coloseum i striptease

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Saian

Post by Saian »

chuchumbamayumbe wrote:
callmethebreeeze wrote:ja se toplo nadam da cedne bosanske nece osvanuti na kakvoj haramstranici sa cunom premazanom slagom u ustima :D takvih sam clipova gleda, slucajno naletih na njih, naravno.
:D
Jesi li sigurna da je u pitanju shlag? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne zna ni ona vishe sta je gledala pomijeshalo joj se sve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Saian wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
callmethebreeeze wrote:ja se toplo nadam da cedne bosanske nece osvanuti na kakvoj haramstranici sa cunom premazanom slagom u ustima :D takvih sam clipova gleda, slucajno naletih na njih, naravno.
Jesi li sigurna da je u pitanju shlag? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne zna ni ona vishe sta je gledala pomijeshalo joj se sve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
sreca pa nisam ispricao kako sam isao bio blizu jednog showa chipendejlsa. niko mi ne bi vjerovao da sam tamo bio sluzbeno.
:-) :D :-)
Tesssa

Post by Tesssa »

callmethebreeeze wrote:sreca pa nisam ispricao kako sam isao bio blizu jednog showa chipendejlsa. niko mi ne bi vjerovao da sam tamo bio sluzbeno.
mogu mislit :D a latex i koza na sve strane :D
callmethebreeeze

Tesssa wrote:
callmethebreeeze wrote:sreca pa nisam ispricao kako sam isao bio blizu jednog showa chipendejlsa. niko mi ne bi vjerovao da sam tamo bio sluzbeno.
mogu mislit :D a latex i koza na sve strane :D
nisu nam dali da udjemo.
:(
a volio bih to vidjeti. raspamecene zene na sve strane. garant bi i mi koji nismo cipendejls hajrovali. koleteralna steta.
:D :D :D
Saian

Post by Saian »

callmethebreeeze wrote:
sreca pa nisam ispricao kako sam isao bio blizu jednog showa chipendejlsa. niko mi ne bi vjerovao da sam tamo bio sluzbeno.

de mi ovo zaMaStitO pojasni Tita ti :D, kako se ide blizu jednog showa :D :D :D koliko blizu? dva metra, dva i dvaes? (pazi u ovim situacijama 20 centi zna bit esencijalna razlika) :D :D :D
callmethebreeeze

Saian wrote:
callmethebreeeze wrote:

de mi ovo zaMaStitO pojasni Tita ti :D, kako se ide blizu jednog showa :D :D :D koliko blizu? dva metra, dva i dvaes? (pazi u ovim situacijama 20 centi zna bit esencijalna razlika) :D :D :D
ma nije bilo rijeci o esicijalnoj blizini. nisi mogao ni uci u dvoranu gdje se to odrzavalo. a odrzavalo se u pravoj finoj i kulturnoj dvorani u centru jednog grada. mislim, za mene je striptiz sinoniman za mracne lokale na periferiji. ali kada su zene u pitanju onda moze i koncertna dvorana. i onda neko kaze da muskarci nisu ugrozeni.
Tesssa

Post by Tesssa »

a sto ti ne dadose da udjes? :D
callmethebreeeze

Tesssa wrote:a sto ti ne dadose da udjes? :D
to je samo sa zene. :-) :-) :-)
pitt

Post by pitt »

callmethebreeeze wrote:
Tesssa wrote:a sto ti ne dadose da udjes? :D
to je samo sa zene. :-) :-) :-)
znaci prije je bilo tvoje operacije :D:D:D:D:D
IvyGia

Post by IvyGia »

ev vala ja bila i striperi katastrofa...nidje veze aj onaj prvi ko fol i nekako al ona drugi dvojica da bog sacuva... one zhene senule skroz vriste skacu bacaju se... mene je izveo na binu (nije za pofalit) al mu vala nisam dala da
me pipne ili "fata" ko sto je druge zene, to bi mi nekako bilo nidje veze.... sve u svemu bila sam u dobrom drustvu i muzika mi je bila najs pa mogurec da sam se fino provela
Kjajević Majko

Post by Kjajević Majko »

Ne vidim ni¹ta lo¹e, mu¹kaci godinama u¾ivaju gledajuæi ¾enka tijela, za¹to ne bi i vi u¾ivale? :D

I kako to dokazuje da su ¾ene pale na niske grane? Meni se samo èini da su potpuno emancipirane. 8)
Saian

Post by Saian »

Kjajević Majko wrote: Meni se samo čini da su potpuno emancipirane. 8)
neko s plichim smislom za humor bi reko' i " emancipirane do jaja" sreca pa takIjeh nemamo :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:
neko s plichim smislom za humor bi reko' i " emancipirane do jaja" sreca pa takIjeh nemamo :D :D :D
Sreca pa nemamo :D:D mozes reci i emancipirane do DNA :D:D:D
nego bebano.......koliko si zaradio sinoc :D:D:D:D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:
Saian wrote:
Sreca pa nemamo :D:D mozes reci i emancipirane do DNA :D:D:D
nego bebano.......koliko si zaradio sinoc :D:D:D:D
dvije pleske :D :D :D
pitt

Post by pitt »

hoces ti pipkati stripere :D:D:D:D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:hoces ti pipkati stripere :D:D:D:D
bilo je il to il stipkati piripere, a da ti pra'o kazem to mi zvuchi ko perverzija neka :oops: :P :D :D
neznajuciizgradjenisvijet

Post by neznajuciizgradjenisvijet »

zeljela bih da kazem da sam i ja sinoc bila tamo, u coloseumu, sa nekoliko prijateljica, i da se uopste ne slazem sa osobom koja je zapocela na ovu temu.. mislim nije li car te noci (takve teme zabave) bila da se sto vise zabavimo i opustimo. neki to ocito nisu mogli pa pronalaze raznorazne razloge. meni je bilo odlicno, uzivala sam u toliko pozitivnih vibracija, zene su blistale, uzivala sam gledajuci to, mozda su tu bile zene koje imaju dosta problema, u porodici, braku, vezi, nebitno.. odisale su zadovoljstvom. tuzno je to sto se kod nas sve posmatra kao u stilu kakav smo mi narod pa smo sad to prihvatili na nacin (bilo koji, cini se). kod nas kada bi dosao svjetski festival bilo cega, nasli bi se neki koji bi rekli : "vidite naseg naroda hoda, skace po gradu, polugol-obucen"... ne znam, problem je tu, ali u nama, jedino..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Trupa "Veseli djecaci" dolazi na opste zadovoljstvo Sarajki i pravi ekstra sou samo za dame.....cijena,sitnica :D

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

neznajuciizgradjenisvijet wrote:zeljela bih da kazem da sam i ja sinoc bila tamo, u coloseumu, sa nekoliko prijateljica, i da se uopste ne slazem sa osobom koja je zapocela na ovu temu.. mislim nije li car te noci (takve teme zabave) bila da se sto vise zabavimo i opustimo. neki to ocito nisu mogli pa pronalaze raznorazne razloge. meni je bilo odlicno, uzivala sam u toliko pozitivnih vibracija, zene su blistale, uzivala sam gledajuci to, mozda su tu bile zene koje imaju dosta problema, u porodici, braku, vezi, nebitno.. odisale su zadovoljstvom. tuzno je to sto se kod nas sve posmatra kao u stilu kakav smo mi narod pa smo sad to prihvatili na nacin (bilo koji, cini se). kod nas kada bi dosao svjetski festival bilo cega, nasli bi se neki koji bi rekli : "vidite naseg naroda hoda, skace po gradu, polugol-obucen"... ne znam, problem je tu, ali u nama, jedino..
yes yes tako je,i meni se desilo kad sam bio u jednom striptiz baru (nije bitno kojem) jedna Ukrajinka sa bijelim zubima poput slonovace me priupita,kao sta ja radim tu sa svojim proporcijama pa zar nisam sretan,na sta ja njoj ,da sam sretan sto je ona tu pored mene gologuza i da mi se svidjaju njeni zubi. :D
pitt

Post by pitt »

a ti bezbeli u zube zagledao :D:D:D:D
*mima*

#46 Re: coloseum i striptease

Post by *mima* »

istanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
inih, finih i dobro odgojenih i dobrostojecih curica.
da se odmah razumijemo, nisam puritanka niti kakva zatucana usidjelica, volim i ja vidjeti lijepo i obdareno musko, ali sinoc shvatih da u svemu tome ne samo da nije bilo muskog insana a vecinom ni zenskog, nego samo gomila upaljenih djevojaka koje su se dosle zabaviti i pokazati emancipaciju zene a zapravo su samo pokazale koliko su zene pale na niske grane. ili jos nize.
da ne duzim, pitam vas, jeste li kojim slucajem bile tamo i sta mislite o svemu?

:shock: Nikako ne kontam sta je tu bilo lose? Djevojke su dosle za svoj ceif...opustile se ....zabavljale........Sve u svemu bila je odlicna atmosfera. To i jesu bile jako fine djevojke............i ne vidjoh da su bile upaljene. Pa zar nije dosta vise tih glupih predrasuda? Zasto si onda otisla na muski striptiz?
karanana

Post by karanana »

Jedva cekam sad ovu subotu. Onda je na nas muzjake red. 4 telijanske striptizete dolaze u posjet coloseumu. Sa-x-ovci, da organizujemo malo okupljanje i druzenje dole u subotu. Prepoznacete me lako, bit cu u prvom redu sa dugim isplazenim jezikom i voda ce mi curiti sa strana iz usta po stage-u.
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:Jedva cekam sad ovu subotu. Onda je na nas muzjake red. 4 telijanske striptizete dolaze u posjet coloseumu. Sa-x-ovci, da organizujemo malo okupljanje i druzenje dole u subotu. Prepoznacete me lako, bit cu u prvom redu sa dugim isplazenim jezikom i voda ce mi curiti sa strana iz usta po stage-u.

Eto vidis.......svi napaljeni....... :roll:
Bosanac sa dna kace

#49 Re: coloseum i striptease

Post by Bosanac sa dna kace »

istanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
inih, finih i dobro odgojenih i dobrostojecih curica.
da se odmah razumijemo, nisam puritanka niti kakva zatucana usidjelica, volim i ja vidjeti lijepo i obdareno musko, ali sinoc shvatih da u svemu tome ne samo da nije bilo muskog insana a vecinom ni zenskog, nego samo gomila upaljenih djevojaka koje su se dosle zabaviti i pokazati emancipaciju zene a zapravo su samo pokazale koliko su zene pale na niske grane. ili jos nize.
da ne duzim, pitam vas, jeste li kojim slucajem bile tamo i sta mislite o svemu?
uh draaga, estahfirullah
zar i ti? pa ja mislo ti si nase fino celjade, sarajsko terbije.....
uuuuuuuuuuuuuuuh , aja bome, tobejarabi, po striptizima hoda, vela havle..... a sta race i bilo i ostalijen hanuma i hanumica, vela havvle :oops:
Post Reply