post by duck85 »

ja mislim da je regularna posto moze da voli puno ljudi to ti je jedna od vazni osobina kod zena....
ZZZlica

#16 Re: Cura - Ložačica??

Post by ZZZlica »

Moj ti, šta će ti taj glupavi mind fuck u životu?

Jedna moja poznanica je od te fele - ispodprosječnog izgleda, udata, ali navodno je opsjedaju buljuci muškaraca.
Mislim... realno, cura je bezze, ništa izgled, ništa pamet, ništa ličnost, ali ima priču, klasični marketinški spin o njoj kao fatalnoj ženi za kojom Sarajevo (i šire) balavi.

Tu priču puše levati, nemoj i ti biti od onih što se primaju na potpuno neutemeljene priče tipa braće Grimm, pa nešto upiru da se izbore sa virtuelnom konkurencijom.

(Nedavno sam čula da se razvela, biće da joj se sopstveni spin vratio kao bumerang) :-)
Truba

#17 Re: Cura - Ložačica??

Post by Truba »

ne znam zašto se taj razvod navodi kao nešto negativno... možda im je oboma to najbolji potez u životu... naće oni opet nešto a šta ćemo mi muški iz početnog posta...

kad nas levate zauzete a slobodne cure nemaju volje niti interesa da odgovaraju na pozive niti izlaze jer nisu za vezu (dok ih neki muškarac ne obori s nogu tada imaju volje za sve samo da padnu na guzicu kad ga vide)
Truba

#18 Re: Cura - Ložačica??

Post by Truba »

JThomas wrote:joj komi :D

a jes', jebiga... :D još ćeš ispasti manijak i zlostavljač :D
još će me i razbit neko :roll: :roll: :roll:
JThomas

#19 Re: Cura - Ložačica??

Post by JThomas »

ne ti bolan, nego postavljač teme :D
Truba

#20 Re: Cura - Ložačica??

Post by Truba »

mislim na sve momke koji su bili ili jesu u ovoj situaciji... :mrgreen:
suncokret_1984

#21 Re: Cura - Ložačica??

Post by suncokret_1984 »

komi wrote:već sam debelo upoznat s trebama u višegodišnjim vezama kojima fali malo pažnje pa je uokolo to traže na chatu, sms-u od slobodnih momaka... opet žele biti ŽELJENE

:lol: :lol: :lol: jbg..zena sam ali meni je ovo super smijesno :lol:
Truba

#22 Re: Cura - Ložačica??

Post by Truba »

jesam šta pogiješio?
naravno ovo se odnosi na cure s kojima sam ja bio u kontaktu :D
suncokret_1984

#23 Re: Cura - Ložačica??

Post by suncokret_1984 »

Chischo wrote:Spletom okolnosti doveo sam se u kontakt sa jednom djevojkom koju nikako ne mogu da prokuzim pa trazim pomoc od vas.

Nije nista posebno sto se tice fizickog izgleda, malo iznad prosjeka. Bitna je cinjenica da ima momka vec godinama, ali po njenoj prici nije bas presretna s njim. Znaci ona meni salje signale kao da se ja njoj svidjam, salje poruke, tu i tamo mi nesto pokloni, pricamo na fejsbuku cesto, itd...

Problem je sto znam, a i ona mi otvoreno kaze da ona ima vise tih nekakvih udvaraca s kojima je ona u kontaktu mobitelom i internetom, ona kaze da sam joj ja daleko najdrazi od svih i da me najvise gotivi, te da su ti svi ostali luzeri i debili koji joj dosadjuju.

Ima li kakvih prijedloga da je kako testiram da li sam joj zaista drag kao sto govori?
Napominjem da je u pitanju cura koja ima momka vec godinama.

Molim samo ozbiljne komentare, satiricari, ironicari, nek idu na temu o suspenziji nogometnog saveza. :lol:
Hvala.
haj iskreno sad reci sta ti hoces od te cure??? ne kontam!!et` sve i da ona ostavi tog momka sto je s njim bila tolike godine, pa nek se na odredjeno vrijeme i prestane cut sa ostalim "udvaracima", nek jo ti postanes no1...mislis da i tebi ne bi napravila ovo isto...nidje veze...
žena

#24 Re: Cura - Ložačica??

Post by žena »

:lol: :lol:
suncokret_1984

#25 Re: Cura - Ložačica??

Post by suncokret_1984 »

komi wrote:jesam šta pogiješio?
naravno ovo se odnosi na cure s kojima sam ja bio u kontaktu :D
ne mislim da si sta pogrijesio :D
nego je to tako zvucalo iskreno i simpaticno :lol:
ali zalosno je sto i ja dijelim to misljenje s tobom, i onda nas sve zene trpaju u isti kos :oops: :x
Post Reply