BRAK
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#701 Re: BRAK
Samo prenosim zapazhanja sa foruma. 
-
hondojasmin
- fidoremilienko
#703 Re: BRAK
Nedostatak sexa...hondojasmin wrote:
Srednjoskolac Hahahahaha.Ljudi moji sta je sa vama svima je brak super ovo ono, kad je tako steo se razvodi 99% mladih nakon 2 mjeseca?
- Irish
#704 Re: BRAK
NIJE swirl, ne briniswirl wrote:burek_in_space wrote:Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:
1. pravi mushkarac je kada se ozheni razvedenom zhenom sa djetetom - definicija od neki dan
2. pravi mushkarac je onaj koji zheni daje karticu bez pitanja - definicija od prije 15 dana
3. pravi mushkarac je onaj koji ne postavlja pitanja gdje je bila, shta je radila ako njoj to ne odgovara - definicija od prije mjesec dana
I kako sad da ja znam kakav sam mushkarac kada mi ne pada na pamet nekome dati karticu da bi ishao ko zna gdje i radio ko zna shta?!![]()
Ako je ovo gore pobrojano definicija pravog muskarca, pristajem biti sama do kraja zivota.
a za uspjesan brak nema savrsenog recepta...
iskrenost, prijateljstvo, medjusobno razumijevanje, i ljubav povrh svega
a u svakom braku nekad dodje do nesuglasica sto je naaajnormalnija stvar na svijetu ali je zato pomirenje koje slijedi vrijedno svake
-
hondojasmin
#705 Re: BRAK
Koja sam ja budala što napišem neku zajebanciju na forumu i odmah me okarakteriziraju kao ratnog zločinca!babyline wrote:HAVANA wrote:Hondo, mojne se zenit,niposto.![]()
![]()
A još veća budala što slušam besposlice ovih koji nemaju pametnija posla i veze sa životom nemaju.
Samo vi ljudi udrite privatne podatke i odnose u braku na net nek cijeli svijet zna
Odoh ja odavde. Ovdje su neki ne inteligentni! Necemo navoditi da se nebi ovi administratori ljutili
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#706 Re: BRAK
Buba ba, buba.sanabe wrote:Ma odakle ovaj vadi podatke?
Jasmine, nema potrebe, zaradio si svakako za rudnika.
Vozdra.
- swirl
#707 Re: BRAK
Odoh na google trazit recepte, moze mi zatrebati
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/hra ... /110225021
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/hra ... /110225021
- JThomas
#708 Re: BRAK
ma na stranu način na koji to kaže, al' jasmin je dobrim dijelom u pravu. mnogo mladih se razvodi vrlo brzo, prebrzo nakon sklapanja braka, i mnogo njih stvarno jest psihološki teže u braku nego van njega. a to ne bi trebalo biti tako i to znači da se olako i nepromišljeno ulazi u brak.
- Irish
#709 Re: BRAK
pa sta je tu lose??? ja je imam kad zatreba ali i znam s njomsanabe wrote:1. Pojma nemamburek_in_space wrote:Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:
1. pravi mushkarac je kada se ozheni razvedenom zhenom sa djetetom - definicija od neki dan
2. pravi mushkarac je onaj koji zheni daje karticu bez pitanja - definicija od prije 15 dana
3. pravi mushkarac je onaj koji ne postavlja pitanja gdje je bila, shta je radila ako njoj to ne odgovara - definicija od prije mjesec dana
I kako sad da ja znam kakav sam mushkarac kada mi ne pada na pamet nekome dati karticu da bi ishao ko zna gdje i radio ko zna shta?!
2. Ne
3. Ne
ti si skrt muskarac, salim se, ma kakva kartica, niti bih dala nekom svoju karticu niti bih ocekivala da dobijem karticu od momka/muza na raspolaganje
-
hondojasmin
#710 Re: BRAK
Druze jedini si koji razumije o cemu pricam. Najlakse je uci u brak bice ljubav ovo ono sve divno krasno. Sta ce da bude kad to sve prodze kad dodzu problemi i obaveze.JThomas wrote:ma na stranu način na koji to kaže, al' jasmin je dobrim dijelom u pravu. mnogo mladih se razvodi vrlo brzo, prebrzo nakon sklapanja braka, i mnogo njih stvarno jest psihološki teže u braku nego van njega. a to ne bi trebalo biti tako i to znači da se olako i nepromišljeno ulazi u brak.
Obicno biva da su vec napravili dijete i da se razvode, zatim se provode niko ne brine o djetetu i eto ga jos jedan narko diler ili clan automafije.
Nista nije vijecno ni savrseno.
Brak nije jednonocni izlazak pa kako god da bude dobro je to cijeli zivot i ako se ne razumijes s nekim i ne mozes da budes prijatelj prije svega to je veliki problem.
- Irish
#711 Re: BRAK
pisanje je najmanji problem..ovdje treba komplet psiho test odraditi da se vidi đe jebabyline wrote:dobro, a da podjes u školu i malo naučis pisatihondojasmin wrote:Kako si ti samo ružnai odvratnababyline wrote:![]()
ni briferom te nebih takao
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#712 Re: BRAK
a prava je žena koja odjebe takve muškarceburek_in_space wrote:Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:
I kako sad da ja znam kakav sam mushkarac kada mi ne pada na pamet nekome dati karticu da bi ishao ko zna gdje i radio ko zna shta?!
- statix
#713 Re: BRAK
Prava zena zaradi sebi karticu... 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#714 Re: BRAK
ja ne znam nikog da se razveoJThomas wrote:ma na stranu način na koji to kaže, al' jasmin je dobrim dijelom u pravu. mnogo mladih se razvodi vrlo brzo, prebrzo nakon sklapanja braka, i mnogo njih stvarno jest psihološki teže u braku nego van njega. a to ne bi trebalo biti tako i to znači da se olako i nepromišljeno ulazi u brak.
a da je mlad sta je mlad
jel 1984. mlad?
- Mis mekinjas
#715 Re: BRAK
ma kako on meni zna...statix wrote:Prava zena zaradi sebi karticu...
- burek_in_space
#716 Re: BRAK
Mene samo zanima shta je to pravi mushkarac, jer sam naveo neke definicije koje su se unazad mjesec dana vrtile po forumu. Ako bih se vodio nekom logikom, nashim zhenama ne treba obichan, nego super mushkarac, jer toliko kriterija ima, da je lakshe upasti na West point i to u shkolu za pilote, nego postati muzh nekoj nashoj djevojci, sudeci po prichi ovdje na forumu.Irish wrote:
pa sta je tu lose??? ja je imam kad zatreba ali i znam s njoma vjerovatno je i dobijem jer znam s njom i n ikad nisam izigrala -
- JThomas
#717 Re: BRAK
jok eto starkelja je 
- JThomas
#718 Re: BRAK
ima egzotičnih prohtjeva, što jest jest.burek_in_space wrote:Mene samo zanima shta je to pravi mushkarac, jer sam naveo neke definicije koje su se unazad mjesec dana vrtile po forumu. Ako bih se vodio nekom logikom, nashim zhenama ne treba obichan, nego super mushkarac, jer toliko kriterija ima, da je lakshe upasti na West point i to u shkolu za pilote, nego postati muzh nekoj nashoj djevojci, sudeci po prichi ovdje na forumu.Irish wrote:
pa sta je tu lose??? ja je imam kad zatreba ali i znam s njoma vjerovatno je i dobijem jer znam s njom i n ikad nisam izigrala -
al' sa vremenom kriteriji padaju
- because_of_you
#719 Re: BRAK
burek_in_space wrote:Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:
1. To može biti pokazatalj da mu ja zaista stalo do njegove odabranice, a ne do njene prošlosti te mišljenju sredine. A isto tako može biti da nije uspio sletiti ništa drugo, pa je došao do "daj šta daš". Računat ćemo da je ipak pravi
2. Mislim da je ogromna predrasuda da žene umiru za novcem, pogotovo muškarčevim
3. I to je neka predrasuda, mislim valjda jedno u drugo treba imati povjerenja, a u isto vrijeme i taj neki odnos da znaš gdje će i s kime, ne zbog kontrole nego čisto informativno
- JThomas
#720 Re: BRAK
a što bismo automatski računali da je ovo prvo, a ne ovo drugo? 
mislim, ozbiljno?
mislim, ozbiljno?
- statix
#721 Re: BRAK
Krajnje subjektivno, zato i ima toliko kriterija, al' zasto se zamarati time, bitno je da zadovoljis one koje tvoja ljubav postavi.burek_in_space wrote:Mene samo zanima shta je to pravi mushkarac, jer sam naveo neke definicije koje su se unazad mjesec dana vrtile po forumu. Ako bih se vodio nekom logikom, nashim zhenama ne treba obichan, nego super mushkarac, jer toliko kriterija ima, da je lakshe upasti na West point i to u shkolu za pilote, nego postati muzh nekoj nashoj djevojci, sudeci po prichi ovdje na forumu.Irish wrote:
- because_of_you
#722 Re: BRAK
Ma šalim se malo, to će valja znati procijeniti ona koja se nađe u toj situacijiJThomas wrote:a što bismo automatski računali da je ovo prvo, a ne ovo drugo?
mislim, ozbiljno?
- Irish
#723 Re: BRAK
pa ja cijelo vrijeme i pisem da savrsen muskarac nije nikakav super heroj...onakav je kakvog ga izaberesburek_in_space wrote:Mene samo zanima shta je to pravi mushkarac, jer sam naveo neke definicije koje su se unazad mjesec dana vrtile po forumu. Ako bih se vodio nekom logikom, nashim zhenama ne treba obichan, nego super mushkarac, jer toliko kriterija ima, da je lakshe upasti na West point i to u shkolu za pilote, nego postati muzh nekoj nashoj djevojci, sudeci po prichi ovdje na forumu.Irish wrote:
zato trazis prijatelja, jarana za zivot..nije dovoljna samo fizicka privlacnost...trebas voljeti sa svim i manama i vrlinama...a najvise sto mi zene zelimo da nas se cijeni, uvazava kao njeznija bica...da nam se ne otima zenstvenost koju nam je Bog dao
A Boga mi je i supeheroj... stiti me, saslusa kad sam nervozna, utjesi i sto je najvaznije ..od srca nasmije svaki dan
dje nije super heroj
- JThomas
#724 Re: BRAK
i još, je li vama stvarno svejedno šta je taj vaš budući radio prije vas? mislim, jedno je ne biti opterećen, i ja sebe stvarno smatram neopterećenim, ali može li živom čovjeku biti baš 100% svejedno?
- statix
#725 Re: BRAK
Problem je sto burek petlja na vise strana, pa mu se nagomilalo i kriterija, ne zna vise koji je ciji...