pustopoljina wrote:cuj, neka drugapa koliko ti to bivsih imas, 'tiću
![]()
svejedno- volis da se igras, zato ti laska ta cura i petljao bi opet nesto s njom.
Cudna bivsa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#51 Re: Cudna bivsa
- fatamorgana
#52 Re: Cudna bivsa
simple as that, posesivna, čudna li čuda ...theTruePath wrote:Non stop pita da li sam u vezi,ignorisem to maksimalno ali neda se ,,,jos se ljuti![]()
sta je njoj? kako da odbacim to nekako? trebaju prjedlozi pleaseee
- fatamorgana
#53 Re: Cudna bivsa
Pa laska mu ...Ghost_Rider_XXX wrote:Meni nije jasno sve skupa u čemu je problem, ako je bivša za koji moj kontaktiraš s njom?!
- amy-ra
#54 Re: Cudna bivsa
reci joj da ti se svidja njen najbolji drug...
-
sumirprimus
#55 Re: Cudna bivsa
pitaj je za koju obnazenu fotografiju,pa ako ti posalje a ti nama prikazi,da vidimo o cemu se tu radi... 
a ako pak ne dadne,onda nista,walter cura...nije ozbiljna u iskazivanju svojih osjecanja...
a ako pak ne dadne,onda nista,walter cura...nije ozbiljna u iskazivanju svojih osjecanja...
- kockica_kockica
#56 Re: Cudna bivsa
theTruePath wrote:Non stop pita da li sam u vezi,ignorisem to maksimalno ali neda se ,,,jos se ljuti![]()
sta je njoj? kako da odbacim to nekako? trebaju prjedlozi pleaseee
-
sumirprimus
#57 Re: Cudna bivsa
pa sad dobru knjigu vrijedi procitat vise puta,a losu jednom il nijednom....
ako je ko dobra knjiga,jazuk je...
ako je ko dobra knjiga,jazuk je...
- BackInBlack
#58 Re: Cudna bivsa
Samo djeca stavljaju status veze na fbooku :pkaranana wrote:sta hoce?
ako je u pitanju neobavezan sex, namiri je i reci joj da se ne brine o tome jesi li u vezi ili nisi.
uostalom moze otici na tvoj facebook profil i vidjeti jesi li u vezi ili nisi.
-
bomba
#59 Re: Cudna bivsa
Ma raskuj je ko shupu i mirna Bosna 
-
dječak sa šibicama
#60 Re: Cudna bivsa
Opa, krenula je duboka psihologija 
-
zelenashica
#61 Re: Cudna bivsa
Jesi li ti siguran da je ona tebi "bivša"?!
Očito je da nije čim se na ovakav način opterećuješ šta ona zapitkuje i kako se ponaša.
Očito je da nije čim se na ovakav način opterećuješ šta ona zapitkuje i kako se ponaša.
-
theTruePath
#62 Re: Cudna bivsa
pricamo valjda kao "prijatelji" ,ne zelim biti odvratan 
- Ljuska_u_BaklaFi
#63 Re: Cudna bivsa
Imati karakter i ne vuci ljude za nos ne znaci biti odvratan 
-
theTruePath
#64 Re: Cudna bivsa
sad i ti pretjerujes,na koji nacin vucem za nos bogati?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Imati karakter i ne vuci ljude za nos ne znaci biti odvratan
- Ljuska_u_BaklaFi
#65 Re: Cudna bivsa
Ne dajes konkretan odgovor joj, drzis je na toplo-hladno, sto znaci ili da je namjerno drzis u rezervi (ako ti zatreba, umjesto da joj das do znanja da ste zavrsili) ili ti laska (sto meni govori da nemas karakter). Bez uvrede molim, ovo je samo moje misljenje o toj situacijitheTruePath wrote:sad i ti pretjerujes,na koji nacin vucem za nos bogati?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Imati karakter i ne vuci ljude za nos ne znaci biti odvratan
-
theTruePath
#66 Re: Cudna bivsa
Cekaj znaci cim mi se javi neka bivsa odmah moram postaviti zid i reci "halo ja i ti smo proslost".Prije ce je to nervirati,posebno ako joj ne dajem povode nikakve(ne flertujem niti sta)Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ne dajes konkretan odgovor joj, drzis je na toplo-hladno, sto znaci ili da je namjerno drzis u rezervi (ako ti zatreba, umjesto da joj das do znanja da ste zavrsili) ili ti laska (sto meni govori da nemas karakter). Bez uvrede molim, ovo je samo moje misljenje o toj situacijitheTruePath wrote:sad i ti pretjerujes,na koji nacin vucem za nos bogati?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Imati karakter i ne vuci ljude za nos ne znaci biti odvratanDiskutujemo, ne?
- Ljuska_u_BaklaFi
#67 Re: Cudna bivsa
Postoje stvari koje bivse ne treba da zanimaju, niti da pitaju ako su bivse.....ni ja ne marskam svoje bivse, ali granica postoji jasna i glasna
Opet kazem to je moj stav, ja to vidim tako bez i najmanje zelje da te uvrijedim.
-
Mr.Penguin
#68 Re: Cudna bivsa
Kako mi znamo da je on vuce za nos? Propustio sam post kada je opisao citavu situaciju ili nikad nije ni post postojao?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ne dajes konkretan odgovor joj, drzis je na toplo-hladno, sto znaci ili da je namjerno drzis u rezervi (ako ti zatreba, umjesto da joj das do znanja da ste zavrsili) ili ti laska (sto meni govori da nemas karakter). Bez uvrede molim, ovo je samo moje misljenje o toj situacijitheTruePath wrote:sad i ti pretjerujes,na koji nacin vucem za nos bogati?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Imati karakter i ne vuci ljude za nos ne znaci biti odvratanDiskutujemo, ne?
Zar je cudno ne pricati sa nekim skojim si stalno bio? Ili tipicno je da se ne vuku za noseve i u svadji razidju?
- Ljuska_u_BaklaFi
#69 Re: Cudna bivsa
To o cemu ona postavlja pitanja i to sto on ne zna sta da joj kaze, meni govori dovoljno. Ja nisam rekla da treba da joj okrece ledja ili ne kaze zdravo, ili dobro sam sta ima kod tebe.
necu vise obecavam
-
Mr.Penguin
#70 Re: Cudna bivsa
Pa ignorisao je nekoliko puta, trebala je da skonta, kad vec izbjegava zasto ona navaljuje?Ljuska_u_BaklaFi wrote:To o cemu ona postavlja pitanja i to sto on ne zna sta da joj kaze, meni govori dovoljno. Ja nisam rekla da treba da joj okrece ledja ili ne kaze zdravo, ili dobro sam sta ima kod tebe.necu vise obecavam
- Ljuska_u_BaklaFi
#71 Re: Cudna bivsa
Oobecala sam da necu vise 
-
Mr.Penguin
#72 Re: Cudna bivsa
necu ni jaLjuska_u_BaklaFi wrote:Oobecala sam da necu vise