Sta vi mislite o ovome?!
Vasa iskustva,kritike,savjeti?
Za neupucene-Naime to je odnos gdje je zena (supruga-djevojka) vruca, znaci mijenja partnere, ima ljubavnike a muz se sa time slaze,to podupire i posmatra cesto pomazuci zeni u "akciji"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A koliko ti takvih parova poznajes??Gospoda Ministarka wrote:Dvoje ljudi se dogovore da budu vjerni jedno drugom, neko od njih dvoje oprosti drugom prevaru, dvoje ljudi voli SM sex, dvoje ljudi praktikuju da svingaju, dvoje ljudi imaju slobodnu vezu/brak... sta je tu cudno i lose dokle god se oni dogovore i dokle god svojevoljno donesu odluku.
Hmmm, ako je ljubavni život nešto što se dešava dalje od očiju javnosti, kako će znati da li poznaje takve parove ili ne?jazzer wrote:A koliko ti takvih parova poznajes??Gospoda Ministarka wrote:Dvoje ljudi se dogovore da budu vjerni jedno drugom, neko od njih dvoje oprosti drugom prevaru, dvoje ljudi voli SM sex, dvoje ljudi praktikuju da svingaju, dvoje ljudi imaju slobodnu vezu/brak... sta je tu cudno i lose dokle god se oni dogovore i dokle god svojevoljno donesu odluku.
Poznajem par koji ima "otvorenu vezu", cisto sumnjam da sutra nece imati i "otvoreni brak", ko sam ja da to osudujem ako su se njih dvoje tako dogovorili. Ja licno ne bih nikada, ali ko voli nek izvoli.nellington wrote:Hmmm, ako je ljubavni život nešto što se dešava dalje od očiju javnosti, kako će znati da li poznaje takve parove ili ne?jazzer wrote:A koliko ti takvih parova poznajes??Gospoda Ministarka wrote:Dvoje ljudi se dogovore da budu vjerni jedno drugom, neko od njih dvoje oprosti drugom prevaru, dvoje ljudi voli SM sex, dvoje ljudi praktikuju da svingaju, dvoje ljudi imaju slobodnu vezu/brak... sta je tu cudno i lose dokle god se oni dogovore i dokle god svojevoljno donesu odluku.
tacno tako, nemamo pojma sta ko radi izmedju svoja 4 zidanellington wrote:Hmmm, ako je ljubavni život nešto što se dešava dalje od očiju javnosti, kako će znati da li poznaje takve parove ili ne?jazzer wrote:A koliko ti takvih parova poznajes??Gospoda Ministarka wrote:Dvoje ljudi se dogovore da budu vjerni jedno drugom, neko od njih dvoje oprosti drugom prevaru, dvoje ljudi voli SM sex, dvoje ljudi praktikuju da svingaju, dvoje ljudi imaju slobodnu vezu/brak... sta je tu cudno i lose dokle god se oni dogovore i dokle god svojevoljno donesu odluku.
Osim ako nema nedoljivu potrebu da dijeli sa publikom.plain vanilla wrote:
tacno tako, nemamo pojma sta ko radi izmedju svoja 4 zida
tj. osim ako nije na forumuladyblue18 wrote:Osim ako nema nedoljivu potrebu da dijeli sa publikom.plain vanilla wrote:
tacno tako, nemamo pojma sta ko radi izmedju svoja 4 zida
Pa i na forumu, a i onako po kafama i slicno.Gospoda Ministarka wrote:
tj. osim ako nije na forumu
Donekle se slazem s tobom, ali isto tako na balkanu, ako je sudit' po onome sto ljudi pricaju, niko se ne j*be nit' puse one stvari ni nista, neg' smo svi fini i divni...jazzer wrote:Ovo je inace vrlo plodno tlo za takvu vrstu exibicije..
Bosnjaku zena dovela lika i rekla: eh, dragi, sada ce ovaj da me malo krese
a ti iscjepaj ono drva sto je ostalo i ugrij nam vodu da se okupamo. A mozes nas i malo
gledati kada zavrsis s drvima.
Nisi s ovakvom temom fulio samo forum nego drzavu.
To je drugo. I ja sam imao par "otvorenih" veza, znaci, tarlahanje i povremeni zajednicki izlasci, bez ikakve obaveze za vjernost, sa slobodom izbora da se uvijek kaze "ok, ja necu vise". To jesu bile veze, ali mi ne bi palo na pamet da ih zenim ili imam djecu s njima.Gospoda Ministarka wrote: Poznajem par koji ima "otvorenu vezu", cisto sumnjam da sutra nece imati i "otvoreni brak", ko sam ja da to osudujem ako su se njih dvoje tako dogovorili. Ja licno ne bih nikada, ali ko voli nek izvoli.
Jbg drzava nam je u krizi, pocnes pricati o poslu pokvaris raspolozenje i sebi i drustvu, pocnes pricati o ljetovanju svi bili i svi vidjeli Cro obalu, citav odmor stane u 10 recenica, kupovina i tu si samo pokvaris raspolozenje... jedino sto je neiscrpan izvor radosti i neiscrpna tema je sex... sto se vidi i na forumu.ladyblue18 wrote:Pa i na forumu, a i onako po kafama i slicno.Gospoda Ministarka wrote:
tj. osim ako nije na forumu
Eh evo nas i kod dvostrukih standarda. On može, ona bi iz kože.seln wrote:To je drugo. I ja sam imao par "otvorenih" veza, znaci, tarlahanje i povremeni zajednicki izlasci, bez ikakve obaveze za vjernost, sa slobodom izbora da se uvijek kaze "ok, ja necu vise". To jesu bile veze, ali mi ne bi palo na pamet da ih zenim ili imam djecu s njima.Gospoda Ministarka wrote:Dvoje ljudi se dogovore da budu vjerni jedno drugom, neko od njih dvoje oprosti drugom prevaru, dvoje ljudi voli SM sex, dvoje ljudi praktikuju da svingaju, dvoje ljudi imaju slobodnu vezu/brak... sta je tu cudno i lose dokle god se oni dogovore i dokle god svojevoljno donesu odluku.