broj telefona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
#1 Re: broj telefona
ja ne trazim, od mene traze 
- karanana
#2 Re: broj telefona
ja za davanje i dobijanje brojeva koristim ovaj forum, pa javi ako ti treba moj telefon, jer vjerovatno si slatka cim ti se frajer na taj nacin nabacuje u troli.
- lolita_xx
#3 Re: broj telefona
i dobijes li preko foruma??karanana wrote:ja za davanje i dobijanje brojeva koristim ovaj forum, pa javi ako ti treba moj telefon, jer vjerovatno si slatka cim ti se frajer na taj nacin nabacuje u troli.
- lolita_xx
#4 Re: broj telefona
nego, kakav je bio taj frajer u troli??
ako je valj'o sto nisi zapamtila broj
ako je valj'o sto nisi zapamtila broj
-
d2
#5 Re: broj telefona
trazim broj tako sto kazem - mogu li dobiti tvoj broj telefona, dajem broj tako sto kazem moj broj je taj i tajkiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
i onda mi se upališe lampice
frajer mi "suptilno"davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj
ja sam suvise glup da bih skontao da mi neko pokazuje svoj broj na nacin na koji je on tebi pokazivao broj
- lolita_xx
#6 Re: broj telefona
ma nema veze ako je mladji, jos boljekiki-miki wrote:crn,visok,mogao bi proći da ima više godine
a broj zapamtila ako nekom treba neka se javi daću
- karanana
#7 Re: broj telefona
Ih, ja da ne dobijem nista preko foruma? Pitanje nije potrebno ni odgovoriti, samo hin nizem.lolita_xx wrote:i dobijes li preko foruma??karanana wrote:ja za davanje i dobijanje brojeva koristim ovaj forum, pa javi ako ti treba moj telefon, jer vjerovatno si slatka cim ti se frajer na taj nacin nabacuje u troli.
kiki-miki, nije problem, posalji mi tvoj pa cemo te osvojiti. vec si prosla prvu fazu karananinog prijemnog: slatkoca.
e, kolke su onda cifre na displeju telefona tog frajera pa da se tako lako mogu vidjeti.
- lolita_xx
#8 Re: broj telefona
karanana, nemoj javno traziti, pp posalji 
diskretno
napisi nekoliko lijepih rijeci
a ti kiki-miki daj mu br, on ti je fin momak
diskretno
napisi nekoliko lijepih rijeci
a ti kiki-miki daj mu br, on ti je fin momak
- sinus
#9 Re: broj telefona
karanana wrote: kolke su onda cifre na displeju telefona tog frajera pa da se tako lako mogu vidjeti.
-
fgr
#10 Re: broj telefona
ne uzimam brojeve jer bi mi moja djevojka kupila pistolj da se sam zavrsim i postedim je te neugodnosti... i ako mi neka trazi, bjezim sto brze mogu

- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#11 Re: broj telefona
papučarfgr wrote:ne uzimam brojeve jer bi mi moja djevojka kupila pistolj da se sam zavrsim i postedim je te neugodnosti... i ako mi neka trazi, bjezim sto brze mogu![]()
![]()
-
fgr
#12 Re: broj telefona
grunt wrote:papučarfgr wrote:ne uzimam brojeve jer bi mi moja djevojka kupila pistolj da se sam zavrsim i postedim je te neugodnosti... i ako mi neka trazi, bjezim sto brze mogu![]()
![]()
!!!
sta ces....
- lolita_xx
#13 Re: broj telefona
nadam se da se salisfgr wrote:ne uzimam brojeve jer bi mi moja djevojka kupila pistolj da se sam zavrsim i postedim je te neugodnosti... i ako mi neka trazi, bjezim sto brze mogu![]()
![]()
ako ti je djevojka takva bjezi od nje
-
fgr
#14 Re: broj telefona
hahaha...ma salim se...lolita_xx wrote:nadam se da se salisfgr wrote:ne uzimam brojeve jer bi mi moja djevojka kupila pistolj da se sam zavrsim i postedim je te neugodnosti... i ako mi neka trazi, bjezim sto brze mogu![]()
![]()
ali fakat ne uzimam brojeve...
nisam peskir nego sretan sa svojom
- lolita_xx
#15 Re: broj telefona
e svaka castfgr wrote:hahaha...ma salim se...lolita_xx wrote:nadam se da se salisfgr wrote:ne uzimam brojeve jer bi mi moja djevojka kupila pistolj da se sam zavrsim i postedim je te neugodnosti... i ako mi neka trazi, bjezim sto brze mogu![]()
![]()
nisam peskir nego sretan sa svojom![]()
![]()
-
fgr
#16 Re: broj telefona
ma nista...lolita_xx wrote:e svaka castfgr wrote:hahaha...ma salim se...lolita_xx wrote: nadam se da se salis
nisam peskir nego sretan sa svojom![]()
![]()
nije tesko biti fin kad je ona kako treba..
ali nemoj ti meni sad ovdje nesto laskati
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#17 Re: broj telefona
Ja dosta rijetko trazim brojeve.
Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako
I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja
,i to jedan za "legalne",a drugi za "ilegalne" veze.

Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako
I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja
- anais_nin
#18 Re: broj telefona
-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako![]()
![]()
I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja,i to jedan za "legalne",a drugi za "ilegalne" veze.
![]()
- lolita_xx
#19 Re: broj telefona
-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako![]()
![]()
I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja,i to jedan za "legalne",a drugi za "ilegalne" veze.
![]()
- Bumbar
#20 Re: broj telefona
tko zna...zna-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
![]()
![]()
- lolita_xx
#21 Re: broj telefona
fgr wrote:ma nista...
nije tesko biti fin kad je ona kako treba..
ali nemoj ti meni sad ovdje nesto laskati![]()
![]()
ma ne laskam nego hocu da ti trazim broj pa sve ne znam kako cu, pa reko laskanje ce mi mozda pomoci
-
d2
#22 Re: broj telefona
munta cigo ciganku da mu da
hajde daj mi
necu ne dam
hajde bona daj mi samo malo
necu ne dam
hajde daj mi, dacu ti mobitel
mobitel ?
ja, dacu ti mobitel
i da ona njemu, zavrse sta su imali
kaze ona - daj mobitel
kaze cigo
pisi: 061 ... ...
hajde daj mi
necu ne dam
hajde bona daj mi samo malo
necu ne dam
hajde daj mi, dacu ti mobitel
mobitel ?
ja, dacu ti mobitel
i da ona njemu, zavrse sta su imali
kaze ona - daj mobitel
kaze cigo
pisi: 061 ... ...
- BarbaDue
#23 Re: broj telefona
Sigurno taj tip radi u nekoj tajnoj sluzbi dok zna te fazone! A i ti si si mi sumnjiva dok si ga odmah provalila!kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
Jesil sigurna da je crn, da se to mozda Daniel Creig ofarbo i snima novi film?
- fishtrija
#24 Re: broj telefona
Strašno je inventivan... da je imalo pametniji i sposobniji, ustao bi ti da sjedneš i onda 'suptilno' zaiskao tvoj broj kao protuuslugu... Brojevi se ne daju, nego uzimaju, ako postoje neskrivene namjere produbljivanja poznanstva.kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
Nego, kad već dijeliš te brojeve preko PP-a i voliš biti osvojena... ima nas koji volimo izazove
-
d2
#25 Re: broj telefona
mene recimo zanima da li bi neko od vas stvarno nazvao tipa na telefon koji je dat na taj nacin, nezananc iz trole ti dao broj telefona...
mozda ne posmatram stvari na pravi nacin ali cisto sumnjam da bi neko zaista i nazvao taj broj ...
mozda ne posmatram stvari na pravi nacin ali cisto sumnjam da bi neko zaista i nazvao taj broj ...