BRAK
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- yellow cat
#726 Re: BRAK
Ja ipak mislim da je puno teže muškarcima danas naći pravu ženu, nego ženama pravog muškarca... sad će me žene razapeti, ali tako je. Po meni, muški kriteriji su ostali isti, nek fizički može proći ( što danas i nije teško), nek zna štagod skuhati i nek ne dira TV. Ali zato ženski kriteriji u odabiru muškarca su skočili puno više.
- because_of_you
#727 Re: BRAK
JThomas wrote:i još, je li vama stvarno svejedno šta je taj vaš budući radio prije vas? mislim, jedno je ne biti opterećen, i ja sebe stvarno smatram neopterećenim, ali može li živom čovjeku biti baš 100% svejedno?
Pa ako ga neće proganjati mafija neka, onda je svejedno
Pa fino se odvaže, vidi da li je zaista sve bila igra sudbine, ili je neki krkan u pitanju i zato ima razoren brak, parnice na sudu i šta ja znam šta još...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#728 Re: BRAK
Necemo valjda opet o savrsenom muskarcu/zeni a to smo jedno 1083632328 puta presli

E sad forumski biseri su nesto drugo.
E sad forumski biseri su nesto drugo.
- burek_in_space
#729 Re: BRAK
statix wrote:Problem je sto burek petlja na vise strana, pa mu se nagomilalo i kriterija, ne zna vise koji je ciji...
40% si u pravu, a 100% nisi.
Samo zhelim reci da se zhene vrlo lako usaglase oko dodatnih kriterija kada su mushkarci u pitanju, dok su mushki tu mnogo manje zahtjevni. I ne, ne mislim ovim da od vas trazhimo 70 stvari drage moje zhene, ono pitu i pozu 69, nego da ste iskrene, poshtene i odane u dobru i zlu, i da pozhelimo da budete majke nashe djece.
- Marcello
#730 Re: BRAK
Idealan muškarac je onaj koji ima slijedeće karakteristike:burek_in_space wrote:Mene samo zanima shta je to pravi mushkarac
1. Nije imao niti jednu ženu prije velike Nje, i nema namjeru ni imati poslije "velikog praska" koji će doći nešto poslije ;
2. Uvijek je spreman stati u odbranu žene, bez obzira da li je radi njenih prijašnjih grijeha želi osuditi cijela grupa , ili samo pojedinac.
3. Izrazito je komunikativan, otvoren, i elekoventan, sa jasno naglašenim sposobnostima onoga koji može biti vođa.
4. Može imati novca koliko poželi, ali se uvijek zadovoljava malim iznosima opisanim u kruhu i vodi.
5. U društvu je jako primjetljiv i uvijek u prvom planu. Većina osoba iz njegovog društva bez dlake na jeziku u svako doba dana i/ili noći će reći da bi vrlo rado umrla za njega i da bi to za njih bila najveća nagrada.
6. Bez obzira na težinu grijeha druge strane, uvijek je spreman pomoći, oprostiti, i zaboraviti.
7. On ne radi prljave poslove i njegove ruke su uvijek duge, čiste, umiljate, i besprijekorno nježne.
Idealan muškarac je dakle Isus Krist.
Last edited by Marcello on 25/02/2011 15:40, edited 1 time in total.
- Irish
#731 Re: BRAK
yellow cat wrote:Ja ipak mislim da je puno teže muškarcima danas naći pravu ženu, nego ženama pravog muškarca... sad će me žene razapeti, ali tako je. Po meni, muški kriteriji su ostali isti, nek fizički može proći ( što danas i nije teško), nek zna štagod skuhati i nek ne dira TV. Ali zato ženski kriteriji u odabiru muškarca su skočili puno više.
izvini, ali ako su mu ovo bili kriteriji kada me je"birao", onda bolje da me nije ni izabrao
sta je sa vama ljudi?? gdje zivite??
ili sam ja u totalnoj banani
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#732 Re: BRAK
to sam davno primijetio
oće da si iskusan ali da si samo s njom bio i da posle nje uveneš
ma tješi me ta neka kozmička pravda da većina ljudi dobiju što ih sljeduje tako je i u braku

ma tješi me ta neka kozmička pravda da većina ljudi dobiju što ih sljeduje tako je i u braku
- statix
#733 Re: BRAK
A kao 69-ka im tesko pada.. 
- Mis mekinjas
#734 Re: BRAK
tek sam sad skontala da nema odgovora kojeg mogu zaokružiti.
Ne znam
..... odoh se buniti, večeras Sanabe... 
Ne znam
- Irish
#735 Re: BRAK
evo ja se sa ovim 100% slazemburek_in_space wrote:statix wrote:Problem je sto burek petlja na vise strana, pa mu se nagomilalo i kriterija, ne zna vise koji je ciji...![]()
40% si u pravu, a 100% nisi.![]()
![]()
Samo zhelim reci da se zhene vrlo lako usaglase oko dodatnih kriterija kada su mushkarci u pitanju, dok su mushki tu mnogo manje zahtjevni. I ne, ne mislim ovim da od vas trazhimo 70 stvari drage moje zhene, ono pitu i pozu 69, nego da ste iskrene, poshtene i odane u dobru i zlu, i da pozhelimo da budete majke nashe djece.
ovo boldirano je kljucno.....i vazi za obje strane
- HAVANA
#736 Re: BRAK
statix wrote:A kao 69-ka im tesko pada..
Klevete i laži
- yellow cat
#737 Re: BRAK
pa ako si uz to humoristična, spremna na kompromise i sa mamom se čuješ do dva puta sedmično, onda vjerovatno da.Irish wrote:yellow cat wrote:Ja ipak mislim da je puno teže muškarcima danas naći pravu ženu, nego ženama pravog muškarca... sad će me žene razapeti, ali tako je. Po meni, muški kriteriji su ostali isti, nek fizički može proći ( što danas i nije teško), nek zna štagod skuhati i nek ne dira TV. Ali zato ženski kriteriji u odabiru muškarca su skočili puno više.![]()
![]()
![]()
izvini, ali ako su mu ovo bili kriteriji kada me je"birao", onda bolje da me nije ni izabrao![]()
sta je sa vama ljudi?? gdje zivite??
ili sam ja u totalnoj banani
- Irish
#738 Re: BRAK
oooodoh ja u svoju bajku (po svemu sudeci)...
Zahvaljujem Bogu na diiiivnom i pravom MUSKARCU, i prijateljima sa sasvim drugacijim rezonima
- burek_in_space
#739 Re: BRAK
25. Feb. 2011. 15:36 Banned user for reason “krsenje pravila foruma”
» hondojasmin
» hondojasmin
- yellow cat
#740 Re: BRAK
Meni je moj brak isto bajka, samo što ti i ja imamo drugačije ideale, poglede na svijet i očito potpuno različite definicije pravog muškarca..Irish wrote:![]()
![]()
Zahvaljujem Bogu na diiiivnom i pravom MUSKARCU, i prijateljima sa sasvim drugacijim rezonima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#741 Re: BRAK
ma nema sve savršeno 
- MedenoSrce
#742 Re: BRAK
JThomas wrote:i još, je li vama stvarno svejedno šta je taj vaš budući radio prije vas? mislim, jedno je ne biti opterećen, i ja sebe stvarno smatram neopterećenim, ali može li živom čovjeku biti baš 100% svejedno?
Meni nije svejedno, a ne smatram se opterecenom. Volim biti druga, mozda treca ali mi je ipak najdraze da sam zadnja.
- madner
#743 Re: BRAK
Kako nas citayellow cat wrote:Ja ipak mislim da je puno teže muškarcima danas naći pravu ženu, nego ženama pravog muškarca... sad će me žene razapeti, ali tako je. Po meni, muški kriteriji su ostali isti, nek fizički može proći ( što danas i nije teško), nek zna štagod skuhati i nek ne dira TV. Ali zato ženski kriteriji u odabiru muškarca su skočili puno više.
- Irish
#744 Re: BRAK
naravnoyellow cat wrote:Meni je moj brak isto bajka, samo što ti i ja imamo drugačije ideale, poglede na svijet i očito potpuno različite definicije pravog muškarca..Irish wrote:![]()
![]()
Zahvaljujem Bogu na diiiivnom i pravom MUSKARCU, i prijateljima sa sasvim drugacijim rezonimaAli dok je god čovjek sretan, to sve nije ni važno.
nego eto..zape mi za oko ono..."nek ti zena moze fizicki proci"
ne bi li trebalo da ti je tvoja zena najljepsa..a valjda si je sam birao ?
meni bi smetalo da znam da "mu mogu proci"
za mene je naaaaj
ali sto kazes, sreca je najvaznija
- madner
#745 Re: BRAK
Pa Irska, izgledas li ti kao Angelina Jolie u najboljim danima? Ako da, onda ti je zelja realna. Ako ne, u grupi se moze proc 
- yellow cat
#746 Re: BRAK
Pa jeste svakom muškarcu njegova žena najljepša, jer da je mogao naći ljepšu, ne bi bio sa ovom koju ima.Irish wrote:nego eto..zape mi za oko ono..."nek ti zena moze fizicki proci"
ne bi li trebalo da ti je tvoja zena najljepsa..a valjda si je sam birao ?
Šalim se, mada... jbg, ne mogu ja njemu oči kopati jer je Angelina ljepša od mene. A ni on meni jer Cloony izgleda bolje od njega.
- Irish
#747 Re: BRAK
halo hollywood,madner wrote:Pa Irska, izgledas li ti kao Angelina Jolie u najboljim danima? Ako da, onda ti je zelja realna. Ako ne, u grupi se moze proc
nit sam ja Angie, nit je on Pitt( koji mi je bezze), ali za mene jeste
Onog trenutka kada sam se zaljubila, zavoljela sam i svaku njegovu manu
i sada tu manu ne bih mijenjala ne znam ti za kakav izgled..jer ovu volim bas onakvu kakva jest
- Irish
#748 Re: BRAK
nema ni potrebe, zajedno cemo Angelinu vazda prokomentarisati, ta jedna je od najljepsih zena na svijetuyellow cat wrote:Pa jeste svakom muškarcu njegova žena najljepša, jer da je mogao naći ljepšu, ne bi bio sa ovom koju ima.Irish wrote:nego eto..zape mi za oko ono..."nek ti zena moze fizicki proci"
ne bi li trebalo da ti je tvoja zena najljepsa..a valjda si je sam birao ?![]()
![]()
![]()
Šalim se, mada... jbg, ne mogu ja njemu oči kopati jer je Angelina ljepša od mene. A ni on meni jer Cloony izgleda bolje od njega.![]()
no pricam ja vamo o nekim drugim stvarima
- Loulou
#749 Re: BRAK
Irish wrote:kao sto on digne u videoteci film sa Colinom Farellom, jer ga ja volim gledati![]()
- Ma.Le.Na
#750 Re: BRAK
sta je i ko je to pravi muskarac...
pravo je glupo uopce raspravljati o tome..
meni je to MOJ muskarac..i tu je kraj..
pravo je glupo uopce raspravljati o tome..
meni je to MOJ muskarac..i tu je kraj..